Jump to content
Naimisiin.info

morsian 07/10

Rouva
  • Viestit

    182
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsian 07/10 kaikki viestit

  1. Mä en kyllä yhteenkään junttituristiin törmännyt reissun aikana, vaikka bontin puolella oltiin. Lapsia oli, mutta ne ei häirinnyt:) Tein äskön sen virheen, että katsoin meidän heinäkuisen matkan kuvat ja tuli aivan kamala ikävä takaisin Malediiveille!! Pakko päästä sinne joskus takaisin. Btw, meidän huhtikuussa syntyvä esikoinen sai Malediiveilla alkunsa:)
  2. ^ Ainahan on mahdollisuus koemeikkiin, missä meikki tehdään omannäköiseksi. Minä kävin ammattimeikkaajalla ja lopputulos oli kaunis, kestävä ja toiveideni mukainen Minun on vaikea uskoa, että kukaan ammattilainen tekisi meikin morsiamen toiveiden vastaisesti tai tuputtaisi liiaksi omia ideoitaan ja koemeikissähän toiveet kartoitetaan. Rohkeasti vain ammattilaisen pakeille nude-tyyliä pyytämään
  3. Mahtavan paikan valitsitte, onnea!! En olisi voinut parempaa paikkaa omille häillemme toivoa!
  4. Kun me pyytelimme tarjouksia, niin saimme Helin matkoilta aivan samanlaisen viestin. Ei annettu sen vaikuttaa ja hyvä niin. Olimme Malediiveilla heinäkuun lopusta elokuun alkuun. Ensimmäisellä viikolla satoi n. 5 päivänä, mutta ne olivat melko nopeita kuuroja. Toisella viikolla ei satanut yhtään. Lämmintä oli koko ajan sateista huolimatta. Minun mielestä ei kannata jättää Malediiveja kesällä kokematta sadepelkojen takia.
  5. Paikka oli niin ihana ja palvelu aivan mahtavaa, joten hinta ei minua kauhistuta tippaakaan. Olisin voinut maksaa vaikka enemmänkin. Tilavuokraan ei kuulu muutakuin tilavuokra.
  6. Meillä loppulasku oli n.7000e. Tuohon summaan kuului tilavuokra, 3h lisäaika, tarjoilijat, ruoka, kukat ja siivous.
  7. Me oltiin myös älyttömän tyytyväisiä bändiin! Vieraatkin kehui kovasti ja tanssilattia oli koko ajan täynnä.
  8. Me myös vietimme häämme muutamia viikkoja sitten Berghyddanissa, eikä minulla ole mitään negatiivista sanottavaa mistään!! Kimon tosin oli jo entuudestaan tuttu ja hänkin oli aivan mahtavasti juhlahumussa mukana:)
  9. Nuo hinnat pitävät paikkansa. Sunset cruise tosin kuului all inclusive pakettiin. Nimim. viikko sitten Kuredulta kotiutunut:)
  10. Minä tilasin itselleni+3 kaasolle rannekukat, sulhaselle, 3 bestmanille+2 isälle rintavieheet ja itselleni heittokimpun viisi päivää ennen häitä ja hyvin ehtivät valmistua:)
  11. Olin yhtä hymyä koko matkan, samoin kuin sulhanen, joka käveli minua vastaan:)
  12. Meillä meni n.11 000e ilman häämatkaa, eikä kaduta tai hirvitä tippaakaan.
  13. Meillä kaasot menivät ensin ja kun he olivat paikallaan suntio ilmoitti minulle ja isälleni,että voimme lähteä morsiushuoneesta. Itse tykkäsin tästä tavasta todella paljon.
  14. Meille tulee n.80 vierasta ja tässä on suunniteltu ohjelma: 13.00 vihkiminen 14.00 vieraat saapuvat juhlapaikalle 14.30 hääpari saapuu juhlapaikalle kuvauksista, onittelut ja alkumalja 15.30 pöytiin istumaan ja alkuruoka morsiamen isän puhe alku- ja pääruoan välissä 16.30 pääruoka 17.30 pääruoan jälkeen sulhasen isän puheet ja mahdolliset muut puheet 18.30 kakku+kahvi 19.30 bändi alkaa soittamaan 22.30 iltapala 01.00 bändi lopettaa, tämän jälkeen musiikkia koneelta 03.00 juhlat loppuu Kaasot on järjestänyt meijän häihin ohjelmaa, mistä me ei olla tietosia, eli ne sitten menee joihinkin väleihin.
  15. Voi että mua ärsyttää tämmöset ja viesteistä päätellen en ole yksin ärtymykseni kanssa. Meidänkin budjetti menee reilusti yli 10000e ja jos emme itse ole kauhistuneita, niin miksi muidenkaan pitäisi olla?! Annetaan jokaisen järjestää haluamansa häät haluamallaan budjetilla ja jätetään nämä jatkuvat taivastelut pois täältä, niin kaikilla on mukavampaa.
  16. Kaikillahan on erilaiset kipurajat, mutta mun mielestä 30e on tosi pieni summa. Hyvän ystävän polttareista olisin valmis maksamaan paljon enemmän, kuitenkin alle 200e.
  17. Helposti häihin saa rahaa palamaan jos haluaa kauniit häät niin, että sukulaisten ei tarvitse hääriä kyökissä. Ruokahan se suurin menoerä on. Miten ihmeessä te saatte kaiken alle 3000€? Meillä pelkät ruoat maksaa 3200€. Koitetaan pitää budjetti alle 8000 eurossa. Morsiamen vanhemmat maksaa ruoat, mutta loput me maksamme itse. Oon kans sitä mieltä, että tosi helposti saa suuren määrän rahaa kulumaan. Meillä häät Helsingissä, eikä olla valmiita tinkimään yhtään mistään. Pelkät ruoat meillä maksaa n.5500e, mutta eipä harmita. Mä oon tähän kysymykseen vastannu jo ennenkin, mutta tilanne on hieman muuttunut, eli vastaan uudelleen. Mun vanhemmat maksaa kaikki juhlapaikasta ja ruoasta kestyvät kulut,eli n.7000e ja sulhasen vanhemmat maksaa juomat, eli varmaan muutama tonni menee niihin.
  18. Mä kuulin tänään puoliksi vahingossa, että mun polttarit tulee maksamaan n.100e per naama ja musta se on aika kova summa. En tiedä mitä ohjelmaa polttareissani on, koska kaasoni järjestävät juhlat salaa, niinkuin olemme sopineet. Ehdotin, että osallistun itse kustannuksiin, mutta kaasoni eivät missään nimessä tahdo mun maksavan mitään, mikä aika paljon harmittaa, koska en tahtoisi, että ystäviä jää tulematta korkean summan takia
  19. Itse en tykkäisi, jos polttarit olisi vain viikkoa ennen häitä. Olen aika kova ottamaan sillon kun innostun ja yleensä seuraava päivä menee krapulassa maatessa ja väsymys jatkuu muutaman päivän. Tiedätkö yhtään minkätyyppiset polttarisi on? Jos ne ei ole ns. ryyppypolttarit, niin eikai siinä sitten suurta ongelmaa ole?
  20. Me varasimme juhlapaikan ensin. Meillä häät ovat kesälauantaina, eikä oo kyllä järjestelyissä ollut mitään ongelmia.
  21. Minut myös isä saattaa. Tämä oli meille molemmille itsestäänselvyys ihan alusta alkaen. Minä en myöskään ajattele sitä ajatusta, mikä sillä alunperin on ollut, pidän sitä vain mukavana tapana ja tiedän, että se on yhtä tärkeää isälleni, kuin minullekin.
  22. Minkä ihmeen takia pitäisi tarkastella erotilastoja ennen liiton solmimista?! Kaikki varmasti tietävät mitä ne tilastot näyttää, enkä minä ainakaan niitä meinaa tarkastella millään tavalla Minä ainakin menen naimisiin ja rakennan tulevaisuutta mieheni kanssa, en tilastojen. Itse en olisi valmis vuoden seurustelun jälkeen menemään naimisiin, mutta en myöskään kyseenalaista niiden ihmisten ratkaisuja, jotka naimisiin nopeasti menevät. Esim. vanhempani ja appivanhempani menivät naimisiin n. vuoden seurustelun jälkeen ja molemmat ovat onnellisesti naimisissa vielä 25 vuoden jälkeenkin. Meillä häät heinäkuussa, jolloin seurustelua takana n.4,5v ja olisin ollut valmis menemään paskamaisenkin puolen omaavan sulhoni kanssa naimisiin jo aikasemminkin
  23. Minimorsio, mä ainakin sen takia mainitsin iän, koska mun on hirveen hankala kuvitella, että äitini n.70 vuotiaana pysyisi ystävieni ja minun vauhdissa mukana, tai, että edes haluaisi sen ikäisenä polttareihin osallistua.
  24. Minun kutsulistalla on äiti, anoppi ja miehen enon vaimo. He ovat kaikki läheisiä minulle, joten en näe mitään syytä olla kutsumatta. Ikää heillä kaikilla on alle 45v, joten hyvin pysyvät nuorempien menossa mukana.
  25. Meillä töissä kaikki vakkarit tietää häistä ja nyt, kun häät lähestyvät, ovat alkaneet kyselemään paljon järjestelyistä yms. Oma-aloitteisesti en viitsi häistä alkaa höpöttämään, koska enhän voi olettaa, että kaikkia kiinnostaa minun naimisiin menoni Hääpäivän saan palkalliseksi vapaaksi ja loman saan siihen perään.
×
×
  • Create New...