Janvier

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Janvier

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Helsingin tuomikirkon kappeli ja Katajanaokan Kasino. Tuo kappeli on aivan ihana pienempiin häihin! Meillä vieraita oli 50.
 2. Valitsisin A:n, koska on muulle polttariporukalle tylsää katsoa pari tuntia morsiamen hemmottelua... Ei kai sen naamion tarvi olla halvin kaupasta löytyvä...
 3. Hyvä idea, erilainen ja hauska. Itse kannatan tuollaisia kivoja juttuja, jotka tekee häistä juuri hääparin näköiset.
 4. Itse pidän muualla paitsi kotona. En osaa pitää koruja kotona. Mies ottaa myös aina pois kotiin tullessa.
 5. Mielestäni on todella kaunis ajatus, kuten mimosa83 jo kirjoitti, laittaa isän kuva medaljonkiin ja sitoa se kimppuun tai laittaa koruksi kaulaan. Näin isä tavallaan osallistuisi häihin. Tietysti myös vieraillekin paremmin avautuva muistaminen (esim. kynttilä) on hyvä idea. Voimia sinulle!
 6. Me oltiin häämatkalla Thaimaassa (Phuket). Lento oli perillä alkuillasta. Aikaero vaivasi siten, että illalla mentiin aikaisin nukkumaan, mutta sitten parina ensimmäisenä yönä valvottiin aamuyöllä n. klo 2-4...Aika pian kuitenkin tottui.
 7. Mekin oltiin Kamala Beachilla tammikuussa, oli ihanaa! Kivan rauhallinen ranta.
 8. Häät oli lauantaina, häämätkalle Thaimaahan lähdimme heti sunnuntaina iltalennolla. Oli ihanaa päästä matkalle ilman paluuta arkeen. Häämme oli talvella, joten lämpimään matkustaminen oli ihanaa! Tosin, matkalaukut olisi kannattanut pakata etukäteen... Meinasi tulla kiire, koska ei maltettu lähteä ajoissa hääsviitistä.
 9. Tilasin kimppuni Kalliosta Syväsen kukasta. Tein tilauksen hyvissä ajoin ja vein kuvankin malliksi. Hääpäivänä järkytys oli suuri, kimppu ei ollut todellakaan kuvan mallin mukainen!! Kimppu oli suoraan painajaisistani. Onneksi sain rahat takaisin ja Töölöntorin kukka pelasti tilanteen tekemällä muutaman tunnin varoitusajalla täydellisen kimpun. Jos en olisi saanut uutta kimppua, olisin ollut ilman. Ensimmäinen kimppu oli niin kamala, että sitä en olisi halunnut kantaa saatika katsoa hääkuvissa. Valitsin Syväsen kukan netistä lukemieni suosittelujen perusteella, mutta aina ei näköjään mene nappiin.
 10. Meidät vihittiin kappelissa, jossa käytävä on tosi lyhyt. Joten ihan käytännön syistä saavuimme sulhasen kanssa kaksin alttarille. Isäni ei pahastunut, koska ei muutenkaan pidä esillä olemisesta. Ja olisi ollut koomista vaihtaa saattajaa jo muutaman askeleen jälkeen...
 11. Suudeltiin. Heh, itse olin tahtomisen jälkeen jotenkin niin paniikissa, että unohdin koko suutelemisen, mutta mies onneksi muisti. Olin jo kääntymässä pappiin päin sormusten vaihdon jälkeen, kun mies tuli pussaamaan. Oli kuulemma koomisen näköistä, kun morsian oli ihan puulla päähän lyöty, että mitäs nyt tapahtuu...
 12. Mun lähimmät työkaverit muisti viherkasveilla ja lisäksi saatiin virallinen lahja työpaikalta, paistokasari. Miehen työkaverit muisti kanssa pienellä lahjalla.