sinivuokko

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About sinivuokko

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Pakko tulla ihan tännekin kehumaan: Tilasin hääkimpun ja vieheet Pyynikintorilta kukkakauppa Blummarista (www.kukkakauppablummari.fi). Aivan älyttömän kaunista jälkeä! Tykkäsin hääkimpustani tosi paljon ja anopitkin oli ihastuksissaan vieheisiinsä. Suosittelen!
 2. Hei! Olen ihastunut erääseen sormukseenne valkokultaisena. Sen numero on V-249. Olen tätä kokeillut vain keltakultaisena, mutta mikä on valkokultaisen suositushinta? Miten tämä eroaa sormuksestanne V238-7W (valkokultaisena)? Olet tähän jo ylempänä vastaillutkin, mutta minua kiinnostaisi vielä tarkemmin tietää, mikä saa aikaan sormusten hintaeron, ja mitä nämä eroavaisuudet käytännössä esim sormusta katsoessa tarkoittavat? Vaikuttavatko ne jotenkin timanttien pysyvyyteen tai muihin käytännön seikkoihin? Teettekö sormuksenne käsityönä ja kuinka valvotte sormusten laatua? Kiitos vastauksestanne jo etukäteen!
 3. Kalevan kampaajia en osaa suositella, mutta voin sanoa minne ei mielestäni kannata mennä ainakaan oman kokemukseni perusteella : Desila (sammonkadulla). Siellä on varmaan toki hyvia kampaajiakin, mutta itselläni sieltä erittäin huonot kokemukset, valitettavasti en muista kampaajan nimea enkä muuta ja kokemukseni on jo muutaman vuoden takaa, eli saattaa olla meininki muuttunutkin.
 4. Kertoisitteko kokemuksianne Salonki Papillonista Tampereelta?
 5. Häälotosta kyselisin: Maksaako porukkalotto vähemmän eli siis se jos yhden rivin jakaa kymmenelle ihmiselle? Vai onko se sen saman verran (0.80e) kuin muutkin. Jossain vaiheessa joku puhui että se voisi olla halvempikin. Jäinpähän miettimään On muuten aivan loistava idea, en alunperin edes ajatellut mitään lahjaa vieraille, mutta tuo lottoidea on kyllä niin hyvä, että täytyy ehkä kokeilla!
 6. Kysyisin vielä kuvaajasta nimeltä Markku Pajulahti. Kertokaa kokemuksianne, kuinka yhteistyö sujui, menikö kaikki suunnitelmien mukaan?
 7. Hei! Meille myös tulossa Tilisanssi häihin kesällä 2011. Kertoisitteko vielä kokemuksianne ruuista, mitä erityisesti suosittelette, onko jotain joka ei niin maistunut? Olemme molemmat melkoisia kulinaristeja ja haluamme että ruoka häissämme olisi erityisen hyvää ja tavalliset ihan hyvät lihapullat ymv eivät riitä meille, vaikka nekin toki hyviä ovat
 8. Joku jo vähän kommentoikin Markku Pajulahtea valokuvaajana. Haluaisin kuulla lisää kommenttejanne, miten kaikki sujui, millaisia kuvat, entä kuvankäsittely?
 9. Hei! Meille on Vähä-Hisson tila varattuna. Aivan ihana paikka, maksaa tällä hetkellä 600e ja koristelemaan saa mennä perjantaina klo 14 ja sunnuntaina samaan aikaan pitää omat kamat olla kerätty pois. Siivous varsinaisesti kuuluu hintaan. Ainoa jännitysmomentti on sää, sillä tila on periaatteessa ulkotila, joten mikäli ulkona on kylmä, niin on sisälläkin. Ulkovessat, mutta todella siistit ja on vesivessat. Paikkaan saa lämpöpuhalitimet kyllä tuoda, jos haluaa kylmään ilmaan varautua. Paikalle saa jäädä yöksi useampikin. Sieltä löytyy tanssilattia, varsinaista koroketta bändille ei ole, vaan bändi on yleensä ollut siinä tanssilattian reunassa. 130 henkeä varmasti paikkaan mahtuu. Meille tulossa noin 120 ja kuulemma hyvin mahtuu. Bändin pitää lopettaa viim. 00:30 ja sen jälkeen saa vielä soittaa musiikkia, mutta ovet kiinni ja musiikki vähän hiljemmalla. Klo 02:30 tai 02:00 (en muista varmaksi) pitää musiikki lopettaa, mutta juhlia sopii jatkaa rantamökissä pienemmällä porukalla, jos haluaa, niin vaikka aamuun asti. Niin ja pitopalvelun tiloista vielä: Ovat ihan kohtalaiset, ruuat täytyy ulkokautta täytyy ruuat tuoda tilaan, mutta samassa rakennuksessa pitopalvelun tila on. Ei ehkä paras mahdollinen, mutta paljon pitopaleluita siellä ollut ja hyvin ovat kuulemma aina pärjänneet. Ja useinhan suunnilleen kaikki ruoka on pitopalvelulla valmiina jo tullessa.
 10. Hei! Onko teillä kokemuksia Ismo Hietalan hääorkesterista kahden miehen kokoonpanolla? Kuulostaako livenä yhtä hyvältä kuin netin demossa? Siinä ei nimittäin rumpalia kaipaa, kuulostaa sen verran mainiolta. Mietin vain, että mikä on vaikutelma livenä? Kolmihenkisenähän bändin saa myös, mutta hintaa tulee jonkin verran lisää. Kiitoksia jo etukäteen!
 11. Kiitos tiedoista! Olen jo käynyt paikkaa katsomassa ja ihan mukavaltahan se vaikuttaa ja on meille siis varattuna kesäksi 2011. Laittaisitko sitten häidenne jälkeen vielä viestiä, kuinka häänne sujui?
 12. Nostellaan tätä vähän. Löytyykö ketään Mutalassa juhlineita? Miten paikka toimi, koristelitteko paljon etukäteen, kuinka suuret häät oli kyseessä y.m.? Mielelläni Mutalan varanneena kuulisin siellä juhlineiden mielipiteitä! Kiitos jo etukäteen
 13. Moi, Olisiko kellään kuvia Mutalan seurantalosta sisältä? Kuinka paljon tarvitsee koristella? Löytyykö sisältä lavaa bändille, haetaanko ruoka erikseen toisesta huoneesta, vai onko se samassa salissa kuin vieraatkin? Entä vessat, jotka ovat ulkona, ovatko siistit? Jossain puhuttiin kurjan näköisistä tuoleista, mitäköhän tämä tarkoitti? Onko täällä ketään Mutalassa häitään viettänyttä, joka osaisi kertoa paikasta enemmän? Olen käynyt paikan päällä, mutta en sisällä asti. Mietin, että kuinka hyvin puut peittävät kesällä näkyvyyden lähellä oleviin taloihin, jotka kuitenkin olivat melko lähellä? Paljon kysymyksiä, mutta alkaa tämä juhlapaikan valinta jo vähän stressaamaan Häät tulossa v. 2011 ja vaikuttaa että monilla suunnittelu on jo kovassa vauhdissa!
 14. Hei! Varasimme myös. Ihastuimme ulkoapäin paikkaan. Emme vielä päässeet sisälle käymään, mutta menemme käymään niin nopeasti kuin suinkin. Satuitko ottamaan kuvia Mutalasta sisältä? Miltä se vaikutti? Onko siisti? Millainen paikka pitopalvelulle, entä bändille?
 15. Hei! Onko kellään kokemuksia hääyöstä romanttisesti mökissä? Tamperen alueelta olisi kesäviikonlopulle mökki hakusessa, mielellään järven rannalta.