Jump to content
Naimisiin.info

Tiamin

Rouva
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio

Tiamin's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Tiamin

  Egypti

  Joo ei taida olla nyt Egyptiin menemistä. Ehkä sitten taas vähän ajan päästä jos asettuvat taas joksikin aikaa.
 2. Tiamin

  Egypti

  ^ Me oltiin Finnmatkojen bussireissulla. Monet paikalliset kaupustelivat niitä kanssa huomattavasti halvemmalla, mutta ei kyllä itse edes harkittu niitä. Kuitenkin suomalaisesta oppaasta saa niin paljon enempi irti ja niillä on aina paikalliset egyptologit mukana niin, että infoa oikeasti saa hyvinkin paljon jos haluaa. Me oltiin oikeestaan just siksi 2 viikkoa reissussa kun epäilytti tuo bussissa istuminen ja kun haluttiin nimenomaan molempiin kaupunkeihin. Nyt oltiin sitten 2 päivää Luxorissa ja 1 kairossa vaikka sinne Kairoon on tosiaan pitempi matka. Yllättäen Luxorin retki tuntu rankemmalta! Kairon retkellä ohjelma oli sopivan täynnä ja linja-autossa pystyi nukkumaan vallan mainiosti. Jos itse kävisin uudelleen niin kävisin kyllä tuolla samalla tavalla. Luxorin retkenkin voisi näin jälkeenpäin ajatellen käydä aivan hyvin päivässä. Tosin ilta Niilin rannalla oli yksi loman kohokohdista. Hotelli oli siis aivan Niilin varrella niin, että niiden terassi oli Niilissä. Muutenkin Kairo oli meidän makuun liian suuri ja ilmansaasteet oli järkyttävät! Oltiin siis todella tyytyväisiä päätökseen olla siellä vaan yksi päivä. Astmaatikojen kannattaa ehdottomasti ottaa lääkkeet mukaan kun terveemmälläkin alkoi tuntumaan. Kuulemma yksi päivä Kairossa vastaa 14 savukkeen polttamista! Saastepilvet oli kyllä melkoinen näky. Sori, karkasin vähän varsinaisesta kysymyksestä Ainiin, joku meidän bussilaisista sanoikin, että Kairon retki lentäen oli sen verran kallis, että hän oli laskenut itselleen tuntipalkkaa bussissa istumiselle ja tuntui oikeen kannattavalta Edit. Retket on muuten halvempia jos ne tekee jo varauksen yhteydessä! Suomesta soittaessa on toiseksi halvin ja vasta siellä varatessa kallein.
 3. Tiamin

  Egypti

  Me oltiin marraskuun lopulla-joulukuussa Egyptissä Hurghadassa Triton hotelleissa(kahdessa ). Oli kyllä monipuolinen loma niin hyvässä kuin pahassa. Ihanaa aurinkoa, historiaa (käytiin Luxorissa ja Kairossa) ja seuraa , mutta kaupustelijat, likaisuus ja yleinen mentaliteetti siellä ei ollu oikeen meidän makuun. Voisin mennä uudelleenkin, mutta todennäköisemmin ei mennä tonne takas ihan heti nyt kun ne pyramidit on nähty. Jos joku tahtoo noista hotelleista uudempaa infoa niin kertoilen mielelläni
 4. Ei. Täälläkin kaikki vaivannäkö oli sen arvoista. Kukaan ei kyllä kehunut meidän häitä parhaiksi ikinä. Paitsi me itse Vaikka kyllä ne vieraatkin tais kuitenkin tykätä. Pääasia kuitenkin, että meistä kaikki meni aivan loistavasti vaikka tietty jotkin jutut ei mennee täsmälleen suunnitelman mukaan, mutta se ei yllättäen enää silloin haitannutkaan Toisaalta olen kyllä myös tyytyväinen etten haalinut itselleni enempää hommaa juurikin tuon takia, että vaikka varmaan olisivat ollee kivoja juttuja niin tuskin olisin niitä itse päivänä edes onneltani tajunnut.
 5. Vähän ot, mutta olettekos karkkien etsijät törmänneet missään Pingvin Salt pastiller-purkkeihin? Siis muualla kun lentokoneiden/laivojen tax freessä.
 6. Mäkin haluisin kyllä tollasen "perheyksikön". No, ehkä mies vaihtaa kokonaan mun sukunimeen jos lapsia joskus tulee. Ei kyllä välttämättä niin tule tekemään, mutta ainahan sitä voi haaveilla Päättäköön itse.
 7. Meillä oli gerberoita ja germinejä pöytäkukkina ja ne laitettiin kaikki edellisenä iltana maljakoihinsa. Kaikki olivat seuraavana päivänä hyviä, mutta pari huonompaa yksilöä olivat sitten juhlapäivän illasta vähän nuutuneita. Varalta siis kannattaisi ehkä varata muutama ylimääränen kukka kylmiöön jos joku heiveröinen on yön aikana nuupahtanut. Nopee on jonkun avuliaan vaihtaa. Uskallan siis noita suositella. Ne parikin oli vaan vähän nuutuneita ja tämäkin tosiaan vasta myöhään juhlapäivän iltana ja muut kestivät vielä monta päivää juhlien jälkeenkin kotimaljakossa.
 8. ^Mulla hoitui oman sukunimeni pito hyvin kätevästi. Olen aina ollut sitä mieltä, etten nimeäni vaihda ja jo ensi kerroista kun mieheni aikoinaan alkoi puhumaan minusta rouva Mieheninimellä korjasin, että siis rouva Minunnimeni. Asiasta puhuttiin muutenkin jo vuosia ennen avioliittoa ja mieheni siis tiesi hyvissä ajoin aikeeni. Hänellä on tällä hetkellä yhdistelmänimi ja asiaa makusteltuaan/mahdollisten lapsien synnyttyä saattaa vaihtaa kokonaan minun nimeeni. Päätös jääköön hänelle. Minulla todella pieni suku isäni puolelta ja kaunis, vähän harvinaisempi sukunimi. Siksi oman sukunimeni pito oli minulle tärkeää, muuten olisin ihan mielelläni jopa vaihtanut sukunimeä.
 9. Minä varailin vasta suunnilleen 3-3,5 kk ennen häitä ja olin kyllä pahasti myöhässä. Alunperinhän meinasin joutua ottamaan ihan älyttömän aamuajan, mutta muiden meikkailtavien muuttaessa aikatauluaan mulle vapautuikin aivan loistava aika Jos on sellanen kampaamo missä ottavat varauksia jo seuraavallekin vuodelle niin usein on kuulemma jo edellisenä keväänä varauksia seuraavalle vuodelle. Itse kyllä vahingosta viisastuneena kyselisin jo hyvissä ajoin, varsinkin jos haluaa ajan jostain tietystä liikkeestä niin kyllä ne sieltä kertovat millon saa varata
 10. En nyt ihan kunnolla kyynelehtinyt, mutta en kyllä kuivin silminkään päivästä selvinnyt. Useampaankin kertaan oli ihan tekemistä kyyneleiden pidättelyssä. Sama miehelläni. Tilanne oli kyllä sama myös ennen häitä esim. puheita miettiessä ja nyt vielä häiden jälkeenkin jos juhlia kovin alkaa muistelemaan. Ihana päivä
 11. En! Kaikki napsahteli paikoilleen täyädellisesti. Puku oli edelleen ihana, meikkaaja osasi edelleen tehdä kauniin, minun näköiseni meikin. Päätin myös uskoa Drasinan neuvoa ja luottaa kampaajaan ja kampauksesta tuli mielettömän kaunis ja aivan minun näköiseni. Voi kun olisi useamminkin hyvä syy laitattaa meikkejä ja kampauksia!
 12. Meillä oli pitopalveluna Aalto Catering ja olemme ainakin tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä valintaamme! Kaikki hoitui mallikkaasti alusta alkaen. Paikan pääjehu todella tietää mitä tekee. Jopa sulhaseni jolla on tapana epäillä kutakuinkin kaiken onnistumista vakuuttui heti ensi tapaamisella siitä, että hän on oikea ihminen huolehtimaan meidän häiden ruokahommien onnistumisesta. Saimme valita juuri mieleisemme menun ja yrittäjä suositteli hyvin eri ruokalajeja, jotta saisimme menusta mahdollisimman tasapainoisen. Juhlissa homma toimi moitteettomasti ja ruuat maistuivat. Sähköpostiliikenne ko. firman kanssa on melkoisen hidasta, mutta suosittelen ottamaan puhelimen käteen niin asiat hoituvat varmasti samantien.
 13. Täältä isot suosittelut Soulwomanin Ellalle ja Virpi Väisäselle! He tekivät mulle meikin ja kampauksen hääpäivänäni ja täytyy sanoa, etten olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen Lopullinen ajan kanssa tehty kampaus oli todella kaunis ja ihan minun näköiseni. Kumpaakaan ei tarvinut korjailla kertaakaan vaikka juhlinta jatkui yli puolen yön. Todella hyvin tuli sijoitettua ne rahat.
 14. Nyt on häät Johteenpookissa vietetty ja oltiin todella tyytyväisiä paikan valintaan Kaikki toimi niinkun piti. Itse kun ei paria juttua tajuttu niin paikan vuokrauksesta vastaava henkilö oli paikalla alle puolessa tunnissa. Tämä siis perjantaina päivällä kun olimme koristelemassa paikkaa. Avaimien saannissa ja palautuksessa oli hyvin joustoa ja kaikkiin tiedusteluihin vastattiin aiemminkin todella nopeasti. Rakennus oli myös maalattu keväällä ja ympäristö oli kaikinpuolin moitteettomassa kunnossa. Niin lapset kuin aikuiset viihtyivät ja meillä oli ihana päivä
×
×
 • Create New...