Sapsu

Rouva
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Sapsu

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meilläkin tulee olemaan valokuvaus ennen kirkkoa, mennään sieltä sitten yhdessä kirkolle.
 2. Olen tavannut kaikki ainakin kertaalleen, tosin osa on vieraampia, kun asuvat toisella puolella Suomea. Jokaisen nimen ja "aseman" (täti, setä, tädin mies, serkku...) kuitenkin tiedän
 3. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan, koska itse maksamme hippalot ja toimimme kutsujina. Todennäköisesti kutsuihin tulee molempien puhelinnumerot + sähköpostiosoitteet.
 4. Itse maksamme. En kehtaa keneltäkään mennä rahaa kinumaan, joten jos haluaa jotenkin avittaa saa itse ilmaista tahtonsa
 5. Jotka jo niin pitkälle ajattelee, kuin kahden vuoden päähän: kesällä 2012 ei järjestetä enää kuin 30-40 henkilön tilaisuuksia!
 6. Luultavasti bestman, tietysti jos autoa lähdetään vuokraamaan ja sieltä tulee omat ohjeensa niin katellaan sitten uudestaan.
 7. Maksimissaan 500e ja mielellään tuohon sitten sisältyisi kaikki muukin kuin vaan se itse puku.
 8. Onko ihan kamala etikettivirhe, jos morsiamen kimppu on punaisita ruusuista ja sulhanen haluaa vieheekseen yhden punaisen neilikan?
 9. Luultavasti vieheet tulee vaan sulhaselle ja bm:lle, kaasolle rannekukka.
 10. Meidän kihloissa on sekä valkokultaa että keltakultaa
 11. Kihla on kokoa 15, kylmällä säällä tuntuu välillä väljältäkin
 12. Meidän kihlat makso yhteensä hiukan reilu 400e
 13. Voi kiitos paljon, kyllä tässä oli jo ensi hätään sopivasti tietoa Voin sitten palailla asiaan, kun keksin muuta Vaikuttaa kyllä lupaavalta paikalta ja mielellään maksaa hyvästä palvelusta (ise olen kamala stressaamaan ja se on viimeinen asia, mitä haluan juhlapäivänä tehdä)!
 14. Meidän kotikunnassa on kaksi kirkkoa, joista kumpikin tulee hyvin kysymykseen; pyritään siihen, että saatais juhlapaikka valittua ja varattua ensin ja valitaan kirkoista sitten se, joka on juhlapaikkaa lähempänä. Juhlapaikkoja saa alkaa varailemaan vasta tammikuussa 2011 (häät 8/2012), joten vielä on hetki punnita eri vaihtoehtoja.