Jump to content
Naimisiin.info

Sapsu

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sapsu kaikki viestit

  1. Meilläkin tulee olemaan valokuvaus ennen kirkkoa, mennään sieltä sitten yhdessä kirkolle.
  2. Olen tavannut kaikki ainakin kertaalleen, tosin osa on vieraampia, kun asuvat toisella puolella Suomea. Jokaisen nimen ja "aseman" (täti, setä, tädin mies, serkku...) kuitenkin tiedän
  3. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan, koska itse maksamme hippalot ja toimimme kutsujina. Todennäköisesti kutsuihin tulee molempien puhelinnumerot + sähköpostiosoitteet.
  4. Itse maksamme. En kehtaa keneltäkään mennä rahaa kinumaan, joten jos haluaa jotenkin avittaa saa itse ilmaista tahtonsa
  5. Jotka jo niin pitkälle ajattelee, kuin kahden vuoden päähän: kesällä 2012 ei järjestetä enää kuin 30-40 henkilön tilaisuuksia!
  6. Sapsu

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Luultavasti bestman, tietysti jos autoa lähdetään vuokraamaan ja sieltä tulee omat ohjeensa niin katellaan sitten uudestaan.
  7. Maksimissaan 500e ja mielellään tuohon sitten sisältyisi kaikki muukin kuin vaan se itse puku.
  8. Onko ihan kamala etikettivirhe, jos morsiamen kimppu on punaisita ruusuista ja sulhanen haluaa vieheekseen yhden punaisen neilikan?
  9. Luultavasti vieheet tulee vaan sulhaselle ja bm:lle, kaasolle rannekukka.
  10. Meidän kihloissa on sekä valkokultaa että keltakultaa
  11. Kihla on kokoa 15, kylmällä säällä tuntuu välillä väljältäkin
  12. Sapsu

    Kihlojen hinnat

    Meidän kihlat makso yhteensä hiukan reilu 400e
  13. Voi kiitos paljon, kyllä tässä oli jo ensi hätään sopivasti tietoa Voin sitten palailla asiaan, kun keksin muuta Vaikuttaa kyllä lupaavalta paikalta ja mielellään maksaa hyvästä palvelusta (ise olen kamala stressaamaan ja se on viimeinen asia, mitä haluan juhlapäivänä tehdä)!
  14. Meidän kotikunnassa on kaksi kirkkoa, joista kumpikin tulee hyvin kysymykseen; pyritään siihen, että saatais juhlapaikka valittua ja varattua ensin ja valitaan kirkoista sitten se, joka on juhlapaikkaa lähempänä. Juhlapaikkoja saa alkaa varailemaan vasta tammikuussa 2011 (häät 8/2012), joten vielä on hetki punnita eri vaihtoehtoja.
  15. ^ Paljonko teillä tuli maksamaan kaiken kaikkiaan ja mitä siihen sisältyi (siivoukset, henkilökunta, koristelu..muuta? Tilavuokra on kai melkoinen ja siihen tulee vielä menut + muut kulut päälle)? ja sisältyikö kaikkiin menuehdotelmiin myös kakkukahvit vai sovitaanko kaikki tarjoilut yksilöllisesti? Oliko teillä tarjolla yöpalaa ja sisältyikö se menuun vai tuliko siitä vielä menun lisäksi lisäkustannuksia? Entäpä alkumaljat? Tilataanko nekin erikseen? Tulipa oikeen varsinainen kysymystulva, toivottavasti saat selvää
  16. Nostetaanpas tätä, jos vaikka löytyisi lisää uudempia kokemuksia! Kaikki kelpaa, kuvat ja tarinat
  17. Kaikki paikat, joihin olen tähän mennessä ollut yhteydessä ottavat varauksia vastaan tammikuussa 2011 (häät 8/2012), joten silloin sitten varataan; onpahan aikaa miettiä ja kierrellä vielä kattelemassa, mikä olisi noista meille paras paikka.
  18. Häiden aikaan minä olen (vielä hetken) opiskelija ja sulhanen on silloin vastavalmistunut. Yhdessä ollaan tuolloin oltu 10 vuotta.
  19. Uutta: puku Vanhaa: laukku, kengät Lainattua: korut Sinistä: sukkanauhassa
  20. Luultavasti ei tule; ohjelma- ja menukortit (tai niiden yhdistelmä) jaetaan pöytiin, kirkkoon tulee lisäksi kirkko-ohjelma. Onhan noissakin jo askartelemista
  21. Sapsu

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minä sain haluamani tuotteet nopeasti (tai ainakin toimitusajan puitteissa) ja yhteydenpito oli sujuvaa. Hiukan kyllä etukäteen jännitti, että mitä sieltä postista tulee, mutta ei tarvinnut pettyä
  22. Sapsu

    Suuteloittako kirkossa?

    Se "voit suudella morsianta" tulee mielestäni (korjatkaa jos olen väärässä) jenkkilästä; vihkikaavassa ei ole sellaista kohtaa, toki monet suutelevat sovitussa paikassa, useimmiten kai aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen. Papin tehtävä ei ole myöskään esitellä aviopuolisoita kirkkokansalle tyyliin "Herra ja Rouva Virtanen"..myös ymmärtääkseni rantautunut amerikasta meille tuo käytäntö. Itse haluan jakaa ensimmäisen suudelman aviomieheni kanssa kirkon ulkopuolella vieraiden katseiden ulottumattomissa. Se ei mielestäni kirkkoon kuulu, mutta kukin tavallaan.
×
×
  • Create New...