Jump to content
Naimisiin.info

Sapsu

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sapsu

  1. ^ Paljonko teillä tuli maksamaan kaiken kaikkiaan ja mitä siihen sisältyi (siivoukset, henkilökunta, koristelu..muuta? Tilavuokra on kai melkoinen ja siihen tulee vielä menut + muut kulut päälle)? ja sisältyikö kaikkiin menuehdotelmiin myös kakkukahvit vai sovitaanko kaikki tarjoilut yksilöllisesti? Oliko teillä tarjolla yöpalaa ja sisältyikö se menuun vai tuliko siitä vielä menun lisäksi lisäkustannuksia? Entäpä alkumaljat? Tilataanko nekin erikseen?

    Tulipa oikeen varsinainen kysymystulva, toivottavasti saat selvää :D

  2. Se "voit suudella morsianta" tulee mielestäni (korjatkaa jos olen väärässä) jenkkilästä; vihkikaavassa ei ole sellaista kohtaa, toki monet suutelevat sovitussa paikassa, useimmiten kai aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen. Papin tehtävä ei ole myöskään esitellä aviopuolisoita kirkkokansalle tyyliin "Herra ja Rouva Virtanen"..myös ymmärtääkseni rantautunut amerikasta meille tuo käytäntö.

    Itse haluan jakaa ensimmäisen suudelman aviomieheni kanssa kirkon ulkopuolella vieraiden katseiden ulottumattomissa. Se ei mielestäni kirkkoon kuulu, mutta kukin tavallaan.

×
×
  • Create New...