lumiellen

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About lumiellen

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hei! Etsin edullista kaitaliinaa, mieluiten rullassa ja värinä hopeanharmaa, "hiirenharmaa", matta tai hieman kiiltävä. Ei organzaa. Tapetti voisi käydä, mutta pelkään, että on liian jäykkää. Dunilla on vain graniitinharmaata. Ideoita mistä löydän?
 2. Kävin tänään Stockalla sovittaa Pronoviaksen Biarritz, värinä blush eli vaaleanpunainen ja menin ihastumaan siihen... Pitää mennä sovittamaan vielä uudelleen ja katsella kuvista, että miltä se oikein näyttikään. Hirvittää vaan hinta... Miten olette perustelleet hinnan itsellenne ?
 3. En kai ole ainoa, joka testailee kotona miten kaikki värit sopivat yhteen?? Eli laitetaan tähän ketjuun kuvia koekattauksista, jotta saa vähän muiden mielipiteitä! Mä aloitan laittamalla kuvan ekasta koekattauksesta. Kukat ei ole oikeat, oikeasti tulee gladioluksia ja hortensiaa, ehkä... Ja kattaus on siis tehty verhoilla, eli vaan suuntaa antamaan värimaailmasta. Mielestäni on hiukka liian hempeä ja haalea, mitä mieltä olette?
 4. Hei, onko kukaan ollut häissä, joissa tämä bändi olisi ollut soittamassa. Vaikuttaa todella lupaavalta!
 5. Suosittelen lämpimästi. Tosiaan todella kestävä ja siisti meikki. Ja ihanan positiivinen ihminen.
 6. Aivan ihana tuo valkoinen pitsileima tuolla pahvinruskealla pohjalla. Myös nuo kirjaimet ovat söötit kun ovat vähän eritasossa. Vintage teemaa nuo elementit sopisi kivasti ja kutsun ympärille voisi vielä kietaista muutaman kierroksen jotain luonnonnarua.
 7. Hei kenkähullut kanssa sisaret VINK VINK www.asos.com Ihania kenkiä ale hintaan nyt!
 8. Ja kun Yaelin pirunkirkon hinnan tuplaa niin saa Tenalji Von Fersenin hinnan. Kaamee hinta, mutta kun mikään muu ei kelpaa!
 9. Täällä heinäkuussa 2012 Suomenlinnassa häitään viettävä!
 10. Hei sain idean ja pitäähän se jakaa Elikkäs jos kutsujen, menujen yms. tekstit kirjottaisi kirjoituskoneella? Vintagea.
 11. Voin todella lämpimästi suositella Johanna Marjomaata, eli Pinksua. Hän on meikannut minua useasti eri tilaisuuksiin työn puolesta ja aina ollu todella fressi, siisti ja toooodella kestävä meikki. On kyllä luotettava ja saapuu paikalle ajoissa. Pinksusta ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle! Mainostan nyt vielä sivujakin vähän www.pinksu.com
 12. Heippa, onko jollain uudempia kokemuksia tästä yrityksestä? Olemme heihin päätyneet ja Italian menuun. Häitä vietämme ensi vuonna, joten kaikki tämänkin kesän jälkeiset kommentit on todella tervetulleita!
 13. Heippa, nämä sinuna ostaisin: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80195763
 14. Meillä myös tähän teemaan menevät häät tulossa ensi vuonna! Puuterimaisia sävyjä ja vähän italian maaseudun/toscanan romantiikkaa väreissä ja tunnelmassa. Shamppanjaa, vaaleanpunaista, valkoista... juhlatilassa vaaleat tiiliholvit. Haluaisin tällähetkellä ainakin pitsisen puvun, joten en tiedä jatkaisinko pitsiteemaa myös sitten juhlatilassa ja jopa korteissa. Haluaisin leikata korttien reunaan pitsireunan, mutta en ole vielä selvittänyt mistä sellaisia kuvioleikkureita saa? Muuten pidän kyllä somistuksen aika simppelinä ja toivottavasti saadaan paljon kukkia koristamaan salia. Kuohuviiniä haluan, että on sinkkisissä ämpäreissä kaikissa pöydissä ja nyt ajattelin kun minulla on niin paljon hajonneita helmikoruja niin askarrella niistä servettirenkaat. Mitenhän kannattaisi tehdä? Rautalankaan vaan yksi helmi vai kaksi kuvastamaan meitä? Vai helmien väliin jokin värillinen helmi... Antakaa vinkkejä jos tulee inspis! Kakkukoriste on jo hankittu: lintupari pesässä. Yksinkertaista
 15. Eikö kellään tosiaan minkäänlaista kokemusta tai huhupuhetta?