Mimosa_80

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Mimosa_80

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Moikka.

  Huominen ei valitettavasti sovi, mutta miten esim.torstai iltapäivä klo.16 jälkeen?

  Tavarat ovat siskollani ja hän asuu Soukanjoella?

 2. Apua, meillä oli samana päivänä myös Pihvituvalta pitopalvelu ja meillä taas palvelu oli ensiluokkaista ja ruoka oli todella hyvää. He olivat tuoneet mukanaan koivuiset kakkualustat (olivat ihana ylläri) ja muutenkin antoivat hyviä vinkkejä meille esim kattauksissa(hekin kävivät jo perjantaina meidänkin hääpaikassa). On todella harmi, että olette saaneet päinvastaista palvelua. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että asiakkaan tulee saada mitä he tilaavat ja jos eivät sitä saa(kuten teille on käynyt) hyvitys tulee antaa! Toivottavasti häistä jäi kuitenkin hyvä mieli ja muutenkin asiat järjestyy pitopalvelun kanssa.
 3. Me vietimme häämme Halosenniemen Koivuhaassa ja voin suositella sitä lämpimästi! Vieraita meillä oli 67kpl. Paikkaan sai myös tuoda omat ruoat ja juomat. Talon puolesta oli mm.astiat. Hääpäivä oli todella lämmin ja vieraat kehuivat todella paljon paikkaa ja isoa piha-aluetta jossa pystyi liikkumaan ja kiertelemään!
 4. Meillä ilmoittamatta jätti 80 kutsutusta n.puolet. Vaikka selkeästi kutsussa pyysimme ilmoittautumaan meille jommallekummalle, oli yllättävän moni sulhasen puolelta ilmoittanut tulostaan sulhasen äidille ja isälle. Oma "mokamme"oli se, ettemme pyytäneet poissa jääviä ilmoittamaan esteestä, vaan jouduimme soittamaan kaikille ilmoittamatta jättäneille. Opin kuitenkin tästä sen että jos meidän IKINÄ kutsutaan kenenkään häihin emmekä pääse, ilmoitan esteestä- riippumatta siitä toivooko pari erikseen sitä
 5. Meillä on toivottu mahdolliset lahjukset suoraan matkakassaan. Lähdemme 3 päivää häiden jälkeen lomille:)
 6. Samalla linjalla mennään
 7. Me haimme Superalkosta 40 pulloa viiniä (6 laatikkoa ja 4 irtopulloa)ja 6 pulloa kuohuviiniä. Lisäksi muutama kartonki tupakkaa ja 2 lavaa olutta käsiin (lisätilauksena). Saimme ne tuotua helposti yksillä kärryillä, rinkalla ja pikkurepulla. Oluet kulki käsissä. Tilasimme ennakkoon oluet, siiderit ja lonkerot suoraan Helsingin satamaan, joka helpotti suuresti kantourakkaa
 8. Me käytettiin myös tätä mahdollisuutta hyväksi ja todella hyvin pelasi. Tallinnan päässä jouduttiin jonkun verran jonottamaan palvelutiskille, mutta muuten homma pelasi loistavasti. Tilasimme ennakkotilauksella kaikki oluet, siiderit ja lonkerot ja haimme superalkosta viinit "käsipelin". Tämä vaan siksi, että ennakkotilaus vaihtoehdoissa ei löytynyt meidän makuummme sopivia viinejä.
 9. Me avasimme täysin oman "häämatkatilin". Lahjaverot tulee maksaa käsittääkseni vasta kun summa ylittää 4000€.
 10. Meidän juhlapaikkamme tulee olla sunnuntaina tyhjänä ja siivottuna klo.12.00. Sinänsä kurja tilanne, että meillä jää osa vieraista yöpymään juhlatilan yhteydessä oleviin huoneisiin, ja heidäthän tulee herätellä hyvinkin ennen puolta päivää, jotta myös huoneet saadaan siivottua. Päätimme tilata siivoufirman avuksemme siivoamaan paikkoja. Nyt tarjouspyynnöt lähteneet, ja täytyy sanoa, tämä on meille paras ratkaisu. Siivomista ja paikkojen laittamista riittää aivan varmasti, mutta on sentää paikalla joku "reippaana" siivoamassa paikkaa kuntoon:D
 11. Meille molemmille voi myös ilmoittautua. Kutsussa on lisäksi kaason puh.nro jos vieraat haluavat keskustella esim.ohjelmasta hänen kanssaan. Koen että näin helpoin. Ei vieraidenkaan tarvi soitella tuntemattomille henkilöille..
 12. Me tilattiin kutsut Vistaprintiltä eikä meilä ollut mitään ongelmia tilauksen kanssa. Tuotteet tulivat jopa n.viikko ennen ilmoitettua aikaa, vaikka otimme juuri "hitaan kuljetuksen". Kutsu on hyvännäköinen, paksu ja kirjekuoretkin olivat juuri sopivat kutsuihin. Suosittelen!(laskin, että kaikkineen maksuineen 1 kutsulle tuli hintaa 1,50€- Tämä siis parhaalla laadulla olevalla paperilla ja nelivärillä + kirjekuoret+ alvit ja postimaksut)
 13. Meillä tulee pöytiin valko- ja punaviinipullot (ja vesikannut) ruokailun ajaksi. TArjolla on myös mehua ja kotikaljaa buffet-pöydän yhteydessä. Loppuillaksi Boolit, oluet, siiderit ja lonkerot.
 14. Meillä sama tilanne, liput oli tilattava hyvissä ajoin ja passin saaminen uudella nimellä kestäisi todennäköisesti lähes viikon( häämatka muutama päivä häiden jälkeen.) Päätimme tilata minun liput tyttönimelläni ja teen vasta häiden jälkeen virallisen nimenmuutoksen. Näin myös matkatoimisto suositteli.. Jää välistä kaikki säätäminen(ja edessä siis häämatkan jälkeen:) )
 15. Me keretään säästämään rahaa ennen häitä n.10 kuukautta ja tehdyn budjetin mukaan tiukkaa tekee, että saadaan kerättyä haluttu määrä. Maksamme itse häämme ja pyrimme ettei lainaa tarvitse kuitenkaan nostaa vaan säästöt riittäisivät. Me toivomme mahdolliset häälahjat kyllä rahana, mutta toiveissa on, että niillä rahoilla pääsisimme häämatkalle.. Yritämme karsia "ylimääräiset" menot poissa ennen häitä ja jos mikään muu ei auta niin vasta siinä tapauksessa turvaudumme pankin apuun. Harmi vaan, että meillä on jo valmiiksi mm.opintolainaa, jota saakin maksella hyvästikkin vuosia eteenpäin.