Jump to content
Naimisiin.info

Mimosa_80

Morsian
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mimosa_80 kaikki viestit

  1. Moikka.

    Huominen ei valitettavasti sovi, mutta miten esim.torstai iltapäivä klo.16 jälkeen?

    Tavarat ovat siskollani ja hän asuu Soukanjoella?

  2. Apua, meillä oli samana päivänä myös Pihvituvalta pitopalvelu ja meillä taas palvelu oli ensiluokkaista ja ruoka oli todella hyvää. He olivat tuoneet mukanaan koivuiset kakkualustat (olivat ihana ylläri) ja muutenkin antoivat hyviä vinkkejä meille esim kattauksissa(hekin kävivät jo perjantaina meidänkin hääpaikassa). On todella harmi, että olette saaneet päinvastaista palvelua. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että asiakkaan tulee saada mitä he tilaavat ja jos eivät sitä saa(kuten teille on käynyt) hyvitys tulee antaa! Toivottavasti häistä jäi kuitenkin hyvä mieli ja muutenkin asiat järjestyy pitopalvelun kanssa.
  3. Me vietimme häämme Halosenniemen Koivuhaassa ja voin suositella sitä lämpimästi! Vieraita meillä oli 67kpl. Paikkaan sai myös tuoda omat ruoat ja juomat. Talon puolesta oli mm.astiat. Hääpäivä oli todella lämmin ja vieraat kehuivat todella paljon paikkaa ja isoa piha-aluetta jossa pystyi liikkumaan ja kiertelemään!
  4. Meillä ilmoittamatta jätti 80 kutsutusta n.puolet. Vaikka selkeästi kutsussa pyysimme ilmoittautumaan meille jommallekummalle, oli yllättävän moni sulhasen puolelta ilmoittanut tulostaan sulhasen äidille ja isälle. Oma "mokamme"oli se, ettemme pyytäneet poissa jääviä ilmoittamaan esteestä, vaan jouduimme soittamaan kaikille ilmoittamatta jättäneille. Opin kuitenkin tästä sen että jos meidän IKINÄ kutsutaan kenenkään häihin emmekä pääse, ilmoitan esteestä- riippumatta siitä toivooko pari erikseen sitä
  5. Meillä on toivottu mahdolliset lahjukset suoraan matkakassaan. Lähdemme 3 päivää häiden jälkeen lomille:)
  6. Me haimme Superalkosta 40 pulloa viiniä (6 laatikkoa ja 4 irtopulloa)ja 6 pulloa kuohuviiniä. Lisäksi muutama kartonki tupakkaa ja 2 lavaa olutta käsiin (lisätilauksena). Saimme ne tuotua helposti yksillä kärryillä, rinkalla ja pikkurepulla. Oluet kulki käsissä. Tilasimme ennakkoon oluet, siiderit ja lonkerot suoraan Helsingin satamaan, joka helpotti suuresti kantourakkaa
  7. Me käytettiin myös tätä mahdollisuutta hyväksi ja todella hyvin pelasi. Tallinnan päässä jouduttiin jonkun verran jonottamaan palvelutiskille, mutta muuten homma pelasi loistavasti. Tilasimme ennakkotilauksella kaikki oluet, siiderit ja lonkerot ja haimme superalkosta viinit "käsipelin". Tämä vaan siksi, että ennakkotilaus vaihtoehdoissa ei löytynyt meidän makuummme sopivia viinejä.
  8. Mimosa_80

    lahjarahatili

    Me avasimme täysin oman "häämatkatilin". Lahjaverot tulee maksaa käsittääkseni vasta kun summa ylittää 4000€.
  9. Mimosa_80

    Kuka siivoaa?

    Meidän juhlapaikkamme tulee olla sunnuntaina tyhjänä ja siivottuna klo.12.00. Sinänsä kurja tilanne, että meillä jää osa vieraista yöpymään juhlatilan yhteydessä oleviin huoneisiin, ja heidäthän tulee herätellä hyvinkin ennen puolta päivää, jotta myös huoneet saadaan siivottua. Päätimme tilata siivoufirman avuksemme siivoamaan paikkoja. Nyt tarjouspyynnöt lähteneet, ja täytyy sanoa, tämä on meille paras ratkaisu. Siivomista ja paikkojen laittamista riittää aivan varmasti, mutta on sentää paikalla joku "reippaana" siivoamassa paikkaa kuntoon:D
  10. Meille molemmille voi myös ilmoittautua. Kutsussa on lisäksi kaason puh.nro jos vieraat haluavat keskustella esim.ohjelmasta hänen kanssaan. Koen että näin helpoin. Ei vieraidenkaan tarvi soitella tuntemattomille henkilöille..
  11. Me tilattiin kutsut Vistaprintiltä eikä meilä ollut mitään ongelmia tilauksen kanssa. Tuotteet tulivat jopa n.viikko ennen ilmoitettua aikaa, vaikka otimme juuri "hitaan kuljetuksen". Kutsu on hyvännäköinen, paksu ja kirjekuoretkin olivat juuri sopivat kutsuihin. Suosittelen!(laskin, että kaikkineen maksuineen 1 kutsulle tuli hintaa 1,50€- Tämä siis parhaalla laadulla olevalla paperilla ja nelivärillä + kirjekuoret+ alvit ja postimaksut)
  12. Mimosa_80

    Missä vaiheessa juomat esille?

    Meillä tulee pöytiin valko- ja punaviinipullot (ja vesikannut) ruokailun ajaksi. TArjolla on myös mehua ja kotikaljaa buffet-pöydän yhteydessä. Loppuillaksi Boolit, oluet, siiderit ja lonkerot.
  13. Meillä sama tilanne, liput oli tilattava hyvissä ajoin ja passin saaminen uudella nimellä kestäisi todennäköisesti lähes viikon( häämatka muutama päivä häiden jälkeen.) Päätimme tilata minun liput tyttönimelläni ja teen vasta häiden jälkeen virallisen nimenmuutoksen. Näin myös matkatoimisto suositteli.. Jää välistä kaikki säätäminen(ja edessä siis häämatkan jälkeen:) )
  14. Me keretään säästämään rahaa ennen häitä n.10 kuukautta ja tehdyn budjetin mukaan tiukkaa tekee, että saadaan kerättyä haluttu määrä. Maksamme itse häämme ja pyrimme ettei lainaa tarvitse kuitenkaan nostaa vaan säästöt riittäisivät. Me toivomme mahdolliset häälahjat kyllä rahana, mutta toiveissa on, että niillä rahoilla pääsisimme häämatkalle.. Yritämme karsia "ylimääräiset" menot poissa ennen häitä ja jos mikään muu ei auta niin vasta siinä tapauksessa turvaudumme pankin apuun. Harmi vaan, että meillä on jo valmiiksi mm.opintolainaa, jota saakin maksella hyvästikkin vuosia eteenpäin.
  15. Minulla on varattu meikki Virpi Väisäselle hääpäivän aamulle klo.08.00 ja vasta sen jälkeen olen menossa laittamaan hiukset (klo.10.00). Olisin halunnut kampauksen ensiksi, mutta valitettavasti Virpillä oli kyseiselle päivälle ainoastaan tämä aika vapaana. Nyt oikeastaan kysyisinkin kuinka teillä muilla morsiamilla ajat ovat menneet?. Meillä häät alkavat vasta 16.00, joten hieman huolestuttaa, kestääkö meikki iltaan saakka? Olen kuullut niin paljon kehuja Virpistä, että en haluaisi perua aikaa ja vaihtaa sitä muuualle.
  16. -Ei leikkejä -Ei humppabändiä(vain taustamusaa cd:ltä ) -Ei hääparin omaa pöytää ja hääkaarta -Ei pieniä lapsia(alle 8v) -Ei hääkarkkeja -Ei häävalssia/häätanssia -Ei hörhelöitä ja pahvi sydämmiä -Ei huntua tai tiaraa -Ei sukkanauhan etsimistä hameen alla(niin noloa!!) -Ei morsiamen/sulhasen/anopin ryöstöä -Ei teemaa tai teema värejä Tuossapas suurimmat:)
  17. Mimosa_80

    Hääparilla oma pöytä?

    Meillä tulee pöytä Bestmanin sekä kaasojen ja heidän Aveccien kanssa. Miehen vanhemmat ovat eronneet ja vaikka ovatkin "näennäisesti" väleissä emme halunneet kiusaantunutta tunnelmaa istuttamalla heitä samaan pöytään..
  18. Itse en prinsessahäitä koskaan ole edes halunnut ja tulevat häät ajattelimme järjestää juuri ilman näitä leikkejä, hörhelöitä, sydämmiä, hääkarkkeja , saaattamisia, häävalsseja ym.. Mutta jotain prinsessaa huomasin löytyvän myös itsestäni- Hääpukua etsiessäni löysin todella ihanan (punaisen) hääpuvun, jossa todellakin on helmassa tylliä ja vannetta! Siis kauppaan jäi se hillitty, yksinkertainen kaunis puku johon olin kuvitellut pukeutuvani..
  19. Sama tilanne. Kolmekymppinen pariskunta ja itse maksamme kaikki kulut. Kättelemme sulhasen kanssa vieraat ja jos ihmisillä on halua kätellä molempien vanhempia, voivat he tehdä sen muussa yhteydessä.
  20. Ehdotan myöskin että keskustelet kaasosi kanssa suoraan asioista. Mielestäni ei kannata kuitenkaan suuttua/loukkaantua pelkästään siitä, että kaasosi kertoo sinulle rehellisen mielipiteensä asioista. Sinä kuitenkin teet päätökset-ei hän. Itse arvostan suuresti kaasojeni mielipidettä ja sitä että he kertovat asioista oman mielipiteensä. Monesta asiasta voi tulla helpompi/halvempi/parempi kun yhdessä alamme pohtimaan asioita. Pidä kuitenkin kiinni omasta haaveesta, mutta ole valmis kuuntelemaan vinkkejä muista mahdollisuuksista.
  21. Meilläkin on suunnitelmissa mennä "salaa" maistraatissa naimisiin, ja hääjuhla on sitten erikseen. Olemme mieheni kanssa sopineet ettemme kerro kenellekkään milloin virallinen vihkipäivä on, vaan ilmoitamme vihkimisen jälkeen ystäville ja perheille uutisen. Ihania ideoita täällä kuinka ilmoittaa vihille menosta! Kertokaa lisää
  22. Pidämme hääjuhlan molenpien kotipaikkakunnalla vaikka asuinpaikka se ei ole vuosikausiin ollutkaan. Löysimme ihanan juhlapaikan ja onhan osalla suvusta helppo sinne myös tulla.
  23. Itselleni ei ole väliä siitä onko avioliittoon astuessa lapsia vai ei. Meillä ei ole kuitenkaan lapsia ennen ensi kesän häitä(ainakaan suunnitelmissa:D). Siinä mielessä komppaan Kaleytä alttarille menosta, että kokisin erittäin kummallisena (itsestäni) jos minun isäni luovuttaisi minut sulhaselle, sillä olemme mieheni kanssa asuneet ja seurustelleet useita vuosia. Itsenäistä asumista on kertynyt jo liki 13 vuodelta. Jos kirkossa menisin naimisiin, kävelisin alttarille mieheni rinnalla.
×
×
  • Create New...