Jump to content
Naimisiin.info

mimuli

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mimuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mimuli

    Kuopio

    Ystävän häitä järkkäilemässä ja vieläkin törmäsin samaan ongelmaan kuin omien häidenkin kohdalla. Eli ainakin Kuopion seudulla on hyvin rajoitetusti saatavilla juhlatiloja, joihin saa kilpailuttaa pitopalvelun :-/ Toki on olemassa nuorisoseurantaloja, mutta ne eivät oikein hivele esteettistä silmää muovituoleineen ja jalkapallokenttäpihoineen.... Onko Ystävyydenmaja ja Punttisilimä todellakin ainoat suht. nätit vuokratilat Kuopion seudulla!!??? Siitä on vuosia kun Kuopiossa olen asunut, joten olisin kiitollinen kaikista juhlatilavinkeistä, joihin voi siis itse hankkia pöperöt ja juomingit.
  2. Meilläkin oli alunperin haaveena telttahäät, mutta budjetti ei antanut myöten. Nyt meidät kuitenkin vihitään puutarhassa... Ajattelin kuitenkin kertoa teille onnellisille telttahäitä suunniteleville, mitä itse opin telttoja kysyessäni. Eli siis kannattaa kesälläkin varata vuokralämmittimiä, koska illan kosteus saattaa tuntua kovinkin kolealta. Rakentajan konevuokraamolla lämmittimet olivat muistaakseni 20 euroa ja siihenkin taisi kuulua useampi lämmitin. Minulle selvisi myös se, että infrapunalämmittimet ovat puhallinlämmittimiä parempia, koska se puhallusilma viilenee edetessään ja saattaa muutaman metrin päässä aiheuttaa jopa enemmän vilua kuin ilman puhallinta olisi. Toivottavasti oli apua jollekin...
  3. mimuli

    Kuopio

    Kuopion kupeessa n.30 (?) km karttulaan päin on paikka nimeltä Syvänniemi. Ajauduimme sinne viime kesänä ja löysimme viehättävän erilaisen juhlatilan, jos ketä kiinnostaa. (Me itse emme häitä siellä kuitenkaan pidä, koska jatkopaikkamme olisi liian kaukana.) Paikka on entiseltä nimeltään Wanha Navetta, nykyistä nimeä en muista. Nykyisin siinä toimii kesäteatteria ym. Se on iiiiiiso kivinavetta, käsittääkseni vain toinen pääty on toiminut muinoin navettana. Käytiin just siellä toisessa päädyssä, joka ei ole ollut navetta. Se oli sellainen tila, jossa oli sali, eteinen ja pienempi tila. Eteinen ja pienempi tila olivat katosta ja seiniltä vanhaa kiveä ja näin sieluni silmin miten ihanan siitä saisi kynttilöillä koristeltuna!!! Ja ikkunat just sellaiset ihanat leveine syvennyksessä olevine ikkunalautoineen. Sitä pienempää tilaa jakoi tilan keskeltä menevä porratus, niin että se toinen puoli oli tavallaan korkeammalla yhden portaan verran. Sanoivat, että pitopöytä on monesti ollut siinä tilassa. Vuokra oli tosi halpa. Siitä näkyy järvi, tosin toukokuussa kun käytiin niin rantaa oli jotenkin myllätty, että pitäisi jotenkin maisemoida. Syvänniemellä on myös pieni suloinen kirkko ja sellainen matkailuyrittäjä, jolla on huoneita vuokrattavana. Eli tälläinenkin vaihtoehto tiedoksi. Juhlapaikalla oli myös oma keittiö.
  4. mimuli

    Rannekukat (kuvia)

    Maksavatkohan nuo rannekukkaset mitenkä paljon? Vähemmän kuin kimppu?
  5. mimuli

    Kuopio

    Joo nyt Julien löysin sen ketjun: Pitopalvelu helvetistä. Löytyy Tarjoilut osaston oliko se nyt neljänneltä sivulta. Siellä joku kertoo kokemuksiaan myös Uudistalosta. Kannattaa varmaan tehdä jotain kirjallista sopimusta kyseisen paikan kanssa. Olen kyllä kuullut kehujakin paikasta.
  6. mimuli

    Kuopio

    Julie! En haluaisi aiheuttaa lisästressiä, mutta täällä naikkareissa selailin jotain pitopalvelukeskustelua tms. ja Uudistalo taisi olla juuri siellä "mustalla listalla". Olivat vaihtaneet menun päivää ennen morsiusparin tietämättä ja muuta mukavaa...Mutta kannattaa selailla josko löytäisit sen keskusteluaiheen ja varmistaa etten nyt ihan puppua puhu. Eikös tämä ole juuri siellä Jännevirralla?
  7. Olen menossa Kuopiossa naimisiin, mutta asun muualla, joten en tiedä yhtään hyvää kampaamoa kyseiseltä paikkakunnalta. :-/ Olisiko suositella jotain ajan hengessä mukana olevaa kampaajaa, joka osaisi tehdä trendikkään, kauniin luomuksen?
×
×
  • Create New...