Jump to content
Naimisiin.info

tinka123

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tinka123's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. uutta: kaikki korut eli korvakorut, kaula+rannekorut swarovskilta, timanttisormus sandbergilta vanhaa: hääpuku käytettynä, en ymmärrä miksi pitäis ostaa tonnin puku yhtä päivää varten!??!?! Lainattua: sukkanauha siskolta ja hääkimpun nauhat äitin 70-luvun häähatusta sinistä: hääkimpun nauhat
  2. Moi Miksi te haluatte ehdottomasti ostaa uuden, kalliin hääpuvun? Mä en mistään hintaa laittaisi pukuun noin paljoa rahaa. Sitä käyttää vain YHDEN päivän ja mieluummin laitan puvun rahat itse hääjuhlaan, ohjelmaan, aitoon shampanjaan jne. Kaikki vieraat kuitenkin ihastelee morsianta vaikka ois mikä puku päällä. Ostin netistä käytetyn puvun 300 eurolla ja se oli täydellinen. Nyt kun olen koittanut myydä siskoni pukua 1,5 vuotta ja omaa pukua kuukausia huomaan ettei niitä saa millään kaupaksi. Morsiamilla on ihme ajatuksia että joku muu maksaisi vaikka tonnin käytetystä puvusta, kun itse on maksanut siitä vaikka 1600e. Pientä realismia. Käytettyjen pukujen myynti on netissä vaikeaa tai lähes mahdotonta. Mä kaipaisin käytettyjen pukujen edullista kauppaa, jossa voisi sovittaa pukuja! Ja hinta olisi edullinen. t, rouva
  3. Moi Mä olin kaasona häissä muutama vuosi sitten Saustilan kartanossa Sauvossa. Upee paikka! Musta paljonpaljon hienompi kuin Kappelinranta, joka kuitenkin sijaitsee keskellä maatila ja sen sotkuja. Käytiin kattomassa viime kesänä eikä ympäristö ollut kovinkaan nätti. Saustilan aitoon, historialliseen kartanoon saa viedä omat juomat ja ruoat. Kandee kysyä sieltä siis! Löytyy netistä.
  4. Kävin muutama vuosi sitten ystävän häissä kaasona Saustilan kartanossa ja se on hääpaikkana tosi kiva. Siellä on näpäkkä omistaja nainen, joka todella kuuntelee toiveita. Sinne sai viedä omat ruoat, (catering Kanerva), juomat (viinat tuotiin virosta) ja bändit. Ne vaan siis vuokraa itse juhlapaikan. Me eli noin 100 vierasta syötiin yläkerrassa 2 eri salissa (piti olla mikki että toiseen huoneeseen kuului). Buffetpöytä oli viimeisessä yläkerran salissa. Piha oli tosi kiva, siellä oli tunnelmallinen allaskin pihalla. www. saustila. com Suosittelen!
  5. Tästä piti vielä kysyä, kun mulle on Kavalton tilalla tuttu paikka vaan se Navetan vintti. Eli millanen tila toi Tuurunlinna on? Onko siellä yks iso yhtenäinen tila ja mahtuuko bändi samaan tilaan? Kuinka isot häät teille tulee? Netissä oli aika huonosti kuvia.. Kiitti =) Moi. Mä olin pari vuotta sitten Kavalton tilalla häissä ja se oli ehkä epätoimivin hääpaikka jossa olen koskaan ollut. Ihan kamala. Olin noin 100hengen häissä ja eihän sille määrälle ne vessat siellä navetan ylisillä millään riitä. Oli todella vaikeaa puikkelehtia siellä pitkien pirttipöytien välissä buffeeseen tai ulos tai vessaan. Juhlamekon kanssa se ei vaan onnistu. En tykännyt yhtään. Myös itse tila oli ihan karsee. Selvästi sellanen navetan vintti, tuunattuna vähän jollain pahvilevyllä. Siellä sais koristella kaikki seinät uusiksi että siitä sais edes kohtalaisen nätin näköisen hääjuhlapaikan. Ruoasta ei ole jäänyt mitään muistijälkeä. Eli siis ei kai ollut hääppöistä. En todellakaan suosittele!! Paimio-Piikkiö-Kaarina-Lieto-seudulta löytyy paljon kivampia paikkoja helposti!
  6. Moi Meillä oli vain 30 vierasta 12.3.2011 ja otettiin juhlapaikaksi finlaysonin palatsi. Toimi ihan älyttömän hyvin!! Vihkiminen oli Ruokasalongissa. Dinner talvipuutarhassa. Kakku leikattiin keltaisessa salongissa ja tanssit sit jamitettiin Ruokasalongissa. Ei tarvii pelätä että ois tyhjää. Kerrankin oli morsiamella tilaa liikkua laahuksen kanssa kunnolla! Me tykättiin, eikä missään vaiheessa tullut oloa että tila eli vuokraamamme koko alakerta ois ollut liina iso. Kandee kysyä sieltä myös yläkerran ihania salonkeja, jotka on pienemmille porukoille.
  7. Moi Olin keväällä kaksissa häissä tampereella. Ekat oli Sokos Hotel Tammerissa tammikuussa. Isot, yli sadan hengen häät. Tunnelma oli surkea. Tila on kaunis, mutta tumma, tunkkainen, eikä tunnelmasta ollut tietoakaan. Ruoka oli ihan ok, jos nyt tykkää buffee-ruoasta häissä. Puheita varten piti olla mikit että yleisö kuuli mitään. Baarista sai hakea omakustanteisesti viinaa. Ei siis kovin tunnelmallista. Palvelu kyllä pelas ja hotelli kun oli niin oli kiva jäädä sinne yöksi. Helppoa! Ja olihan se kiva että vessatilat riitti isolle porukalle, hotellissa kun oltiin, eikä tarvinnut jonotella. Toiset häät oli sit Finlaysonin palatsilla. Loistava sijainti treen keskustassa. Häissä oli vain 30 vierasta ja koko alakerta varattu. Kaikki toimi! Toisessa salissa oli tuomari vihkimässä, toisessa salissa sit-down-dinner pitkän kaavan mukaan. Tilaa oli, palatsi itsessään valtavan hieno ja palvelu pelas. Ei tarvinnu ryysiä buffeeseen. Illalla vihkisali muuttui tanssisaliksi dj:n johdolla. Lapsivieraille oli oma leikkihuone. Baari sijaitsi eteisaulassa janoisille. Tilavuokraa ei mennyt, mutta ruokailu+juomat toki piti ostaa paikanpäältä. Suosittelen!! Tosi suosittu paikka kyllä oletan, mutta kandee kysyä ajoissa.
  8. Ehdottomasti juhlapaikka ensin!!! Jos haluaa kauniin tilan ne on kysytyimpiä. Olen sitä mieltä että siellä voi suorittaa itse vihkimisen. Kuka haluaa mennä naimisiin luterilaisessa kirkossa, joka sanoo olevansa suvaitsevainen ja vastustaa homojen rakkautta!??! Kauniin seremonian saa aikaiseksi itse tuomarin tai maistraatin notaarin kanssa. Meillä tilaisuus voitti mennen tullen jäykän kirkon virret. Meillä puhui tuomari tunteellisesti, eikä Jumalaa sotkettu meidän rakkaustarinaan lainkaan. t. sulhon kanssa 2 viikkoa sitten Tampereen Finlaysonin palatsissa naimisiin mennyt Rouva
  9. Onko kyseessä sama tuomari jonka piti jäädä/jäi eläkkeelle? Vai onko saatu hänelle jo jatkaja? Jos onnistuisin vielä jollain keinolla saamaan vihkipaikalle vihkijän myös tamperelaisena morsiona. Moi Tämä tuomari on kai otettu sen eläkkeelle jääneen miehen tilalle, ehkä. En tiiä mutta suosittelen: Pia Vuojolainen. Virallinen hinta 200e + matkakustannukset Ylöjärveltä. Tuomari Pirkanmaan Käräjäoikeudesta, Pia Vuojolainen, (piti erittäin ihanan ja liikuttavan puheen, mukava ja eloisa ihminen, mutta aika kiireinen ja istuu pitkiä istuntoja oikeudessa) Me tavattiin Pia käräjäoikeudessa etukäteen ja hän halusi kuulla suhteestamme ja rakkaudesta. Sitten hän piti 2*5 minuutin puheet itse häissä. Tilaisuuden avasi bestman. Sitten puhui tuomari kauniisti rakkautemme alusta. Sen jälkeen kuunneltiin musiikkia ja sitten oli virallisen avioliittoseremonian vuoro. Sitten taas musiikkia ja poistuminen. Minulle homoja vastustava luterilainen "suvaitsevainen" kirkko ei ollut missään nimeessä edes vaihtoehto, vaikka se olisi sulholle sopinut. Tämä siviiliseremonia oli todella koskettava ja liikuttava. Kaukana koruttomuudesta. Seremoniasta saa juuri niin näyttävän, ison ja seremoniallisen kuin vain ITSE viitsii suunnitella. Kannattaa siis itse panostaa ja nähdä vaivaa, hankkia musiikki, koristelut, kynttilän sytyttämiset, sormusten vaihdot, vihkitodistuksen allekirjoittamiset, runot tms.mitä itse siihen haluaakin ja sitten vain nauttia!
  10. Sama juttu eli en muuttaisi mitään hääpäivästä tai -juhlasta!! Hääjuhlaan (28 vierasta) meni noin 6000e, häämatkaan 2000e ja sormukseen 7500e. Kaikki oli sen arvoista!!! Tosin vähän vähemmän olisin itse Rouvana voinut juoda, ettei ois ollut niin kova krapula hääamuna että sulho joutui hakemaan apteekista särkylääkettä klo kasilta Hupaisaahan se oli Mutta takana oli upea, upea päivä!
  11. Meillä oli tosi loistava live-musiikki vihkitilaisuudessa Tampereella Finlaysonin Palatsilla 12.3. eli 9 päivää sitten Konservatorion pianisti soitti sisääntullessa: Elgarin Salut D'amour, välisoittona Vvalse Lenten Merikannolta ja poistumisessa Pachelbelin. Toimi upeesti siviilitilaisuudessa ja toi juhlavan tunnelman.
  12. Tampereella on aivan loistava tuomari joka tulee vihkimään paikalle. Meidät hän vihki Tampereen Finlaysonin Palatsissa 12.3. eli 9 päivää sitten. Tunteellinen puhe. Juhlallinen tilaisuus. Suosittelen lämpimästi!!
  13. Mulla on 12.3.-11 kokemus Kukkakerttulista. Vuoden alussa sain sieltä oikein asiantuntevaa ja hyvää palvelua suunnitteluvaiheessa. Pyysin valkoisia ruusuja, jaloleinikkejä ja vain vähän vihreää. Eli talvinen kimppu ja koristeeksi "timantteja". Omistaja otti oikein kopionkin mun mielikkikumpun kuvasta, jonka olin netistä printannut. Sitten sulhanen kävi hakemassa kimpun ja 3 viehettä. Jaloleinikkejä oli vain kaksi koko kimpussa!??!?! Ja vihreää ihan liikaa minun makuuni. Talvisuutta ei ollut lainkaan mukana. Hintaa kertyi 170e yhteensä. Mutta ei se kimppu häitä kaatanut ja olin koko päivän niin iloinen ettei tuollainen tehnyt yhtään lommoa hääpäiväämme! Kimppu kesti koko illan. Se oli todella hyvin ja ammattitaitoisesti solmittu. Myös vieheet kestivät...kunnes sulholta tais irrota se halauluissa Ei siis kande stressata. Kimppu on niin pieni osa juhlaa ettei sen miettimiseen kannata uhrata liikaa aikaa. Tärkeintä on itse juhlat, vieraat, tunnelma ja RAKKAUS!! t. 9 päivää Rouvana
  14. Moi Meillä oli häät 12.3. tampereella ja käytiin kaason ja morsiamen äidin kanssa Sokoksen Hyvä Olossa. Sirpa teki morsimen tukan ja kaason Tea. Aivan loistavia molemmat!! Ihan mahtavia oikeesti. Koekampaus meni sinne päin mut sitten printtasin sen ja vein muutokset paperille piirrettynä kampaajalle ja kyllä oli onnistunut hääkampaus hunnulla. Myös meikki oli loistava (sen teki morsiamelle sellainen raskaana oleva tummaverikkö, en muista nimeä) eikä tarvinnut lähteä minnekään vaan olla vaan samassa paikassa kuoharia juoden aamupäivä. Suosittelen lämpimästi!!!
  15. Moi Mä kysyin ihan suoraan Sandbergin edustajalta oman mallista sormusta. Kyllä kannatti. Ne tilas mulle mun budjettiin sopivan kiven ja sitten valittiin runko sellaiseksi kuin halusin. Hinnat vaihtelee ihan timantin laadun ja rungon materiaalin mukaan eli kandee oikeesti kysyä suoraan kultaliikkeestä. 500e on on ihan kunnon budjetti! t. Rouvan koru http://www.sandberg.fi/collections/aamukaste-i
×
×
  • Create New...