Jump to content
Naimisiin.info

Auppis

Rouva
  • Viestit

    167
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Auppis

  • Syntymäpäivä 03/03/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

Auppis's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Itkin koko matkan alttarille! Heti, kun tartuin isää käsipuolesta ja astuimme kirkon käytävälle ja näin kaikki ystävät ja sukulaiset, tuli niin valtava onnen liikutus, että olin huuli väpättäen yli puolet seremoniasta. Pois käveltäessä sitten hymyilin autuaasti.
  2. Mun hääkimppuun on tulossa valkoista orkideaa, valkoista neilikkaa ja murattia. En ole vaan löytänyt netistä kuvaa kimpuista, joissa olisi käytetty juuri noita kukkia. Oisko kenelläkään yhtään "sinne päin" kuvaa näyttää? Onkohan tuo neilikka liikaa? Sulhon vieheeksi tulee neilikka, joten siksi kukkakauppias ehdotti neilikkaa kimpun "täytteeksi".
  3. Auppis

    Sulhasten suusta

    ^ Voi ei! Tekstarillahan se onkin toooosi paljon helpompi ja nopeampi hoitaa! :girl_haha: Pistän tännekin, vaikka jo omassa päikyssä kerroin saman: Oltiin L:n kanssa aamulla tenniksessä ja sinne polkiessa tuli puhetta sukunimestä. L sanoi, että eikö mua harmita menettää sukunimeni, joka tekee mun nimestä jykevän ja arvokkaan oloisen. Se vertasi mun nimeä niin, että tyttönimellä olen kuin tammiparkettia, mutta sitten uudella nimellä "kakkosnelosta" (peruslauta, jota käytetään raksoilla). Sweet! Täytyy sanoa, että mieluummin olen kakkosnelonen kuin tammiparketti, jos se liittää mut osaksi L:n sukua. Pariskunta A ja L Kakkosnelonen.
  4. Olisko kenelläkään uutta vinkkiä hyvästä huomenlahjakuvaajasta Turusta? Hinta max 150 €.
  5. Mä teen tällaisia: Meillä on teemana rustiikkia, luonnonvalkoista ja "vanhaa". Rasioihin tulee sisälle sokerimanteleita.
  6. Me lähdetään häämatkalle tammikuussa Thaimaahan kahdeksi viikoksi, joista toinen kuluu Bangkokissa ja toinen Koh Samuilla. Yhteensä n. 1900 € /hlö. Matka on Finnmatkojen valmis yhdistelmäloma ja molemmat hotellit, joissa ollaan on neljän tähden tasoisia.
  7. Auppis

    Vietnam

    Me ollaan kuitenkin nyt kallistumassa Thaimaahan. Saigonista annettiin oppaassa niin huono kuva, että alkoi ahdistaa. Samoin rupesi tuntumaan siltä, että Vietnamin rantakohteissa ei löydy meille riittävästi tekemistä, kun ei olla rannalla aktiivisesti löhöävää tyyppiä, ja ravintoloiden yks-ulotteisuus vähän arvelluttaa. Ajatellaan sillä tavalla, että häämatkalla halutaan sujuvuutta, varmaa laatua ja kulinaristisia kohokohtia, ja Vietnamiin lähdetään sitten joskus täysin erilaiselle reissulle ja pakataan taas rinkat selkään. Kiitos MadameMarialle kokemuksista! Ne auttoi tosi paljon hahmottamaan Vietnamin kohteiden luonnetta!
  8. Auppis

    Vietnam

    Kiitos! Tuossa oli jo tosi kattavasti hyödyllistä tietoa! Jos saisit nyt päättää, niin oisitko tehnyt jotain toisin tai menisitkö ylipäätään juuri tuonne? Entä oliko ilmat muuten hyvät, vaikka kaupungissa tietysti tukalaa helteellä onkin? Ilmeisesti ei pitäisi ainakaan paljoa sataa.
  9. Auppis

    Vietnam

    Kiinnostavaa kuulla! Mä ehdotin aluksi, että oltais 3 yötä Saigonissa ja loput Phan Thietissä, mutta kun mies rupesi kysymään, riittääkö tekemistä sinne loppu lomaksi rantakohteeseen, en osannut perustella mitenkään. Miten noi päiväretket käytännössä hoitui? Me ei olla hirveästi ikinä matkoilla osallistuttu mihinkään opastetuille retkille, joten L on skeptinen niitä kohtaan. Oot kuitenkin sitä mieltä, että Phan Thietissä aika kuluu paremmin kuin Saigonissa? Tuosa olisi kyllä sekin plussa, että asuminen Phan Thietissä on paljon halvempaa. Kokkikurssille voitais mennä L:n kanssa molemmat! Se on meillä pääkokki. Ainiin, Phu Hai on siinä samalla rantapätkällä, missä teidän hotelli oli (ja ilmeisesti miljoona muutakin hotellia ainakin kartan mukaan) ja Pandanus taas on keskustasta länteen päin Mui Ne:n alueella Hai Long -niemellä.
  10. Auppis

    Vietnam

    Häämatka Vietnamiin on suunnitelmissa meilläkin. Ensin mietittiin Thaimaata, mutta mua vähän pelotti, että on liian "villi" meno rantakohteissa ja liian vähän kulttuuria. Nyt ollaan löydetty suht. halpa yhdistelmä, jossa oltais 3.1.-8.1. Saigonissa ja 8.-15.1. Phan Thietissä, tämä olisi yhteensä lentoineen ja hotelleineen meiltä molemmilta n. 3000e. Saigonissa olisi paljon kulttuurikohteita nähtävänä, esim. historioitsija mieheni on jo ihan täpinöissä sotamuseosta. Hotelli olisi hyvätasoinen moderni keskustahotelli. Phan Thietissä taas tavoitteena on löhötä, syödä hyvin ja pelata tennistä. Hotelliksi ollaan kaavailtu Pandanus Resortia tai Phu Hai Resortia, joissa on kummassakin uima-altaat, spa ja tenniskentät. Miltä yhdistelmä kuulostaa?
  11. Sulhanen haluaisi laittaa frakin ja mun mielestä se sopisi hyvin hänelle. Ollaan kuitenkin laitettu vieraille kutsuihin pukukoodiksi tumma puku. Onko etiketin vastaista, jos sulhasella onkin frakki? Mitä mieltä olette?
  12. Minun : Alempi on kihla ja allianssi on vihki. Tänään neljä kuukautta siihen, että vihki pääsee sormeen. *vaikka allekirjoittanut laskeekin melkein minuuteissa aika tuohon*
  13. Auppis

    Valmiina tilatut kutsut

    Kaikki, jotka ovat tilanneet WeddingPaperDivasilta, kai heidän korteissa toimii ääkköset ihan normaalisti?
  14. Huh! Tuli pieni paniikki, että oonko mä jo myöhässä! Mutta, sain kuin sainkin sieltä vielä ajan! Kampaus klo 11 ja meikki siihen perään. Viimeistään klo 14 pitäisi olla valmista, joten enköhän ihan hyvin ehdi. Vihkiminen alkaa klo 16, ja sinne paikalle ei kuitenkaan aja kuin 10 min. Luulis, että max tunnissa on mekko ja huntu päällä. Saattaa jopa jäädä aikaa stressaamisellekin!
×
×
  • Create New...