Airelle

Morsian
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Airelle

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^ Mä olin tyytyväinen Tuulan tekemään meikkiin.
 2. Pari varoituksen sanaa, jos etsitte deejiitä Jyväskylän seudulta. Meillä oli dj MusaMake-nimisestä ohjelmatoimistosta. Kaikki tuntui toimivan etukäteen hyvin, mutta juhlassa dj oli päissään ja häiritsi ohjelmaa huutelemalla asiattomuuksia verhon takaa lavalta. Myöhemmin, kun tuli dj:n vuoro soittaa musiikkia, hän pyöritti samoja biisejä eikä pystynyt täyttämään biisitoiveita. Saatiin toimistolta puolet rahoista takaisin, mutta mielellään oltais tietysti otettu koko summa.
 3. Palattu hanimuunilta Itävallan Seefeldistä! Oli ihana paikka ja säätkin suosivat Kylästä pääsi helposti patikoimaan ja pyöräilemään vuorille. Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, me yövyttiin neljän tähden hotellissa, jossa puolihoitoon kuului oikein hyvät sapuskat. Jos joku haluaa tietää lisää, voin vastailla yksärillä.
 4. Meillä oli sapuskat Keski-Suomen pitosilta, ja tyytyväisiä oltiin. Palvelu pelasi ja meidän toiveet otettiin huomioon. Ruoka oli hyvää ja edullista. Voin suositella
 5. Itse Kuohulla juhlineena voin kertoa, ettei "talonnaisen" asuminen yläkerrassa haitannut; päin vastoin hän huolehti ovet lukkoon ja siivosi kohtuusummalla salin seuraavana aamuna. Keittiö saattaa kyllä olla ongelma... Meillä kaikki toimi Kuohulla loistavasti. Vieraita oli vajaa 80.
 6. Albumi hakusessa mullakin. Mistä ootte löytäny?
 7. Kiitos! Tilasin levyn tuolta.
 8. Hei, osaatko autta mua ja sanoa, millä levyllä tuo elokuun häävalssi on? Kiinnostais kuulla, mutta en ole saanut mistään käsiini.
 9. Kittykatti: Kiitti kun tulit kertomaan fiiliksistä
 10. Onko kukaan tavannut pappi Seppo Vuoliota tai kanttori Sirpa Lampista? Millaisia tyyppejä ovat? Sit vähän OT: miten ajoissa kanttoriin pitää ottaa yhteyttä kun nimen omaan meitä pyydettiin soittamaan hänelle? Ei kuitenkaan ole vielä mitään hajua siitä virrestä, marssit on vasta saatu päätettyä.
 11. Naz-akkeli, laitoin sulle yv:tä!
 12. No ei todellakaan! Mieheni tuppaa olemaan sellaista arkiromantiikka-tyyppiä, eikä sitä muuksi muuta se, että itse olisin toivonut jotain performanssia auringonlaskussa viulujen soidessa taustalla. Jokainen hoitakoon siis kosimisen omaan persoonaan sopivalla tyylillä. Meillä kihlautuminen sitten tapahtui hyvin pitkälti meidän tyyliin yhteisen keskustelun tuloksena, mutta en siis ollut missään vaiheessa esittänyt mitään toiveita kosinnasta, vaikka siitä oli ollut puhetta.
 13. Me lähdetään elokuussa Itävallan Seefeldiin viikoksi. Ootan kyllä tota reissua ihan tosi paljon. Oon käyny Alpeilla pari kertaa ja siellä on kyllä upeet maisemat. Meillä on suunnitelmissa patikoida ja tietysti myös ottaa rennosti ja syödä hyvin. Tuo reissu on sopiva paketti reippailua ja luksusta. Sopii meille, kun ei oikein olla rantaihmisiä.
 14. Höh, sunnuntaihan on tietysti neljäs päivä eikä kuudes, sori! Häämusiikki-ilta su 4.5. klo 18 Kaupunginkirkossa, Sirpa Lampinen, Jukka Hassinen, Petri Lintunen, Terttu Natri, Risto Valtasaari, juontaa Heli Ahonen