Airelle

Morsian
  • Viestit

    62
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Airelle kaikki viestit

  1. Piti siis aloittaa uusi, mikäli oikein ymmärsin... Anyway, auttakaapas mua löytämään hyvä ja ammattitaitoinen ompelija Jyväskylästä. Ostin puvun Tampereelta, mutta olis hyvä, jos ei tarviis sinne lähtee teettämään muutoksia pukuun.
  2. ^ Mä olin tyytyväinen Tuulan tekemään meikkiin.
  3. Pari varoituksen sanaa, jos etsitte deejiitä Jyväskylän seudulta. Meillä oli dj MusaMake-nimisestä ohjelmatoimistosta. Kaikki tuntui toimivan etukäteen hyvin, mutta juhlassa dj oli päissään ja häiritsi ohjelmaa huutelemalla asiattomuuksia verhon takaa lavalta. Myöhemmin, kun tuli dj:n vuoro soittaa musiikkia, hän pyöritti samoja biisejä eikä pystynyt täyttämään biisitoiveita. Saatiin toimistolta puolet rahoista takaisin, mutta mielellään oltais tietysti otettu koko summa.
  4. Palattu hanimuunilta Itävallan Seefeldistä! Oli ihana paikka ja säätkin suosivat Kylästä pääsi helposti patikoimaan ja pyöräilemään vuorille. Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, me yövyttiin neljän tähden hotellissa, jossa puolihoitoon kuului oikein hyvät sapuskat. Jos joku haluaa tietää lisää, voin vastailla yksärillä.
  5. Meillä oli sapuskat Keski-Suomen pitosilta, ja tyytyväisiä oltiin. Palvelu pelasi ja meidän toiveet otettiin huomioon. Ruoka oli hyvää ja edullista. Voin suositella
  6. Itse Kuohulla juhlineena voin kertoa, ettei "talonnaisen" asuminen yläkerrassa haitannut; päin vastoin hän huolehti ovet lukkoon ja siivosi kohtuusummalla salin seuraavana aamuna. Keittiö saattaa kyllä olla ongelma... Meillä kaikki toimi Kuohulla loistavasti. Vieraita oli vajaa 80.
  7. Albumi hakusessa mullakin. Mistä ootte löytäny?
  8. Kiitos! Tilasin levyn tuolta.
  9. Hei, osaatko autta mua ja sanoa, millä levyllä tuo elokuun häävalssi on? Kiinnostais kuulla, mutta en ole saanut mistään käsiini.
  10. Kittykatti: Kiitti kun tulit kertomaan fiiliksistä
  11. Onko kukaan tavannut pappi Seppo Vuoliota tai kanttori Sirpa Lampista? Millaisia tyyppejä ovat? Sit vähän OT: miten ajoissa kanttoriin pitää ottaa yhteyttä kun nimen omaan meitä pyydettiin soittamaan hänelle? Ei kuitenkaan ole vielä mitään hajua siitä virrestä, marssit on vasta saatu päätettyä.
  12. Naz-akkeli, laitoin sulle yv:tä!
  13. No ei todellakaan! Mieheni tuppaa olemaan sellaista arkiromantiikka-tyyppiä, eikä sitä muuksi muuta se, että itse olisin toivonut jotain performanssia auringonlaskussa viulujen soidessa taustalla. Jokainen hoitakoon siis kosimisen omaan persoonaan sopivalla tyylillä. Meillä kihlautuminen sitten tapahtui hyvin pitkälti meidän tyyliin yhteisen keskustelun tuloksena, mutta en siis ollut missään vaiheessa esittänyt mitään toiveita kosinnasta, vaikka siitä oli ollut puhetta.
  14. Me lähdetään elokuussa Itävallan Seefeldiin viikoksi. Ootan kyllä tota reissua ihan tosi paljon. Oon käyny Alpeilla pari kertaa ja siellä on kyllä upeet maisemat. Meillä on suunnitelmissa patikoida ja tietysti myös ottaa rennosti ja syödä hyvin. Tuo reissu on sopiva paketti reippailua ja luksusta. Sopii meille, kun ei oikein olla rantaihmisiä.
  15. Höh, sunnuntaihan on tietysti neljäs päivä eikä kuudes, sori! Häämusiikki-ilta su 4.5. klo 18 Kaupunginkirkossa, Sirpa Lampinen, Jukka Hassinen, Petri Lintunen, Terttu Natri, Risto Valtasaari, juontaa Heli Ahonen
  16. Huhuu! Mitäs Jyväskylän morsiamille kuuluu kun on niin hiljasta täällä? Sunnuntaina 6.5. häämusiikki-iltaan, eikös niin?
  17. Tää on vähän OT mut mikä olis Alkossa sellanen hyvä ja edullinen peruskuohari? Autakaahan, kun en oo kauheesti perehtyny...
  18. Minä maksan kaasoilleni (2 kaasoa) kampauksen kiitokseksi kaasoilusta. Kaasot tulevat siis kanssani aamulla kampaajalle ja ilmeisesti meikkaavat itse. Mielestäni kampauksen maksaminen on hyvä kiitos kaasoille, ja hekin olivat siitä innoissaan.
  19. Meillä tulossa Kuohulle 80 henkee elokuussa eikä mulla oo kyllä käyny mielessäkään etteikö sinne mahduttais.
  20. Halosella on hyvä valikoima juhlavaatteita ainakin myöhemmin keväällä.
  21. Myy2008: Mistä kuulit tuosta 13.3. häämusiikki-illasta? Mä en nimittäin löytäny sitä kaupunkiseurakunnan nettisivuilta... Ei viittis mennä sinne ja huomata ettei sitä olekaan.
  22. Ymmärrän tämän pointin hyvin, mutta tuntuu hankalalta kertoa kaasoille kovin tarkkaan mitään, kun itsekin olen vähän ulalla. Ei ole tullut aiemmin häitä järjestettyä nimittäin Mullakin toinen kaaso on vähän nihkeä häiden suhteen, mikä kyllä itsellä vähän kaihertaa mieltä. Nihkeys saattaa johtua siitä, että kaaso on ihan erilaisessa elämäntilanteessa kuin minä. Olisi kuitenkin mukavaa, että vanha ysätäväni näyttäisi olevan onnellinen avioliittoni puolesta. Toivottavasti kaasoni lämpiää häille enemmän, kunhan päästään tekemään enemmän konkreettisia asioita hääjärjestelyissä. (Häihin aikaa 5,5 kk)
  23. ^ Joo, tuonne mennään. Huomenna en pääse. 5.3. klo 19-21 on Sandbergin timantti- ja sormusesittely Timanttiset Vehmaksella. Tietääkö joku, kannattaako mennä? Saako tuolta esimerkiks alennuksia?
  24. Jos haluaa naiskuvaajan huomenlahjakuvia ottamaan, niin JL-fotolla toinen kuvaaja on nainen ja tosi mukavan oloinen.