saskia

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About saskia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli tämä leikki häissämme. Sulhaselta taidettiin leikata sukastakin välillä pala pois krakan sijasta.. ihan hauska, kunhan muistaa, että ei niitä kysymyksiä ihan hirvittävästi tee, että ei ala maistua jo puulle..
 2. Meillä oli häävisan palkointona myös kuoharipullo voittajapöydälle.
 3. Taskumatin ja"teleskooppi" snapsipikarin joihin molempiin kaiverrutinsulhon nimen.
 4. Kimppu tulee maksamaan 80-100 euroa (sis. sulhon vieheen.) Muut vieheet 8 euroa kappale. Noutopöydän ja "istumapöytien"ja kirkon koristeluihin käytettävien kukkien hinnasksi tulee n. 100-150. Kaiken kaikkiaan meillä meneepi jotain 250-300 euroa kukkiin.
 5. Sulhon kihlasormukseen laitetaan vihkipäivä. Mun sormukseen tulee: Sulho Saskia 28.8.2004
 6. Heissan. Lahdessa on ainakin Tolvasen pitopalvelu: http://www.tolvanen.fi/ ruokakolmio: http://www.ruokakolmio.fi Kahvila-Pitopalvelu Valkoinen Omena: Hämeenkatu 10, Lahti 050 339 1632 SF-Catering: Osoite: PL 221 15101 Lahti Puhelin: 040-5150186 Ja lisää löytyy : www.020202.fi Valitse toimialaksi pitopalvelut ja sit Lahti, niin kyl alkoi löytyyn Toivottavasti näistä on edes jotain apuja sulle. Hintatasosta en yhtään osaa sanoa, mutta kannattaa kysellä ja kilpailuttaa. Onnea etsinnöille!!
 7. Mun ystävä tulee kirkkoon laulamaan meille Hymni Rakkaudelle. Se on nii-in kaunis kappale
 8. Meillä varmistui just eilen, että meidät vihkii naispappi ja se on meidän molempien puolesta ihan ok.
 9. WAU, kyllä teillä on MAHTAVAT menut NAM!!! Meillä on tällainen: TOMAATISILAKAT SILLILAJITELMA LIHAPULLAT TÄYTETYT GRAAVILOHIRULLAT LÄMMINSAVULOHI LEIKKELELAUTANEN KEITETYT PERUNAT * * * KANASALAATTI MERELLINEN SALAATTI VIHREÄ SALAATTI * * * PORSAAN FILETTÄ SIENI-SIPULI-PEKONI -HÖYSTÖ JUUSTOKERMAPERUNAT KASVISGRATIINI * * * LEIVÄT ,LEVITTEET KOTIKALJAA ,MEHUA, JÄÄVETTÄ PUNA- JA VALKOVIINI * * * TÄYTEKAKKUA, KAHVI Iltapala on sitten erikseen ja siinä meillä on lihapullia, karjalapiirakoita ja munavoita, sekä kaikki left overit mitä tuosta "pääruoasta" jääpi.
 10. Meillä juhlapaikan vuokra on 200 euroa, mikä musta on ihan kohtuullinen vuokra vaikka paikka nyt ei olekkaan mikään linna, muuta silti viihtyisä. Ja eikös se niin ole, että ne vieraat sen juhlan ja tunnelman tekee, eikäpaikka..olkoon se sitten linna tai savimaja
 11. Meillä juhlapaikan vuokra on 200 euroa, mikä musta on ihankohtuullinen vuokra vaikka paikkanyt ei olekkaan mikään linna, muuta silti viihtyisä. Ja eikös se niin ole, että ne vieraat sen juhlan ja tunnelman tekee, eikäpaikka..olkoon se sitten linna tai savimaja
 12. Mietin tätä asiaa jokin aika sitten ja tuli siihen tulokseen, että koska Emporio Armani on mun suosikki.. I LOVE IT miksen siis tuoksuisi sille myöskin hääpäivänäni.. mieskin tykkää..
 13. Sisään tullessa Elgarin Pomp And Circumstance March No 1 ja avioparina ulos kävellessämme meillä soipi AH iki-ihana Melartinin Prinsessa Ruusunen!! huih..ihan tulee jo kylmät väreet
 14. Minä olen ajatellut laulaa hänelle Shania Twainin kappaleen Frm This Moment!! kovasti olen sitä jo harjoitellut, vaikka aikaa on vielä vaikka kuin ja paljon.