Jump to content
Naimisiin.info

vipsu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän vipsu kaikki viestit

  1. En nyt ihan suoralta kädeltä lähtisi suosittelemaan tätä. olivat meidän häissä ja tarjoilijat olivat aivan tumpeloita. Pudottelivat koko ajan laseja maahan. Toisekseen olimme sopineet viininpunaisista hieman paremmista serveteistä (olin hankkinut itse semmoiset iltapalalle) ja he toivat omalla logolla varustetut perus-lounasruoka servetit.... Hajottivat meidän kakkukoristeen, kun 5-kerroskakusta petti keskimmäinen kerros...melkein putosi koko keskimmäinen kakku lattialle...että semmosta meininkiä heillä. Kun tilaisuuden jälkeen puhuimme omistajan kanssa, ei hän mitenkään puolustellut esim. servettien erilaisuutta. Eivät sentään laskuttaneet ylimääräistä hajonneesta kakkutelineestä, josta olisi alunperin pitänyt pulittaa vuokraa! Miettikää pari kertaa ennen kuin otatte kyseisen pitopalvelun...
  2. No nyt ollaan majalla juhlittu, ja se on kyllä mahtava paikka. Päivä oli tuulinen, mutta muuten ympäristö niin ihanan kaunis että. Maja sisältä kaunis, kun on kauniiksi laitettu. Meillä juhli lähes sata vierasta, ja tila oli juuri sopiva. Pitopalvelu oli hankittu itse ja bändikin tilaan mahtui soittelemaan. Voin suositella!
  3. Olen ehkä hieman tietämätön, mutta sanotaanko siinä laulussa aina mitä täytyy tehdä? Ja onko se todella niin kulunut, että sitä ei voi enää käyttää häissä. Minä kun en ole ollut kuin kaksissa häissä, ja niissä tuota ei ole ollut? ;D
  4. vipsu

    Kertakäyttökamerat

    Me ostettiin helsingin häämessuilta 5 kameraa salamalla 15 euroa. Ei ihan kamalasti kustantanut. Parasta ennen päiväyksetkin ovat vasta pitkällä syksyssä!
  5. vipsu

    Taustamusiikkia häihin

    Meille tulee semmoinen levy kuin al dente...siinä on instrumentaalisia versioita tunnetuista kappaleista. Semmoinen levy, mitä monesti kuulee ravintoloissa syömässä käydessään. Ja meidän teemana on italia, niin se sopii oikein hyvin....
  6. Merimelojien maja ja siihen samaan Töölön torppa. Merimelojat kustantaa koko päivän 820,- . Töölön torpasta en tiedä, siellä on kuitenkin otettava pitopalvelu niiden kautta.
  7. laittakaa lisää sopivia juttuja, niitä kaipaillaan kipeästi!
  8. Meillä meni kutsujen mukana tieto stockkan lahjalistasta ja sen lisäksi listalla on tieto, että hääpari ottaa mielellään vastaan rahalahjoituksia häämatkaa varten. Ei voi mitään, jos joku ajattelee pahalla. Olemme kuitenkin asuneet kuusi vuotta yhdessä, joten kaikki tarpeellinen alkaa pikkuhiljaa olemaan. Saimme kuitenkin muutamia tavaratoiveita listalle. ;D
  9. Meillä ei tarkastettu noita kysymisiäsi juttuja, mutta green card on syytä olla ainakin mukana. Avopuolisoni joutuu työnsä puolesta noita asioita selvittelemään ja ilmeisesti nuo kyseiset asiat olisi hyvä olla mukana...Valtakirjan saa mielestäni vakuutusyhtiöltä..en ole satavarma, mutta vahva luulo asiasta on. Ei se niin kamalan hankalaa ole, tekin olette hienosti selvittäneet kyseiset asiat, joten puolet on hoidettu jo! Onnea matkaan!
  10. Pääsin sittenkin itse käymään paikalla ja síellä on tosiaan noi ruskeat muovituolit. Jos jotain positiivista, niin muukin sävytys on tumma, joten tuolit ei välttämättä hypi silmille. Ei ne kyllä kovin kauniitakaan ole. Muuten maja hyvä kuntoinen ja mahtava näkymä.
  11. Hei kaverit! Jos saatte lisätietoa delicatessenista, laittakaan ihmeessä tänne. Edelleen melko "tuntematon" pitopalvelu.
  12. Onko kellään selvillä, että onko siellä vieläkin ne ruskeat muovituolit? Kuulostaa karmealta ???
  13. Hei, ilmotelkaa kaikki jos olette käyneet majalla, että miltä siellä näytti ja minkälaiset keittiökoneet jne. Olisi mukava tietää, kun en itse ihan piakkoin pääse paikalle katsastamaan..
  14. Meillä menu on välimerivaikutteinen, tehdään itse kaikki alkupalat ja pitopalvelu tulee tarjoilemaan ja tekee pää- sekä jälkiruuan. Kustantaa kaikkinensa n. 30 e/hlö. Alkupaloiksi: marinoidut kasvikset (kesäkurpitsaa, oliiveita, aurinkokuivattua tomaattia ja herkkusieniä) kylmäsavulohirulla katkarapu-lohihyytelö pestoperunasalaatti tomaatti-mozzarella salaatti vihersalaatti vitello tonnato tai/ja jotain muuta lihaa pääruoka: kananrintaa mangokastikkeella parmesanrisotto kasvisgratiini jälkiruoka: mansikkakakku keksejä suklaakonvehteja iltapala: (vähän vielä vaiheessa) ruualta jääneet jämät pastasalaatti juustoja piirakkaa
  15. Kirkko oli ensin, sulho oli varannut kirkon jo etukäteen kertomatta minulle...
  16. No en ole kyllä ikinä kuullutm että ruuat pitäisi ottaa sitä kautta, ja jos näin onkin joskun ollut, niin ei ole ainakaan enää. Onko täällä nyt niin, että sekoitetaan Töölön torppaan tai johonkin muuhun. Käsittääkseni merimelojilta ei ole (ainakaan viime aikoina) ollut mahdollista ottaa pitopalvelua...Itse vietän siellä kesällä häitäni, ja ainakin me viemme omat ruuat sekä juomat.
  17. Mitä viiniä ostitte, ja minkälaiset valikoimat siellä oli? saako sieltä laatikkoviiniä, tarkoitan sellaisia mitä meidän omassa alkossakin on? Ja saako viinipulloja ostettua laatikoittain (siis 12 pulloa laatikko tms...)?? Me olemme menossa kesällä ja olisi kiva tietää etukäteen mitä olisi odotettavissa..?
  18. Joku kaipaili tietoja aikarajoista, ja niitä ei tosiaankaan enää ole, vaan juomia saa tuoda vaikka vain kävisit maissa.. Ja laittakaa tietoja Tallinnan alkoholeista, erityisesti viinien osalta, minkälaiset valikoimat ja hinnat...
  19. Kyllä siellä puhelimeen vastaillaan, kun soitat sinä aikana, jonka ovat ilmoittaneet, että ovat puhelimen päässä. Tai siis ainakin minä olen aina saanut vastauksen. Ja ehkäpä he eivät voineet antaa varauksia ennen kuin helmikuulla kun ei remonteista koskaan tiedä, paljonko ne viivästyy, varsinkin kun taustalla on kaupunki. Eikö kuitenkin ole parempi, että ei luvata liikoja..Nyt todennäköisesti remontti kuitenkin valmistuu silloin kun on luvattukin.
  20. vipsu

    Häämatkalle Italiaan

    Olimme viime keväänä Italiassa autolla ja oli aivan mahtavaa. Italiassa vietimme 8 päivää, josta viikon olimme Interhomelta vuokratussa omassa talossa. Kylän nimi oli Gambassi Terme, ja siitä oli 50 km Firenzeen ja Sienaan. Molemmat paikat ovat aivan mahtavia. Duomot ovat mahtavia sekä Firenzessä että Sienassa. Ja jos aikoo mennä katsomaan Daavid-patsasta (mikä kannattaa, koska on vielä 500-vuotis juhlavuosi), niin kannattaa etsiä netin kautta ennakkoliput, jotka saa tietylle kellon lyömälle. Maksaa vähän enemmän (5-10 €), mutta mielestäni kannattaa, ettei tarvitse koko päivää jonottaa. Sama juttu tietysti Ufficin kanssa. Sen lisäksi erityisen mukava paikka on San Gimingano. Aika paljon turisteja, mutta ihania putiikkeja ja mieletön historia. Tästä matkasta intoutuneina lähdemme myös häämatkalla Italiaan. Lennämme Roomaan, jossa vietämme neljä päivää, jonka jälkeen vuokraamme auton ja ajamme joko Toscanaan tai Emilia Romagnaan. Sieltä vuokraamma jälleen talon tai osan taloa ja oleskelemme viikon. Sitten vielä jatkamme Venetsiaan muutamaksi päiväksi. En malta odottaa matkaa ja suosittelen Italiaa kaikille. Ei ole yhtään pahaa sanottavaa italialaisista tai Italiasta. Tosin meidän matka ajottuu elokuun viimeiselle viikolle ja siitä eteenpäin, joten turisteja saattaa vielä olla ja hinnatkin sen mukaisia. Kaiken lisäksi siellä on mahtavaa ruokaa, viiniä ja mielestäni maailman parasta jäätelöä, voiko enempää vaatia.
  21. Kävin majalla piipahtamassi muutamia päiviä sitten ja melko hyvältä näyttää. Ulkokuorta ollaan siistitty mm. katto oikaistu. Sisätiloihin emme nähneet kunnolla, mutta siellä näytti aika vaiheessa olevalta. Siellä on edelleen ulkohuussit, ja toiveissa olisi että niitäkin siistittäisiin.
  22. vipsu

    Kaason ikä

    Kaasoni on minua 19 päivää vanhempi. Ja molemmat olemme 25-vuotiaita.
  23. Ottakaa ihmeessä äkkilähtö etelään tai ihan mihin vaan. Tohon aikaan vuodesta ei varmaan koko suomi ole matkalla etelään. Tai sitten katelkaa Ryanairin ja muiden halpislentoyhtiöiden lentoja ja käyttäkää mielikuvitusta. Esim. ryanairilta sais lennon Rooman lähettyville muutamalla kymmenellä eurolla, kun kateltiin elokuun tilannetta. Älkää masentuko, kyllä te jotain keksitte! Onnea suunnitteluun!
  24. vipsu

    Malesia

    Me oltiin sulhasen kanssa Malesiassa lokakuussa vuonna -99, ja tykättiin tosi paljon. Oltiin n. 3 vkoa langkavilla ja 3 yötä Kuala Lumpurissa. Erityisesti Kualassa olisin viettänyt enemmänkin aikaa, koska näkemistä riittää. Yöelämää saa kyllä hakemalla hakea, mutta meillä olikin rentouttava matka hakusessa. Vettä satoi kuuro per päivä, mutta se ei menoa haitannut, koska kestikin vain tosi vähän aikaa. Ihmiset on todella mukavia ja hintataso edullinen, tosin ei niin halpa kuin Thaimaa, mutta ehkä tasossakin on eroa.. Me otettiin pelkät lennot ja hotelli varattiin sen hetkisen tutun kautta, joka tiesi suomalaisen jolla on matkatoimisto Malesiassa. (selkeetä). Kuitenkin maksettiin lennoista 800 mk/hlö ja yöpyminen yhteensä 3000 mk. Langkavilla oltiin erittäin hyvätasoisessa bungalovissa (saksalaisomisteinen) ja Kuala lumpurissa stop over-hotellissa. Eli kun ottaa esim. matkantekijöiden kautta Malesia Airlinesin lennon, saa ilmasiksi pysähtyä just esim. Kuala Lumpurissa ja saa kohtuullisen edullisella hinnalla hotellin. Suosittelen ja kannatan Malesiaan menemistä, saattaa olla että mekin sinne häämatkalle riennämme. Kohteena olisi varmaan tällä kertaa Borneo ja Tioman..
×
×
  • Create New...