MiinaVi

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About MiinaVi

 • Rank
  Untuvikko
 1. Onhan koko Casina todella kaunis ympäristö. Sun Marine on erityisesti minun mieleen, kesällä tietysti. Lähes 360 asteen näkymä merelle, valoisa ja viihtyisä. Kovin täyteen tuota Sun Marinea ei kannata tunkea ettei tule liian tukalaa. Olen ollut muutamissa häissä niin, että Sun Marinen puolella on ollut toiset häät ja toiset itse päärakennuksessa.
 2. Kyllä meillä ainakin kerrottiin avoimesti kaikille lähisukulaisille, eikä avioituminen ollut missään vaiheessa salaisuus. Kerrottiin aikeistamme avoimesti enkä koe miksi sen pitäisi olla suuri salaisuus?
 3. Varasimme antin juuri tulevan alkukesän häihimme! Ihastuttiin tulevan mieheni kanssa kuviin, vaikka oltiin selailtu useita kuvaajia ympäri Suomea, jotenkin Antin kuvat pomppasivat esiin massasta. Jos Antti lukee tätä, niin täytyy kiittää tähän mennessä hyvästä yhteydenpidosta ja osasit vastata meidän vähän välillä tyhmiinkin kysymyksiin heh.. Kiitos siitä!
 4. "Mii"n ensimmäinen paperikukkakimppu on ihan nätti. Muuten vierastan vähän tätä ajatusta...
 5. Näissä telttajuhlissa ei auta kuin toivoa hyvää säätä. Varmasti kaikilla menee juhlafiilis kun vettä tulee taivaan täydeltä. Varmasti viisasta pitää edes jokin varasisätila, joka koristella teltan ohella.
 6. Tutuilla oli häät Seinäjoella Kärjen seurakuntakeskus, toimintojen talolla, en tiedä oikeaa nimeä. Kuitenkin varsin kaunis ja rakennus oli uusi. Tilaan mahtuu arviolta 150 henkeä, mutta vaatii koristelua, että saa tunnelmallisen.
 7. Itseasiassa eilen juuri mietin tätä asiaa. Äkkiseltään muistin neljät, tietenkin pienempänä olen voinut olla muissakin...
 8. Meillä haluttiin nimenomaan pitää ammatit kaukana itse juhlasta. Työ ja häät pitää mielestäni pitää erillään...