Unenvarjo

Rouva
 • Content count

  609
 • Joined

 • Last visited

About Unenvarjo

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

974 profile views
 1. Sain timanttikorvakorut, jotka sopivat tismalleen vihkisormukseni kanssa! Ihanat <3
 2. Me lähdetään pian Kolimbariin Voin tulla matkan jälkeen kertomaan omat kokemukseni. Olisiko jollain nyt jakaa kokemuksia?
 3. Kyllä siellä peuhussa on toimintaa. Pitopalveluyrittäjämme on järjestänyt tänä kesänä jo muutamat häät, tai näin ainakin ymmärsin hänen puheistaan.
 4. Me oltiin kotona, ihanaa <3 Kova vääntö asiasta kyllä käytiin, mutta luulenpa että mieskin nautti enemmän kotona kuin vieraassa hotellissa. Meillä oli täällä odottamassa ihan uusi sänky, jossa ei saatu nukkua ennen häitä (se koottiin jo torstaina, joten kaksi yötä nukuttiin vierashuoneessa). Asunto oli siivottu putipuhtaaksi. Sängyn lisäksi yöpöydät, päiväpeitto, petivaatteet ja lakanat oli uusia. Sisareni kävivät koristelemassa huoneemme ja saunan, toivat aamupalan jääkaappiin (ei tarvinnut kuin aamulla nostaa pöydälle). Yöllä olivat vielä käyneet laittamassa ledi kynttilät päälle, skumpat yöpöydälle jäähtymään, oli ruusun terälehtiä ja kynttilöitä (eivät palaneet), vaahtokarkkeja, pähkinöitä, kermavaahtoa ja mansikoita Saunassa oli vihdat ja kynttilöitä. Aamulla oli ihana herätä omassa kodissa, siihen kellonaikaan kuin halusi ja syödä siihen aikaan kuin halusi. Kävimme aamusaunassa ja katselimme sarjoja tv:stä. Kyllä kannatti tulla kotiin, ja todella iso kiitos siitä kuuluu sisarilleni! <3 Pointtini on (jota myös miehelleni painotin), oli että kotonakin voi olla luksusta ja täällä saa olla aivan rauhassa.
 5. Kerronpa minäkin kokemukseni. Reilu viikko sitten oli häät. Kävin kampauksessa Tupoksessa (Limingassa), SunTukassa Marilla. Kampaus oli aivan upea ja juuri sellainen kuin halusinkin. Kampaajakin oli ihana ja hänen tuolissaan oli kiva olla. Käyn yleensä todella harvoin kampaajalla, joten kampaajan etsiminen oli haastavaa. Mari kuitenkin osasi heti visioida sen mitä olin ajatellut. Kampaus johon sisältyi koekampaus maksoi muutaman euron yli 100€. Kampaus pysyi loistavasti, myös huntu, jota ei kiinnitetty kunnolla, jos olisinkin halunnut sen ottaa pois. Huntu kuitenkin pysyi loppuun asti päässä, koska se oli niin ihana! Vasta hieman ennen puolta yötä alkoi ensimmäisiä pennejä löytymään lattialta, johtui kuitenkin ennemmin morsion tanssimisesta, kuin siitä ettei kampaus olisi ollut kestävä. Meikissä kävin Kempeleen Satumaissa Anna-Kaisalla. Meikin kanssa epäröin todella pitkään, että haluanko ulkopuolisen meikkaajan, meikkaanko ollenkaan vai mitä teen. En yleensä meikkaa, joten siksi epäröin tuota valintaa. Valitsin kuitenkin loppujen lopuksi ulkopuolisen, ja hyvä niin. Meikki oli upea. Juuri sellainen kuin minun kasvoilleni sopii. Kesti myös koko illan vaikka ilma olikin helteinen. Pelkäsin eniten sitä, että jos meikki ei olekaan riittävän näyttävä, tai sitten se on aivan liian tumma. Sitä se ei kuitenkaan ollut, vaan oli juuri sopiva. En halunnut koemeikkiä, koska en halunnut maksaa itseäni kipeäksi. Siksi pelko meikin onnistumisesta oli loppuun asti. Kävin muutamaa päivää ennen tapaamassa Anna-Kaisaa ja suunnittelimme meikkiä, onneksi hän suostui ottamaan minut vastaan.. Meikki oli siis nimellä juhlameikki ja hinta oli vajaa 60€. Molempia voin suositella. Tällainen nainen kuin minä, joka ei paljoa kaunistaudu, on aina jännämomentti onnistuuko kaikki.. Mutta minulla onnistui!
 6. ^ Siis totta kai saavat myös mennä vieraat mennä juhlapaikalle, ja sinne tarvittaessa järjestetään ohjelmaa. Mutta infotaan siksi ihmisiä, että tuossa on väliaikaa, jolloin he tietävät etteivät tukka putkella mene odottelemaan juhlapaikalle. ^^ Ja joo kuvaus on suht lähellä vihkipaikkaa.
 7. Kyselenpä täälläkin mielipiteitä meidän aikataulusta, ja lähinnä ohjelmasta, kun tuntuu ettei meillä oikein ole mitään... Klo 14.00 Vihkiminen (lyhyt kaava?) Vihkimisen jälkeen me menemme valokuvaan. Tämä ohjeistetaan vieraille kirkossa, jotta lähellä asuvat vieraat voivat esim mennä käymään kotona. Juhlapaikalle ajaa noin 25min. Klo 16.30 Onnittelut, maljat, tervetulopuhe Klo 17.00 Ruokailu (70hlö noutopöytä) Hääväen valokuvaus (ryhmäpotretteja) Klo 19.00 Kakku ja kahvit Puhe ja lauluesitys Häävalssi Kimpun ja sukkanauhan heitto Joku leikki/skaba Eniten mietityttää, että kuinka paljon varaamme aikaa valokuvaukseen ennen juhlapaikalle saapumista, kun matkaan menee tuo 25min. Ja sitten tuo iltaohjelma. Ei haluttaisi leikkejä, mutta mitä muutakaan? Juhlien on tarkoitus jatkua rennolla bilemeiningillä yöhön asti. Musiikki tulee cd:ltä.
 8. Ahtella, suosittelisin Oulunsalon Peuhua! Rakastuin paikkaan täysin, mutta viime vuonna tilaa ei vielä vuokrattu meidän tämän kesän häihin. Nyt kuitenkin paikalla on uudet omistajat, joten tilaa vuokrataan. Päärakennuksessa on kaksi kerrosta, joten alhaalla voisi olla vihkiminen ja ylhäällä juhlat. Pitäisi olla myös talvikäytössä, kuvien perusteella Nykyisestä hinnasta en tiedä, mutta kysymällä selviää. http://peuhu.net
 9. Meillä ei myöskään tiedetty miten viehe liittyy häihin. Viehe on meijän perheen kielessä vinttikoirien juoksukilpailuissa käytettävä viehe (muoviriekale) jonka perässä koirat juoksevat. Ei muuten muukaan perhe tiennyt että se on rintapielikukka.
 10. Täällä on tuota kysymystä kuultu jo monen monituiseen kertaan. Myös muita olettamuksia ja jopa vaatimuksia lasten hankinnan suhteen on ollut. Tässäpä muutama esimerkki Miehellä on vain yksi sisko, 9v vanhempi, joka ei todellakaan aio hankkia lapsia. Anoppi oli tätä kovasti odottanut, ja sisko sysäsi vauvahankinnat meidän vastuulle. Meidän on kuulemma tehtävä se lapsenlapsi jota anoppi kovasti toivoo. Töissä työkaverit suorastaan vaativat (vitsillä), että meidän pitää tehdä seuraavaksi vauva, jotta nykyisen äitiyslomittajan työt jatkuisivat. Muutoin kommentit ovat olleet tyyliä "jos joskus lapsia hankitte niin.." eli siis esim pohdintaa talon remontteja ajatellen. Kauhulla odotan suoria kysymyksiä häiden jälkeen, jotka siis ovat pian. Muutoinhan ottaisin kommentit ja kysymykset vain ohimennen vastaan, mutta koska kärsimme mieheni kanssa lapsettomuudesta, on noihin vaikea suhtautua. Emme ole pystyneet puhumaan tästä monellekaan, emmekä oikeastaan tiedä miten tuollaisiin vastaisi.
 11. Morsiamen eli minun kotipaikkakunnalla vihitään, koska minulle oli tärkeä saada juuri tietty pappi vihkimään, ja kirkkokin on oikein sopiva. Juhlat järjestetään miehen kotipaikkakunnalla, toki se ei ollut mitenkään tarkoitus, vaan juhlapaikka määräytyi sen mukaan, mistä löytyi kaikkein sopivin vaihtoehto (huomasin itseasiassa vasta tätä kirjoittaessani, että juhlapaikkahan on tosiaan miehen kotipaikkakunnalla).
 12. Oletko jo tämän keskustelun lukenut? http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?43404-J%E4ms%E4-Turku-ja-saariston-rengastie Kuulostaa tosi kivalta tuollainen retki. Mekin harrastetaan pyöräilyä, joten tuollainen voisi just olla meillekin kiva reissu!
 13. No ei kai se haittaa jos saunat ym ylellisyydet löytyy
 14. Viinien nimet eivät kerro mitään, eikä oikein neuvo valita "helppoja" viinejä.. Siispä kysynkin: Millä kuivuusasteella valkoviini kannattaa valita, että se olisi suurimman osan mieleen? Itse en pidä kuivasta, eli makea ja puolimakea menee. Meneekö ne ruoan kanssa? Entä punaviini? Aloittelijoille suositellaan vähän tanniinisia viinejä, mutta sopiiko ne ruoan kanssa? Entisen täyeläisyys aste? Onko voimakas tanniininen = erittäin täyteläinen? Vähän tanniininen = kevyt? Tarviiko punaviiniä olla ollenkaan, jos ruokana on ylikypsää porsasta? (emme itse juo punaviiniä).
 15. Mä olin jotenkin odottanut, että sviitit maksaisivat lähemmäs 300€, mutta tuo Arinan 188€ on kyllä edullinen sviitiksi Hannibal, mitä kautta varasitte huoneen? Netistä vai paikan päällä?