Jump to content
Naimisiin.info

Mariella.

Rouva
  • Viestit

    132
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mariella.

  1. Meillekin sitten aiemmista suunnitelmista poiketen tuli kuvaamaan Ylivalotuksen Antti ja oikein tyytyväisiä olemme. :) Hän kuvasi meillä potretit miljöössä ja vihkitilaisuuden. Näimme kerran ennen hääpäivää ja kävimme läpi kuvauspaikat ja näytin hänelle inspiraatiokuvia, joista itse tykkään. Kuvaustilanne meni hyvin, ja hän muisti, että millaisia kuvia toivoimme. Kuvien saamisessa meni mielestäni kyllä aika kauan aikaa, mutta kuvat ovat upeita! :)

  2. Meillä on haaveissa ottaa ttd-kuvat nyt syksyllä. Itse ainakin haluaisin mennä ottamaan kuvia metsään, meren äärelle ja lopulta myös ihan sinne veteen asti. :) Itse olen suunnitellut tekeväni kampauksen ja meikin itse, mielestäni ne saakin olla paljon rennommat ja "tavallisemmat" kuin varsinaisissa hääkuvissa.

  3. Mun mielestä kutsuja ei voi edes liian aikaseen lähettää, kivahan se vaan on, että vieraatkin saavat häistä tietää hyvissä ajoin ja voivat varata viikonlopun sille. :) Varsinkin jos on kesähäät, koska monilla varmasti on kesäviikonlopuille menoja. Meillä on elokuun alussa häät ja varmaan huhtikuun alussa pistetään kutsut postiin. STD-kortteja ei lähetetty, mutta ymmärrän kyllä hyvin, miksi monet sellaiset haluavat lähettää.

  4. Me viedään koirahoitolaan jo perjantai-iltana ja sunnuntaina haetaan pois. :) Itse en todellakaan niitä haluaisi jättää yksinään mihinkään koko päiväksi, ja koirahoitolaan viemällä jo edellispäivänä ei tarvitse kiireessä ja jännityksessä huolehtia niiden ulkoilutuksesta jne. Tämä koirahoitola on luotettava ja toisen koiran kasvattajan tutun pitämä, joten hyvillä mielin voi sinne jättää. Sellaisiakin koirahoitoloita muuten on, missä voidaan ottaa koira ihan kotihoitoon, nin sellainen voisi sopia vähän aroillekin koirille.

  5. Haluan, että kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen. Suurin syy on se, että haluan, että mies näkee minut puvussani ekan kerran vasta kirkossa. Ja mieskin haluaa niin. :girl_sigh: Haluan ehdottomasti miljöökuvat, joten jos vain onnistuu, niin ne otetaan juhlapaikalla (toivottavasti järven rannalla) heti vihkimisen jälkeen. Vielä ei ole valokuvaajaa päätetty, mutta tämä on ainakin meillä suunnitelmana. :)

    Lainaan itseäni, koska tämä suunnitelma muuttui. :girl_haha: Eli meillä onkin kuvaus jo ennen vihkimistä. Se alkoikin lopulta tuntua paremmalta ratkaisulta. En halua odotuttaa vieraita. Juhlapaikallakin toki otetaan sitten illan mittaan lisää potrettikuvia. :) Mutta viralliset hääkuvat otetaan miljöössä jo ennen kirkkoa.

  6. Me ollaan nyt alettu pyytää häämatkatarjouksia ensi elokuulle eli kyselyt lähti Kaleva Travelille, Mr. Travelille ja Helin matkoille (kohteena Mauritius). Kahdesta ensimmäisestä ovat tarjoukset jo tulleet, eli matkan varaus onnistuisi jo nyt. Itse asiassa Kaleva Travelilla oli joissain lennoissa jo aika täyttäkin. :girl_impossible: Eli ajoissa kannattaa olla ja itsekin haluan matkan kyllä jo pian varata!

  7. Chi: Hmm, eniten meitä nyt mietityttää se, että varaammeko matkan jonkun toimiston kautta vai hoidammeko itse kaiken. Paljon halvemmaksihan se tulisi, jos itse varaisimme lennot ja hotellin. Mutta meneehän kaikki sitten varmasti putkeen.. :girl_impossible: Eikös sinne Sabah'iin sitten kans lennetä? Miten tuttu paikka sinulle tuo Sabah muuten on? :) Entä oliko siellä Kuala Lumpurissa joku norsujen turvakoti tai vastaava?

  8. Täällä myös eripari, minä luterilainen ja mies ortodoksi. Meidät vihitään luterilaisessa, koska emme kumpikaan pidä tulevan vihkikaupunkimme ortodoksikirkosta. <_< Ja kirkolla on erityisesti minulle väliä.. Mutta tuollainen ratkaisu, että saisimme sinne kirkkoon myös ortodoksipapin tekemään siunauksen, voisikin olla tosi hyvä! Pitää selvitellä sitä. :)

×
×
  • Create New...