Lumikki

Rouva
 • Viestit

  85
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lumikki

 • Taso
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

292 profiilin katselua
 1. Olin vieraana siellä v. 2001, joten ihan tuoreessa muistissa paikka ei ole. Se on vähän sellainen liikuntasalityyppinen paikka eli avara, mutta ei siellä kuitenkaan mitään puolapuita seinillä ollut! Verhot olivat punertavan sävyisiä. Bändille taisi olla joku pieni koroke tms. jonka päällä esiintyivät. Ruoka- ja kahvipöytä oli erillisessä huoneessa, mutta ihan salin yhteydessä kuitenkin. Muistan, että huoneen ovet olivat kiinni kun laittoivat kahvikuppeja yms. paikoilleen. Mitäs vielä, pieni baaritiski siellä oli ja muistaakseni siellä on anniskeluoikeudet. Kakku muuten tuotiin leikkaamisen ajaksi salin puolelle, jotta kaikki näkivät tapahtuman, sitten kakku vietiin takaisin tarjoilupöytään. Mutta siis avara, valoisa ja ihan siisti paikka. huomasin, että paikalla on nettisuvutkin eli http://www.kolumbus.fi/huhkotalo/ jos et ole jo nähnyt niitä, siellä oli pari kuvaakin juhlasalista.
 2. Pakko korjata, että HuhkoTALO ei ole sokkeloinen vaan siinä on yksi yhteinäinen iso sali. Sen sijaan HuhkonKARTANO siinä lähettyvillä on se sokkeloinen, monihuoneinen paikka.
 3. Myös tv-tornista avautuu aivan mahtavat näköalat MUTTA sinne tv-tornin ravintolaan on turha mennä syömään. Me tehtiin se virhe, siellä oli häämatkan kalleimmat ja huonoimmat ruoat. Uskon, että miltä tahansta huoltoasemalta saa parempaa!!! Hieman keskustan ulkopuolella oleva eläintarha on myös käymisen arvoinen. Prahan linnan alueella kannattaa ostaa heti kaikkiin niihin paikkoihin liput joissa haluaa käydä. Meille kävi niin, että esim. Ruutitornissa ei ollutkaan sinä päivänä lipunmyyntiä ja olisi pitänyt palata takaisinpäin jotta olisi saanut sinne sen lipun. Kultaisella kujalla oli ihanan värikkäitä taloja. Me oltiin päivällä sellaisella lyhyellä risteilyllä, ei ollut mikään erityinen kokemus, mutta kuvittelisin, että illan pimetessä olisi paljon hienompi. Ylipäätään kaupunki on iltavalaistuksessa valtavan kaunis.
 4. Vastaus hääpäiväkaimalle, Lystikille. Vanhalla passilla voi matkustaa kunhan matkalipuissa on sama nimi. Tiedustelin tätä vajaa kuukausi sitten poliisilaitokselta. Olen myös lähdössä Tallinnaan (tänään!). Virkailija sanoi, että mikään laki (tai poliisi ) ei vaadi passin uusimista nimen muutoksen takia. Sanoi kuitenkin, että jos matkalla sattuu jotain, voi tulla hankaluuksia (esim. vakuutusten tms.) jos passi on väärällä nimellä. Päätin sitten ottaa uuden passin, jonka kävin eilen hakemassa.
 5. Ne puhelut ohjautuu kaikki samaan numeroon. Siellä Eerikinkadulla on tosiaan kaksi virkailijaa ja joka kirkolle on oma varauskirja. Ainakaan vuonna 2005 helmikuussa tämä varausysteemi ei ollut sähköinen eli tosiaan näihin kirjoihin kirjoittivat varaukset eli puhelut on pakko ohjata samaan numeroon, muutenhan pitäisi olla useampi varauskirjakin ja sitten tulisi jo päällekkäisiä aikoja/varauksia!!! Se toinen virkailija otti vastaan puhelut ja toinen paikalla olevat, sisälle pääsi tasan kahdeksalta. Tulihan sitä yritettyä soittaakin siitä jonosta (olin kolmantena jonossa), mutta soittajia oli niin paljon, että linjat oli jumissa. Sain kuitenkin haluamamme ajan. Hassu sattuma oli, että jonossa ensimmäisenä oli äiti, joka jonotti tyttärelleen aikaa ja tämä tytär pääsi ensimmäisenä läpi puhelimella, tehokasta toimintaa:) Tosiaan, Martinkirkko ei ole suosittujen vihkikirkkojen joukossa ja syyskuu on muutenkin jo hiljaisempi häärintamalla, joten suurella todennäköisyydellä saat juuri sen ajan kuin haluat.
 6. Muistelisin, että aikankin Turun kauppatorilta saa ruiskaunokkeja heinäkuun alussa, ovat kasvihuoneessa kasvatettuja, voi olla, että saa jo aikaisemminkin
 7. Tarkoitin erilaisilla pöydillä pöytien leveyttä, jos leveydessä on eroa kymmenenkin senttiä, niin hankalaa niitä on yhteen laittaa:) Toki näihin sadan hengen häihin kaikille pöydät saatiin, mutta ylimääräistä vaivaa siitä oli ollut, näin morsian minulle kertoi.
 8. Entä löytyykö kokemuksia Peitsiön kukkakaupasta?
 9. Astioita ei kyseisessä paikassa ole valmiina, Jääkaappeja senkin edestä. Se puinen vene on pyörien päällä, joten sitä on helppo liikutella haluamaansa paikkaan, yksi miinus siinä on se, että vene on aika leveä, keskeltä on aika vaikea ottaa ruokaa ja sitä on kuitenkin pakko sinnekin laittaa, koska pituutta ei sitten taas kovin paljon ole, ongelmaa ei ole jos ei ole kahta aloituspistetta, toisaalta yksi aloituspiste 200 hengen häissä muodostaa oman ongelmansa. Pöytiä on tosi monta erilaista, jopa sadan hengen häihin oli vaikeuksia löytää pöytiä jotka voisi liittää vähän pidemmäksi. Vessoja siellä on reilusti eli kauheesti ei tarvii jonotella! Ja tilaa on tosiaan muutenkin ihan kivasti.
 10. Sprite maksoi Prismassa 1,08 € kahden litran pulloissa. Voin tarkistaa huomiseksi kuitista. Maustettu vishy oli 50 senttiä/1,5 litraa.
 11. Me tilasimme viinit Alcoexpres-nimisestä paikasta etukäteen ja hakupäivänä juomat oli valmiina odottamassa trukkilavalla. Suurin osa muistakin juomista ostettiin sieltä ja saimme alennusta 2 %, eihän se paljoa ole, mutta teki se loppulaskussa parikymppiä. Palvelu oli muutenkin asiallista, voin suositella, tosin valikoima on suppeampi kuin Viinarannasta-tukussa.
 12. Olimme pari viikkoa sitten Tallinnassa omalla autolla. Tallinnassa tullivirkailija katsoi vain rekisteriotteen ja passit. Edes valtakirja auton Viroon viemiseen ei heitä kiinnostanut. Sellainen vaaditaan, jos auton omistaja ei ole mukana. Palosammutinta ja ensiapulaukkua ei tarkastettu myöskään yli vuosi sitten kun edellisen kerran olimme Virossa autolla, silloin kyllä piti olla Green card, mutta sekään ei ole enää pakollinen.