puustinen

Rouva
 • Content count

  2116
 • Joined

 • Last visited

About puustinen

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/30/78

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3496 profile views
 1. carnationin sirotellut timantit ovat todella kauniit . oma yhdistelmäni on tällainen: kihla ylempänä ja vihki alempana. pidän niitä myös sormessa noin päin, isommalla keskikivellä varustettu sopii ehdottomasti paremmin alemmaksi sormukseksi.
 2. meidän kolmen viikon takaisista häistä ei ole kankaisten tilan facebook-sivuilla kuvia, joten ajattelin laittaa tänne pari kuvaa. vieraita meillä oli 60 ja hääparin pöytä oli ylhäällä keskellä, musavehkeet kylmiön viereisellä korokkeella. pelkäsin kyllä, että 60 henkeä on tilaan liian vähän ja paikka näyttää puolityhjältä, mutta itse asiassa tuo oli todella hyvä vierasmäärä tuohon tilaan. meidän koristelu poikkesi jonkin verran niistä monista maalaisromanttisista teemoista, joita olen kuvissa nähnyt, mutta omasta mielestäni nuo meidän musta-puna-blingit sopi tuonne aivan yhtä hyvin kuin herkät pitsit ja vaaleanpunaiset koristeet . näissä kuvissa ei olla vielä ihan valmiina, mutta varmasti jonkinlaisen käsityksen lopputuloksesta saa.
 3. no way :D ! miten ollaankin päädytty samaan! meillä oli edge of glory poistumismarssina, nimenomaan pianolla soitettuna, ja oli kertakaikkisen loistava valinta! se herkisti kyyneliin myös vieraat, sellaisetkin jotka eivät muuten gagan musiikista välitä. meillä on hyvä maku .
 4. mulla on työkaveri, joka menee elokuussa naimisiin ja hän on nyt noudattanut ihan vaan sitä fitfarmin vanhaa ilmaisversiota, oliko se nyt se gofatgo nimeltään. hän on sillä saanut pudotettua painoa tosi kivasti, vaikkei edes tee niitä salitreenejä, jotka siihen kuuluu. kadonneet kilomäärät eivät kuulemma kovin suuria kaverini mukaan ole, mutta päällepäin näkee, kuinka hän on kaventunut ihan senttikaupalla (kasvot, vyötärö, käsivarret ainakin). voithan kokeilla tuota ilmaisveriotakin, josko saisit tarvittavan avun siitä ? itselläni kavennus on edennyt yllättävän hyvin joistakin terveysongelmista huolimatta. neljässä viikossa on lähtenyt 2 kg ja vyötärö on navan kohdalta, eli sieltä missä minulla on selän puolella pieni "muffin top" , kaventunut 5 cm. tää on mulle tosi hyvä tahti, ei tarvitse pelätä lihastenlähtöä dieetillä, kun etenee näin rauhallisesti eikä toki rasvaa olekaan poltettavana kovin paljoa. treenikaveri sanoi juuri tällä viikolla salilla, että yläkropasta näkee jo selvästi rasvaa lähteneen, kun yläselän ja olkapäiden lihakset erottuvat paljon paremmin. häihin on enää 3 viikkoa aikaa, joten enköhän saa aikaiseksi juuri sen timmimmän lookin, jota tavoittelenkin .
 5. minäkin kavennan itseäni häitä ajatellen. en laihduta pukua varten, se on itse asiassa nytkin minulle liian iso, vaan haluan käsivarsista kaposammat ja selän timmimmäksi, joten tässä sitä poltellaan rasvaa vielä reilut 5 viikkoa. pukua toki kavennetaan tässä ennen häitä vielä eli kyllä se sitten lopulta istuu hyvin. apuja en muilta onneksi tarvitse, kun olen hommaan kouluttautunut ja vuosikausia tätä jo itselle sekä muille tehnyt eli ruokavalio on omaa käsialaa . ninamusch kysyi ateriarytmiä. itse syön 6 kertaa päivässä: aamupala, lounas, välipala, treenin jälkeen palautusjuoma, päivällinen ja iltapala. nyt ruokaa menee 2300 kcal verran ja tällä viikolla on tuntunut, että kyllä se onkin vähän. huomaa selvästi, että syö vähemmän kuin normaalisti eikä saa ottaa mitään extraa ruoan päälle. treeniä minulla tulee ihan normaalin rytmini mukaisesti eli 4 kovaa salitreeniä viikossa, siihen tanssitunti ja joku muu aerobinen sekä venytykset/ foam rollingit vielä päälle. monesti aletaan tekemään vielä lisää aerobista harjoittelua rasvanpolton edistämiseksi, mutta mun ei todellakaan tarvitse. riittää toi kalorienpudotus tässä vaiheessa vallan hyvin .
 6. toivottavasti tärppää kampaajan kanssa ! meille tulee myös kakku samalta pitopalvelulta, emme vain ole vielä täysin päättäneet, millaisen kakun haluamme. itse pyysin tarjoukset viideltä tai kuudelta pitopalvelulta ja tuo rengon pitopalvelu oli yksi niistä. he ovat ilmeisesti ihan tunnettuja siitä, että heiltä saa vastausta odottaa pidempään ja näin kävi meilläkin . vastasin heille suoraan, ihan kohteliaasti kylläkin, että kiitos tarjouksestanne, mutta se tuli valitettavasti liian myöhään. lisäsin siihen vielä tällä tavalla päivämäärätasolla tämän prosessin, josko he olisivat siitä tajunneet, että pitää toimia nopeammin: "lähetimme tarjouspyynnöt 5. heinäkuuta, muut pitopalvelut vastasivat 13. heinäkuuta mennessä ja olemme niiden joukosta valintamme jo tehneet." heidän tarjouksensa tuli siis vasta 5. elokuuta eli kuukausi siitä, kun itse lähetin tarjouspyynnöt.
 7. pitopalveluksi otimme nylanderin. heillä oli todella kilpailukykyinen hintakokonaisuus, vertasimme siis kokonaishintoja emmekä vain esim. ruokia, ja lisäksi olin lukenut heistä paljon hyvää. kampaus ja meikki minulle tehdään riihimäellä hiusstudio d'signissa. olen käyttänyt heidän palveluitaan useasti ja ollut aina hyvin tyytyväinen .
 8. meillä on häät hämeenlinnassa tänä vuonna, toukokuussa jo eli alle 3 kuukautta on enää suunniteluaikaa jäljellä. tai no, ei kai tässä voi enää suunnittelusta puhua, kun on pelkkää toteutusta jäljellä .
 9. me ollaan onnistuttu siinä kulujen karsimisessa. alun perin arvioitiin häät jonnekin 7-8 tonnin luokkaan, mutta nyt ollaankin vähän reilussa 5 tonnissa. tokihan tämä on vaatinut monesta asiasta luopumista. hankintalistalta poistuivat niin bändi kuin koko päivän valokuvaajakin, hääyön vietämme kotona, ei vuokrata hääautoa jne. loppujen lopuksi nämä ovat olleet vieläpä tosi kivuttomia ratkaisuja eli niille oli helppo antaa kirvestä . minusta oli kuitenkin tosi yllättävää huomata, kuinka eri tavalla ajattelimme miehen kanssa hääbudjetista. hänen mielestään meidän budjetti on se, mitä ehdin saada säästöön ja jos joku juttu ei niihin rahoihin mahdu, sitä ei sitten hankita. lisäksi miehen mielestä oli täysin järkeenkäypää, että mikäli hän ostaa omista rahoistaan jotain häihin liittyvää (maksoi esim. lasten morsiusneitomekot), meidän hääbudjetti pienenee kun sitä ei makseta niistä hääsäästöistä. minusta taas hääbudjetti kattaa aivan kaiken häihin liittyvän, maksoi sen sitten kuka tahansa, minä, mies tai vaikka vanhempani. hääbudjetti on ne suunnitellut kokonaiskustannukset ja kun ne morsiusneitojen asut ostetaan häitä varten niin kyllähän ne nyt kuuluu siihen budjettiin, piste. hemmetti tätä oli muuten vaikea selittää miehelle .
 10. mä olen kovin viehtynyt ajatukseen kakusta ilman mitään kuorrutusta jotenkin tähän tyyliin: onko kukaan teettänyt tällaista kakkua pitopalvelussa? mietin vain, mitenhän tällaisiin suhtaudutaan. tavallaanhan tuo helpottaa työtä, kun ei tarvitse tehdä tasaista sokerimassaa tai hienoja kermavaahtokuvioita, mutta toisaalta tällainen saattaa vaatia entistä tarkempaa työtä jossain muussa kohdin.
 11. varmaan olettekin jo lovebirdsin valikoiman käyneet läpi, mutta ihan varmuuden vuoksi ajattelin mainita, että bongasin sieltä jokin aika sitten tuon roosan divinan . onhan siellä toki muitakin sotteroita, mutta tuo kiinnitti huomioni, kun siitä on täällä vastikään puhuttu.
 12. veikkaisin, että suurimman osan on pakkokin varata juhlapaikka ensin ja vasta sitten kirkko, kun tuo kirkon varaus menee niin myöhäiseksi. jotta saimme hämeenlinnasta haluamamme juhlapaikan kevät-kesälle 2014, meidän piti varata se jo elokuussa 2012. tästä on sitten ollut se n. 1,5 vuotta kirkon varaamisen ajankohtaan eli piiiiitkä aika . me olemme vieläpä ulkopaikkakuntalaisia ja pääsimme varamaan kirkon vasta nyt tammikuussa. toki, jos tietää valitun juhlapaikan olevan helposti saatavilla, voi helpostikin varata ensin kirkon ja juhlapaikan vasta sen varmistumisen mukaan. samoin joillekin se tietty kirkko voi olla tärkeämpi kuin se tietty juhlapaikka ja siksi haluaa ensin varmistua saavansa kirkon. kannattaa varmaan miettiä eri kanteilta, miten edetä.
 13. me pääsimme onneksi valitsemaan koko lailla vapaasta päivästä ja päädyimme ottamaan melkein sen myöhäisimmän vaihtoehdon, jonka kirkosta sai. meidät vihitään klo 17.00 ja se on juuri se aika, jonka halusimmekin. juhla pääsee alkamaan n. klo 18 ja siinä se ilta ja yö sitten meneekin varmasti pitkälle yli puolenyön . meille oli ehdottoman tärkeää järjestää hääpäivä niin, ettei tule kiire mihinkään . halusimme rennon ja mukavan päivän, josta voi nauttia ihan koko ajan eikä niin, että puolet päivästä sääntäillään paikasta toiseen ilman ruokataukoja ja joskus sitten iltapäivästä voi rentoutua, jos nyt nälältä ja janolta ja se-ja-se-unohtui-paniikilta pystyy. olen ollut kerran kaasona ja vaikka vihkiminen oli klo 15, sain herätä klo 6 aamulla eikä yhtään vapaata hetkeä päivään jäänyt ennen kuin piti jo kiiruhtaa kirkolle. päätin jo silloin, että omana hääpäivänäni en samanlaista kiirettä halua, etenkin kun meillä on lapsia enkä voi huolehtia vain ja ainoastaan itsestäni. huomasimme sulhoni kanssa tuosta kaasokeikastani, kuinka lapset reagoivat siihen, että jouduin jatkuvasti vastaamaan heille "en nyt ehdi" tai "minulla on kiire" ja sen haluan välttää. tuntuu pahalta joutua hätistelemään lapsia pois koko ajan ja siksi teemmekin omasta hääpäivästämme meidän kaikkien yhteisen päivän.
 14. jees, löytyihän meitä muitakin ! mä olen myös miettinyt tuota, että perrin biisi on melkein 5 minuuttia pitkä ja miehelle se on ainakin turhan paljon. hän eilenkin sanoi tuosta mainitsemastani rock-balladista, että voisiko valssin lopettaa jo tuohon yhteen kitarakohtaan, kun muuten olisi melkein 4 minuuttia tanssittavaa. ja hei: jos imelää häävalssia tahtoo, niin backstreet boysin i'll never break your heart on myös valssi !
 15. olen ehkä hieman yllättynyt, ettei täällä tuoreimmissa viesteissä ollut ainuttakaan christina perrin a thousand years -balladin tahtiin häävalssanneita. se on mielestäni yksi parin viime vuoden kauneimmista valsseista ja itse itken aina, kun sen kuulen... tai ehkä muut eivät edes tiedä sitä vaan olen ainoa yli 30-vuotias morsian, joka on käynyt katsomassa twilight-elokuvat . tuo oli todella pitkään suosikkini meidän häävalssiksi, mutta todennäköisesti valitsemme kuitenkin rockimman biisin. valssi sekin on tahdiltaan ja hurjan kaunis kappale, yksi maailman parhaista rock-balladeista. katsotaan, mihin loppujen lopuksi mennään. myös norah jonesin come away with me oli yksi vaihtoehto, kunnes tuo perrin viisu syrjäytti sen.