Charrlotta

Rouva
 • Content count

  293
 • Joined

 • Last visited

About Charrlotta

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. EVVK Mä kuvittelin ennen häitä, että ilman muuta katon jatkossakin Satuhäät ym. mutta häiden jälkeen en oo kertaakaan kattonut. Mies vielä varovasti joskus ennen häitä kysyi, että et kai aio jatkaa katsomista, olin ihan että no tietty jatkan!
 2. Meillä oli silmälasitkin ihan vaan yksinkertaisesta normikartongista. Hyvin kestivät, yhdetkään ei menneet rikki vaikka kovalla käytöllä olivat!
 3. Meillä oli syksyn häissämme Gourmande pitopalveluna. En voi kuin suositella! Olimme tyytyväisiä kaikkeen: suunnitteluvaiheeseen, kattaukseen ja somistukseen, kaikkiin ruokiin, ystävälliseen palveluun ja juhlan sujuvuuteen. Myös vieraat kehuivat ruokia kovasti. Erityisruokavaliot hoidettiin hienosti. Ihanaa kun asiat hoidetaan viimeisen päälle huolella!
 4. Meillä tämä oli iso kriteeri juhlapaikan valinnassa. Meidän juhlapaikasta piti poistua klo 02. Se oli meille sopiva aika, klo 24 olis tuntunut aivan liian aikaiselta. Eikä myöhempään varmaan olisi moni enää jaksanut juhlia.
 5. Napsuu: Mä tilasin Etsystä puhekuplaliitutaulut. Siellä on erilaisia, tässä yksi esimerkki: http://www.etsy.com/listing/72091260/2-chalkboards-speech-bubble-on-sticks-of?ref=sr_gallery_18&ga_search_query=chalkboard+bubbles&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_min=0&ga_max=0&ga_search_type=all
 6. Mistä löytyisi tuikkuja 8h paloajalla?
 7. Hei miten pukukoodin asettelisi kutsuun? Vasempaan alalaitaan, mutta missä vaiheessa? Meille tulee siis ensiksi se kutsuteksti, sitten me kutsujiksi, rsvp ja laulunsanat (pari lausetta). Laittaako sen "tumma puku" sitten vasta laulunsanojenkin jälkeen? Kun hölmöltähän se näyttää, jos siellä on kesken kaiken vasemmassa laidassa tekstiä ja muu teksti on keskitetty. Vai laittaisiko sitten tuon laulunsanat jo ihan alkuun..
 8. Ebba teidän häät kuulostaa aivan ihanilta!!
 9. Heippa! Tuo hodarikärry on loistava idea iltapalalle! Onko kellään ollut Helsingissä hodarikärryä? Laittakaahan vinkkejä firmoista!
 10. Roma: Aivan ihana kattaus!! Ja kuten sanoit, on tosi raikas.
 11. Lenamaria: Nehän saattaa myös bluffata ton passin kanssa...? Toivottavasti saat mieluisat polttarit! Voithan sä vähän kaasolle kautta rantain vihjailla, että et haluaisi mitään suureellista.
 12. Mulla on juuri samat jännitykset kuin Mimosahilla!!
 13. Mimosah: Mitä jos kysyisit vihkijää käräjäoikeudesta?
 14. Harmi: Sain tarjouksen tosi nopeasti kerran muistutettuani. Ja sen jälkeen viesteihin on vastattu aina nopeasti. Laita ihmeessä vielä toinen muistutus menemään! Me valittiin pitopalveluksi Gourmande, kun on kuultu tutun häistä kehuja ja netistäkin olen lukenut pelkkää hyvää.
 15. Kiitos vastauksesta EliJan! Luinpas huolimattomasti viestisi, selvästihän siinä lukee että teille on tulossa jne... Tuo juomalaitepalvelu vaikuttaa hyvältä, ja hinnatkaan ei ole ollenkaan suolaiset! Tuollainen kylmätynnyri olisi varmasti kätevä, ja sinne mahtuukin aika paljon. Kaapin kuljetus voi tosiaan olla hankalaa. Tuolta sivuilta bongasin myös mehuaseman, joka olis täydellinen boolin tarjoiluun! Eli kiitos paljon firmavinkistä! Eilen googlailemalla löysin sellaisen firman, kuin Suomen Jääpala. Sieltä voi tilata jäitä ja vuokrata pakastimen. Tuollainen kylmätynnyri tosin olis paljon kätevämpi kuin pakastin, ei tarttis siirrellä juomia edestakaisin. Tuo Suomen Jääpala olis siitä hyvä, että toimittavat pakastimet ym. paikan päälle.