Jump to content
Naimisiin.info

roma

Rouva
  • Viestit

    203
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by roma

  1. Me lisättiin menuseen kaksi ruokaisaa salaattia (öljypohjainen perunasalaatti ja maalaissalaatti). Itse syön juhlissa yleensä pelkkiä salaatteja niin tuo pelkkä vihersalaatti tuntui vähän vajaavaiselta. Näistä tuli kai 3 e/per naama lisää. Mutta ottaen huomioon, että muutenkin tuolla menulla aika halpa hinta niin ei nyt ollut mikään budjettia kaatava lisäys. Muutkin vähän erikoisemmat menut houkuttelivat, mutta meille tuli niin paljon erilaisia ihmisiä, että ajattelin että saaristolaispöydästä helpoiten jokainen löytää jotain.

    Niin siis Silky, en Meripaviljongin parkkipaikoista tiedä, mutta Villa Romassa ainakin ihan tilava parkkipaikka autoille. Kun ei ihan jokainen tule omalla autolla.

  2. Meidän häiden juhlapaikka eli Ruissalon Villa Roma

    9_mg9175.jpg

    laitoin kuvankin, kun mielestäni tilaa vaikea hahmottaa paikan omasta 360astetta kuvasta

    - tosi hyvä palvelu pitopalvelun puolesta

    (ei yhtään hermostumisen merkkiä mun aika monesta puhelusta ja sähköpostista huolimatta)

    - hyvä ruoka (meillä oli Saaristolais pöytä parilla omalla lisäyksellä)

    - kakuista en tiedä koska tein itse

    - WC on kaukana, mutta ei annettu tän häiritä kun oli vain muutama vanhempi ihminen eikä pyörätuolissa ketään

    - omat juomat! <3 (plussaa siitä, että pitopalvelu koko ajan huolehti juomien esille laitosta)

    - puutarha aivan ihana miljöö juhlille, meillä ihmiset ainakin koko ajan istuskelivat ulkonakin kun oli nätti keli

    - helppo paikka koristella oman maun mukaan kun on korkea ja vaalea tila

    Jos tulee kysyttävää, niin yritän vastata :)

  3. ^^ Meillä oli viime viikonloppuna häät ja mitään tälläistä ongelmaa ei meillä kyllä ollut. Eikä ole ollut kahdessa aikaisemmassakaan häätilaisuudessa, jossa olen heidän kanssaan ollut samaan aikaan. Kuulostaa kyllä vähän oudolta.

    Bändin pianisti ja laulaja esittivät meidän vihkimisessämme Emma Salokosken Veden alla. Oli todella koskettava esitys. Ja myöhemmin juhlapaikalla vetivät kolmen setin ajan koko ajan tanssilattian täyteen.

    Ja vielä pakko kehua, että pysyivät aina rauhallisina, kohteliaina ja muutenkin ystävällisinä vaikka tältä morsiamelta tuli koko ajan sähköpostia. Aion jatkossakin aina suositella tätä bändiä.

  4. Tä nyt ei ole ihan miehen suusta, mutta aika lähellä..

    Eli mies vei työpaikan ilmoitustaululle meidä hääkutsun ja siinä sitten muut miehet tutkivat sitä hetken

    "Minkä ihmeen takii sä teet elämäs suurimma virheen ja meet naimisiin?" joku heitti ja pomo vastasi

    "Miks ihmees J**** sais olla onnellinen ku me kukaa muukaan ei olla?" :P

  5. Itsellä on myös paljon opiskelijakavereita, jotka jos tulevat polttareihin, maksavat ainakin junaliput minun kotipaikkakunnalleni. Sen jälkeen voi olla vaikeeta osallistua muuten polttarikustannuksiin. Tämän takia toin juhlajuomien hakumatkalta Tallinnaan myös 4 laatikkoa juotavaa polttareihin. Ei nyt mikään hirveä rahallinen osallistuminen, mutta ehkä se olisi vähän outoa ruveta maksamaan muiden puolesta omia polttareita :o Luotan, että porukassa on niin paljon mielikuvitusta, että tekemistä keksivät myös pienemmällä budjetilla. :)

  6. Itse olin viime kesänä häissä 5 kertaa ja pappi taisi olla kutsuttuna juhliin 2-3 kertaa. Yleensä pappi poistuu ruuan jälkeen. Mutta ei itselläkään ollut aikomusta kutsua. Ehkä jos olisi joku tuttu pappi tai muuten vai henkilö, joka on hoitanut samassa suvussa monet kastamiset sun muut seremoniat :)

  7. Meillä ei kyllä kauheen monella ole mitään pieniä lapsia.. mutta aika kätevästi rajattiin, niin, että hääinfossa luki "kutsu osoitettu vain kuoreen merkityille ihmisille", eikä niissä sitten ollut lapsia :D Mutta nämäkin tapaukset tiedämme, että on isovanhempia sun muita, jotka hoitavat lapsia varmasti enemmän kuin mielellään. :) Tällä hetkellä kutsutuissa taitaa olla 7 alle 18-vuotiasta, joista ihan taaperoita vain kaksi. Mutta nämäkin sulhasen serkkuja, sulhasen sisko ja sulhasen veljen lapset.

×
×
  • Create New...