Miisu25

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miisu25

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä kans vaihtui Hua Hin Koh Samuiksi ihan viime metreillä. Matkaan lähdetään syyskuun lopussa. Mielellään luen lisää kävijöiden kommentteja Samuista, jos täältä naikkaireista löytyy.
 2. En tiedä paljon kimppu pelkästään maksoi mutta: - valtikkakimppu 7 minigerberaa - viehe minigerberasta - langoitettu minigerbera hiuksiin yhteensä 26 €
 3. Meillä myös sama päivä ja Elokuun häävalssi tanssitaan.. !!!
 4. Onko 80%:n tuonti ok? Itselläni on jäänyt mieleen, kun tuttava poliisi mainitsi että 80%:sta ei saa tuoda maahan, vaan raja ois (muistaakseni) 60%. Olenko väärässä/oikeassa?
 5. (Lainaan itseäni.)*P-K:n juhla- ja pitopalvelu (annettiin tarjouspyyntö sähköpostilla): ei vastausta tarjouspyyntöön vieläkään.. ??? soitin sinne 17.3, jolloin ei siltä koneelta viestiäni löytynyt, lupasivat ottaa yhteyttä viimeistään seuraavan päivän 18.3 aikana.. ei mitään. soitin eilen 19.3, luvattiin että se Kaarina soittaa, sitten kun tietää asiat tarkemmin.. ei ole soittanut *Amica (annettiin tarjouspyyntö sähköpostilla): soittivat mailini saatuaan ja ilmoittivat, että ravintolapäällikkö oli lomalla ja kysyivät käykö, että saan tarjouksen seuraavalla viikolla. Tarjous tuli heti maanantaina . *Kukkapalvelu Eronen (annettiin tarjouspyyntö paperilla): antoivat tarjouksen lupaamansa ajan kuluessa (3 päivän sisällä) *Caroliina (annettiin tarjouspyyntö paperilla): heillä oli ongelmia tietokoneen kanssa, joten vastaus viivästyi, tuli kuitenkin kirje postissa torstain (18.3)
 6. Popeda on biisin levyttänyt, mutta sanoitus on Pauli Hanhiniemen.
 7. No ei kovin lupaavalta vaikuttanut, kun noita lueskelin.. mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Tarjouspyynnöt on lähteneet P-K:n juhla- ja pitopalvelulle, Caroliinalle, Kukkapalvelu Eroselle ja Amicalle. Unikko78 (liikutko vielä foorumilla?) joka kirjoitit Pitopalvelu Leena Hirvosesta, onko se Hirvosen maatilamatkailusta Suhmurasta? Eli tuliko pitopalvelu millaisen matka päästä? Tuossa Unikko78 kirjoitti myös kuinka henkilökemiat olivat esteenä.. saman sain kokea Kukkakauppa Kainulaisessa, josta olen kuullut paljon kehuja. Se taitaa ollakin kaupungin vanhimpia ja liikkeessä olikin kaksi mummoa (ei millään pahalla). Tuli melkein heti ilmi mielipiteet, joten arvelin että tämä ei taida sujua ja lähdettiin miekkosen kanssa pois liikkeestä. Kysyivät: "Onko isot kirkkohäät?" vastasimme, että pienet kirkkohäät. vieraita kutsutaan n.50. Tämän jälkeen ilme oli pettynyt ja morsiuskimpun ehdotukseksi sain "pienet häät eli vaatimaton kukkakimppu.." Selvisi myös, että heillä on töissä jotkkut emännät, mutta liinoja tai astioita ei ole. Joutuisivat vuokraamaan "kun niissä paikoissa joissa olemme juhlat järjestäneet on aina ollut astiat..". Kyselivät suunnitelmistamme, mutta aina alkoivat kehumaan jotain "miten he tai heidän emännät asiat järjestävät tai mitä tarjoavat ruuaksi" Nooh.. saa se nyt unohtua, oli sitten miten hyvät ruuat tahansa!
 8. Tähän samaan ketjuun voisin varmaan kysyä, onko jollakin kokemusta syyskuun Roomasta? Mahdollisesti suuntana Rooma aivan syyskuun alusta Onko silloin millainen ilma? Kiitollisena otan vinkkejä vastaan.. :