Punatulkku

Rouva
 • Content count

  1704
 • Joined

 • Last visited

About Punatulkku

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Aiheet joihin olen osallistunut -syötteen lataaminen on koko ajan kestänyt ihan älyttömän kauan. Muistelen jonkun muunkin maininneen asiasta.
 2. @Muhku_ Mulla näköjään toimii tägäys samalla yhdistelmällä (Lumia, win8 ja explorer) jotenkin ihan kummallisesti, jos kirjoitan normaalisti niin ei toimi mutta jos alan säätää jotain, eli alan deletoida tekstiä ja siirtelen kursoria niin sitten yhtäkkiä onnistuu.
 3. Itse liotin kynsiä asetonissa 20 min ja sen jälkeen rapsutin kynsillä pois. Oli sen verran raivostuttava projekti että seuraavaksi ajattelin mennä kosmetologille poistattamaan. Mutta pystyi kyllä periaatteessa itse poistamaan. Oletko varma että kyseessä oli geelilakkaus eikä kynsien geelaus?
 4. Meillä oli lopulta Con te partirò veljeni laulamana ja oli todella hieno ja kaunis.
 5. Sain itse tavallisen passin alle viikossa häistä. Lauantaina vihittiin, maanantaina marssin maistraattiin vihkimisilmoituksen kanssa ja sieltä poliisiasemalle tilaamaan passia. Uuden passin sain samana torstaina, vaikka puhuttiin viikon toimitusajasta. En olisi ikinä uskonut että onnistuu niin nopeasti, häämatkakin on vasta 3 vkon päästä häistä.
 6. Niin sulla on siis geelaus eikä geelilakkaus? Nehän on eri asia, geelauksen kuuluukin kestää paljon pidempään. Mulla on nyt olleet nää viikon ja edelleen aivan yhtä siistit kuin silloin kun laitettiin, olen todella tyytyväinen.
 7. Olen todella tyytyväinen päätökseeni teettää meikki kosmetologiystävälläni. Suunnittelimme meikkiä ensin yhdessä huolella ja koemeikin teimme kahteen kertaan. Olin jo ensimmäisellä kerralla todella tyytyväinen ja toisella kerralla teimme vielä pientä viilausta. Hänellä on tietotaito ja kunnon välineet ja koska kyseessä on ystävä (joka myös pitää meikkaamisesta) olemme voineet hioa meikin ihan huippuunsa. Olen kerran käynyt meikkaajalla enkä ollut tulokseen yhtään tyytyväinen, nyt halusin välttää saman kohtalon.. Halusin kuitenkin ammattilaisen keinot ja välineet vaikka itsekin tykkään meikata.
 8. Kampaus koekampauksineen 107e. Meikin tekee ystäväni, vaivanpalkaksi ostin hänelle lahjakortin intialaiseen päähierontaan. Meikkejä ostin kyllä 150e edestä. Ei siis pelkästään häitä varten, noilla on varmaan kaikilla jatkokäyttöä.
 9. Kävin tänään geelilakkauksessa, ensimmäistä kertaa ikinä. Olen todella tyytyväinen, näistä tuli paljon paremmat kun uskalsin toivoakaan. Osaltaan mun tyytyväisyys johtuu varmasti siitä ettei koskaan ole ollut mitään vastaavaa. Mulla on siis ranskalainen manikyyri hopeaglitterlisäyksin. Mielestäni todella siistit ja tyylikkäät ja silti on vähän bling-blingiä. Uuni ei polttanut ollenkaan. Musta tää tuntuu ihan samalta kun ois kynsilakkaa eli ei juuri miltään. Oman tähänastisen kokemuksen perusteella voin kyllä lämpimästi suositella. Kestävyydestä mulla ei toki vielä ole tietoa.
 10. Meillä laskeskeltiin alun perin budjetiksi järkyttävät 15 000 mutta nyt näyttää siltä että onnistutaan jäämään "vain" 13 000 euroon. Ei mitenkään erityisesti olla yritetty nipistää mutta onneksi joihinkin juttuihin menikin vähemmän rahaa kun luultiin. Sormus on mukana mutta häämatka ei. Valtaosan vie ruoka ja juhlapaikka, yhteensä n. 6500e.
 11. ^Juuri tänään käytiin tuomikirkossa tutustumassa ja vahtimestari sanoi että kirkko pidetään kyllä suljettuna turisteilta vihkitoimituksen ajan. Ja meillä siis n. 90 vierasta.
 12. Myös Tuomiokirkossa on kaksi ensimmäistä aikaa (14.00 ja 14.45) varattu oman seurakunnan jäsenille eli muut saavat 15.30 alkaen aikoja. Meillä on häät 11.8. eli myös hyvin suosittuna lauantaina. Soittelin kirkkoaikaa vasta muutama päivä ensimmäisen mahdollisuuden jälkeen ja silloin Tuomiokirkosta oli mennyt vasta yksi aika, joten tuomiokirkkoseurakuntalaisina saimme oikein hyvän ajan. Alun perin olimme ajatelleet Kakskerran kirkkoa mutta siellä ensimmäinen vapaa aika olisi ollut vasta kuuden aikoihin.. Eli riippuu myös aika paljon kirkosta. Mikaelin kirkko on kai suosituin vihkikirkko Turussa?
 13. Mä tilasin tällaisen, vastaavia nettikauppoja ja boleroita oli paljon muitakin. Kokonaiskustannus toimituskuluinen tais olla joku 24€. http://www.lightinth...ltimately_buy_1 Edit. Väärä linkki
 14. ^Kuulostaa ihan mun kaasolta. Itse olen pelännyt että kuormitan toista liikaa niin en aluksi uskaltanut oikein mitään pyytää mutta kaaso olikin omatoimisesti mm. tehnyt excel-taulukot hoidettavista asioista ja budjetista ym. Kaasoni myös ehtii aina ensin ehdottamaan seuraavaa tapaamista, esim. eilen askarreltiin kortteja muutama tunti. Kaasoni on kyllä ihan täydellinen valinta tähän hommaan, hän on tarkka ja huolellinen, tykkää askartelusta ja asioiden järjestelystä. Vetovastuu on siis kuitenkin meillä hääparilla (tai no, käytännössä mulla..) mutta kaasosta on ollut hurjasti apua. Askartelun lisäksi hän suunnittelee yhdessä kanssani kanssani kaikki koristelut ja hääpäivän aikataulun, kävi katsomassa pukuja kanssani, oli meidän mukana häämessuilla (pyysi itse että voisiko millään päästä mukaan, ymmärtää kyllä jos halutaan mennä miehen kanssa kahdestaan ), järjestää mun polttarit yhdessä muiden kavereiden kanssa, vastaa lahjalistasta ja varsinaisena päivänä on koko päivän mun mukana, auttaa pukemisessa, toimii seremoniamestarina yhdessä toisen ystäväni kanssa ja järjestää illan ohjelman. Huh kun tuli kauhea määrä tekemistä. Muilla ystävillä on sitten muita pikkutehtäviä hääpäivänä niin ettei kaason tarvitse huolehtia ihan kaikesta, toivoisin hänenkin saavan nauttia meidän juhlapäivästämme mahdollisimman paljon.
 15. Meillä harkittiin vakavissaan sitä että vihkimiseen olisi kutsuttu vain kaikkein lähimmät. Syynä mun paniikkihäiriö jonka takia kirkon edessä seisominen ison joukon tuijoteltavana tuntuu erittäin vaikealta. Lopulta päädyttiin siihen että järjestely olisi liian "erikoinen", aiheuttaisi kuitenkin liikaa kysymyksiä mitä en myöskään halua kun en halua asiaa kaikille kuulutella (esim. miehen sukulaiset). Enkä toisaalta halunnut rajata ketään ulkopuolelle. Odotan siis vihkimistä aika kauhuissani mutta pahimmassa tapauksessa sitten vain juoksen pois alttarilta kesken. Eli siis ymmärrän miksi joku ei kutsukaan kaikkia vieraita myös vihkimiseen, taustalla voi olla monenlaista.