Jump to content
Naimisiin.info

Nima76

Aktiivijäsen
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Nima76's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Itse pukeudun kotona, sillä siihen jää vielä aikaa kampaajalta tulemisen jälkeen. Tästä tarkoitus mennä kuvaan ja sitten kirkkoon. Koti ehdottomasti paras, koska siinä saa rauhassa katsoa asiat ettei tarvitse kovassa kiireessä...
 2. Itselleni tulee kaksiosainen sukunimi sillä mies on ulkomaalainen. Vähän tulee pitkä nimi, mutta haluan säilyttää omaa suomalaista sukunimeä myös..
 3. Meillä kukat tulevat Kukkaikkunasta aivan Tampereen keskustasta! Aivan ihana liike. Ollaan käytetty oikeastaan ainoastaan tämän liikkeen palveluita ja varmasti myös jatkossa!
 4. Antti varattu vuodelle 2013 häihimme Tampereelle! Ihanaa. Saimme kenet halusimmekin! Kannattaa olla kyllä ajoissa asialla. Sovimme jo alustavasti kuvauksesta ja antti osasi auttaa meitä mietityttäviin kysymyksiin. otettiin koko päivän kuvaus ja mietinnän alla otetaanko aamusta valmistautumisen kuvausta vielä mukaan Erittäin suuret suositteluni jo tässä vaiheessa!
 5. Kampaus ja meikki varattu Studio Feel It Tampereella. Todella kaunis ja hieno paikka. Henkilökunta myös erittäin mukavaa. Koekampausta ja meikkiä odotellessa..
 6. Tulempa tännekin raportoimaan eli päätimme varata bändin itse hääpaikkakunnan ulkopuolelta, sillä ihastuimme bändin tyyliin ja musiikkivalikoimaan! Suosittelen kyselemään laajemmin
 7. Tämä onkin tullut harvinaisen selväksi että liian myöhässä ollaan kun nyt vasta katsellaan bändiä, juhlapaikkaa, valokuvaajaa jne... en olis uskonut
 8. Me ollaan myös katseltu hieman samoin perustein. Toki tämänhetkiset vaihtoehdot rajaavat nuo omat juomat pois (finlaysonin palatsi tampereella)
 9. Olaan katseltu anttia tässä alustavasti aivan ihanien kuvien ja kuulemamme erittäin positiivisen ja hyvän palautteen vuoksi. millainenkohan varaustilanne antilla on ensi kesälle?
 10. Ei kai vielä voi olla kova kiire asioiden kanssa kyllähän ensi kesään on hyvä aika! Valitettavasti en osaa yhtään sanoa Treen liikkeistä, mutta ainakin täällä Turun alueella on vielä runsaasti valikoimaa liikkeissä! Huomenna tarkoitus mennä vähän kiertelemään.. ja jos ei löydy niin laajennetaan reviiriä
 11. Pirkanmaalaisista en tiedä, mutta Helsingissä ja Jyväskylän seudulla on hyvin bändejä vapaana, ainakin omien kyselyideni mukaan. Tietysti häiden ajankohta vaikuttaa tarjontaan. Omat juhlat siis vasta loppu kesästä. Ei kannata kovin rajata bändejä vain pirkanmaalle, Helsingissä paljon laajempi tarjonta, eikä tuosta matkasta nyt huomattavia hintaeroja synny. näin mekin mietimme, että kyllä tarkoitus kysellä laajemmalta skaalalta.
 12. Nima76

  Bändien hinnat

  ollaan kanssa pohtimassa bändiä. Hinta ei ole ratkaiseva tekijä, kunhan nyt alle 1800e selvitään. halutaan ehdottomasti panostaa laatuun ja siihen, että vieraat nauttivat musiikista, mielummin sitten panostetaan vähän laatuun. Kyseltiin tänään alustavasti muutamalta ja tuntuu olevan heilläkin hyvin varattua jo ensi kesän osalta. Onko jollain hyviä vinkkejä laadukkaaseen bändiin joka soittaa tampereen seudulla, voi siis tulla kauempaakin eli ei tarvitse olla tamperelainen..
 13. ollaan juhlimassa häitä ensi kesänä ja onko täällä viisaita, jotka osaisivat neuvoa myöhäistä mistä löytää juhlapaikka tampereen seudulta. vieraita tulossa n. 90, ja toiveena olisi että saa tuoda omat juomat. katseltiin alustavasti finlaysonin palatsia, mutta siellä omia juomia ei ilmeisesti sallita, jonka lisäksi se on hyvin buukattu. yksissä häissä oltiin haulitehtaalla, mutta paikkana ei niin miellytä. Hakusessa olisi siis jotain palatsin tyyppistä, onko kaikki jo varattu kesä-elokuulla?
 14. Moi Olen ihan uusi täällä ja ilmeisesti yleisesti kirjoituksista päätellen hyvin jo myöhässä tässä vaiheessa. ollaan menossa naimisiin ensi kesänä ja nyt ollaan suunnittelemassa häitä..... ollaanko jo liian myöhään liikkeellä? Ainakin tuossa muutaman asian (bändi, juhlapaikka ja valokuvaaja) niin aika varattua piippaa.. Mistä lähtisin etsimään pukua tampereeltä ensi kesän häihin. lueskelin tässä ketjua ja morsiusgalleria tuntuu olevan suurin ja ilmeisesti suosituin, sinne siis ensimmäisenä..?
 15. Kuulostaa hyvältä, millainenkohan tämän bändin varaustilanne on ensi kesältä?? Tekee ilmeisesti keikkaa tampereen/ylöjärven ympäristössä?
×
×
 • Create New...