kashmir

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About kashmir

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/07/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Meillä maksoi juuri 10 kertiskameran kehitys kahdelle CD:lle 110€. Olihan siellä noin yhden kameran verran täysin pieleen menneitä kuvia, mut joukossa myös ihan priceless matskua! En ollu minäkään valmistautunu noin kovaan hintaan ja tulee vielä lisäkustannuksia jos haluan vanhanajan paperiversioita albumiin. Mut ei se tässä konkurssissa enää tunnu ja saatiin ihania muistoja hieman eri näkökulmista tallennettuna. Jaetaan kuvat kavereille netin kautta niin saa kaikki vielä hyvät naurut häiden jälkeen.
 2. kalomeli: Kiitos, oon itekin aivan rakastunut näihin ja katse harhailee jatkuvasti nimettömään Tiedot kopsasin suoraan sertifikaatista, itse kun en ole mikään timanttien tuntija: Vihki palladium-valko- ja keltakulta 14 kt- vihkisormuksessa keskellä 0.15 ct:n briljantti-hiottu timantti- reunoilla 2 x 0.07 ct + 2 x 0.03 ct:n briljantti-hiottua timanttia– yhteensä 0.35 ct Kihlassa 0.10 ct timantti ja runko 14 kt keltakulta Kihla on ihan Chanti.comista hankittu ja alkuperäinen istutus oli keltakultaa. Kihlaa muokattiin myös leveämmäksi, jotta siihen saatiin vähän lisää "massaa" Kultasepällä tutkittiin heidän omaa mallistoa ja sieltä löytynyt malli sovellettiin omia toiveita vastaavaksi. Halusin nimenomaan että sormukset sopivat kauniisti yhteen.
 3. Sormessa ekana siis kihla ja päällä iiihhana vihki Tarkoitus on vielä muokata niistä yksi ainoa sormus, niin eivät kieri eroon toisistaan sormessa.
 4. En tunne Eelizaa, mutta melkein uskaltaisin kuvien perusteella sanoa, että kakut ovat Cakefixin käsialaa. Googlettamalla löytyy.
 5. Buffy, tuolta meinasinkin käydä kattelemassa, kunhan kesäflunssa hellittää...
 6. Mä elättelen ajatusta itsetehdystä hillosta, jonka vois purkittaa pieniin lasipurkkeihin ja laittaa etikettiin meidän hääpäivä. Jos vaan löydän edullisesti pieniä lasipurkkeja kansilla ni sit loppu onkin helppo toteuttaa. Pilttipurkki on mun makuun ehkä liian iso tai muuten vaan tylsä...
 7. Valitsin minäkin sitten Broncon ja tässä juuri keräilen inspiraatiokuvia lähetettäväksi.
 8. Broncosta muistankin lukeneeni paljon hyvää palautetta täältä, taidanpa kysyä sieltä seuraavaksi. Aika on kulunut niin nopeasti, että kohta on jo oikeasti kiire näiden asioiden kanssa.
 9. Noni, oman saamattomuuden ja pähkäilemisen takia Kukka Fiori meni sivu suun eli he ovat täyteen buukatut meidän päivänä. Mitäs vetkutin tätä kukka-asiaa niin pitkään... No eiköhän Turusta/Kaarinasta löydy joku toinenkin hyvä vaihtoehto! Tuoreita kokemuksia hyvästä palvelusta, anyone?
 10. Meilläkin suunnitelmissa järjestää kuljetus Turun keskustasta kirkolle ja siitä sitten läheiselle juhlapaikalle. Paluukyytinsä vieraat saavat hoitaa itse, takseja kuulemma on hyvin saanut ja paikan omistajalla taisi olla jotain suhteita paikallisiin taksiyrittäjiinkin. Hyvä linkki tuo sprsillyn laittama, täytyykin laittaa tarjouspyyntöä menemään. Mies kyseli tarjouksia viime vuoden puolella Turun bussiliikenteen liikennöitsijöiltä, ja aika edullisesti ilmeisesti tekevät tilausajoja. Täytyy tehdä uusi tarjous sinnekin päin, nyt kun asia alkaa vähitellen olla ajankohtainen.
 11. No niin, alustava varaus meikkiin ja kampaukseen tehty Turun Hyvä Ilme-kauneushoitolaan Taijalle. Arvokasta ainakin on, toivottavasti työn laatu vastaa hintoja! Pidin hieman erikoisena, etteivät olleet vielä tässä vaiheessa tietoisia kesän lomista, joten aikaa ei voinut lyödä lukkoon. Lupasivat kuitenkin olla minuun päin yhteydessä heti kun saavat lomansa kuntoon.
 12. Olin kaasojen kanssa Turun häämessuilla ja aika laihaksi jäi anti mullekin. Olin viime vuonna sulhasen kanssa ja silloin tehtiin varaukset hääpaikasta ja valokuvaajasta ja muutenkin kun koko häätouhu oli uutta, messuilta sai paljon hyödyllistä. Nyt kun on enää reilu puoli vuotta häihin, olisin minäkin halunnut nähdä kukkakimppuja ja somistusideoita. Myös maksupolitiikassa olisi parantamisen varaa, en ollut tajunnut varata käteistä mukaan ja niinpä kiinnostavat jutut jäivät ostamatta... Nyt kun pääsin purnaamaan, niin olin aika pettynyt myös hääpuku- ja kampausnäytökseen. Oma puku on jo hankittu, mutta kampaushommat ihan vaiheessa. Näytteilleasettajien olisi kannattanut panostaa esim. mallikirjojen esittelyyn. No, kaasot innostuivat silmin nähden häätouhuista, mikä oli ehjä messujen paras anti.
 13. Ei ole kokemusta vielä, kun omia häitä juhlitaan vasta elokuun lopussa ;D Mutta tosiaan Kaupunkiasento on varattu ja odotukset on korkealla!!
 14. Mä näin jo nyt ekan hääunen, vaikka meidän häihin on yli vuosi aikaa! Se oli kyllä ahdistava painajainen, unessa häät oli NYT ja multa puuttu puku ja kirkko oli varaamatta ja mitä kaikkea muuta ja kutsut oli kuitenkin lähetetty... Onneksi oli vaan unta