kashmir

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kashmir kaikki viestit

  1. kashmir

    Kertakäyttökamerat

    Meillä maksoi juuri 10 kertiskameran kehitys kahdelle CD:lle 110€. Olihan siellä noin yhden kameran verran täysin pieleen menneitä kuvia, mut joukossa myös ihan priceless matskua! En ollu minäkään valmistautunu noin kovaan hintaan ja tulee vielä lisäkustannuksia jos haluan vanhanajan paperiversioita albumiin. Mut ei se tässä konkurssissa enää tunnu ja saatiin ihania muistoja hieman eri näkökulmista tallennettuna. Jaetaan kuvat kavereille netin kautta niin saa kaikki vielä hyvät naurut häiden jälkeen.
  2. kalomeli: Kiitos, oon itekin aivan rakastunut näihin ja katse harhailee jatkuvasti nimettömään Tiedot kopsasin suoraan sertifikaatista, itse kun en ole mikään timanttien tuntija: Vihki palladium-valko- ja keltakulta 14 kt- vihkisormuksessa keskellä 0.15 ct:n briljantti-hiottu timantti- reunoilla 2 x 0.07 ct + 2 x 0.03 ct:n briljantti-hiottua timanttia– yhteensä 0.35 ct Kihlassa 0.10 ct timantti ja runko 14 kt keltakulta Kihla on ihan Chanti.comista hankittu ja alkuperäinen istutus oli keltakultaa. Kihlaa muokattiin myös leveämmäksi, jotta siihen saatiin vähän lisää "massaa" Kultasepällä tutkittiin heidän omaa mallistoa ja sieltä löytynyt malli sovellettiin omia toiveita vastaavaksi. Halusin nimenomaan että sormukset sopivat kauniisti yhteen.
  3. Sormessa ekana siis kihla ja päällä iiihhana vihki Tarkoitus on vielä muokata niistä yksi ainoa sormus, niin eivät kieri eroon toisistaan sormessa.
  4. En tunne Eelizaa, mutta melkein uskaltaisin kuvien perusteella sanoa, että kakut ovat Cakefixin käsialaa. Googlettamalla löytyy.
  5. Buffy, tuolta meinasinkin käydä kattelemassa, kunhan kesäflunssa hellittää...
  6. Mä elättelen ajatusta itsetehdystä hillosta, jonka vois purkittaa pieniin lasipurkkeihin ja laittaa etikettiin meidän hääpäivä. Jos vaan löydän edullisesti pieniä lasipurkkeja kansilla ni sit loppu onkin helppo toteuttaa. Pilttipurkki on mun makuun ehkä liian iso tai muuten vaan tylsä...
  7. kashmir

    Turun kukkakaupat

    Valitsin minäkin sitten Broncon ja tässä juuri keräilen inspiraatiokuvia lähetettäväksi.
  8. kashmir

    Turun kukkakaupat

    Broncosta muistankin lukeneeni paljon hyvää palautetta täältä, taidanpa kysyä sieltä seuraavaksi. Aika on kulunut niin nopeasti, että kohta on jo oikeasti kiire näiden asioiden kanssa.
  9. kashmir

    Turun kukkakaupat

    Noni, oman saamattomuuden ja pähkäilemisen takia Kukka Fiori meni sivu suun eli he ovat täyteen buukatut meidän päivänä. Mitäs vetkutin tätä kukka-asiaa niin pitkään... No eiköhän Turusta/Kaarinasta löydy joku toinenkin hyvä vaihtoehto! Tuoreita kokemuksia hyvästä palvelusta, anyone?
  10. Meilläkin suunnitelmissa järjestää kuljetus Turun keskustasta kirkolle ja siitä sitten läheiselle juhlapaikalle. Paluukyytinsä vieraat saavat hoitaa itse, takseja kuulemma on hyvin saanut ja paikan omistajalla taisi olla jotain suhteita paikallisiin taksiyrittäjiinkin. Hyvä linkki tuo sprsillyn laittama, täytyykin laittaa tarjouspyyntöä menemään. Mies kyseli tarjouksia viime vuoden puolella Turun bussiliikenteen liikennöitsijöiltä, ja aika edullisesti ilmeisesti tekevät tilausajoja. Täytyy tehdä uusi tarjous sinnekin päin, nyt kun asia alkaa vähitellen olla ajankohtainen.
  11. No niin, alustava varaus meikkiin ja kampaukseen tehty Turun Hyvä Ilme-kauneushoitolaan Taijalle. Arvokasta ainakin on, toivottavasti työn laatu vastaa hintoja! Pidin hieman erikoisena, etteivät olleet vielä tässä vaiheessa tietoisia kesän lomista, joten aikaa ei voinut lyödä lukkoon. Lupasivat kuitenkin olla minuun päin yhteydessä heti kun saavat lomansa kuntoon.
  12. kashmir

    Häämessut

    Olin kaasojen kanssa Turun häämessuilla ja aika laihaksi jäi anti mullekin. Olin viime vuonna sulhasen kanssa ja silloin tehtiin varaukset hääpaikasta ja valokuvaajasta ja muutenkin kun koko häätouhu oli uutta, messuilta sai paljon hyödyllistä. Nyt kun on enää reilu puoli vuotta häihin, olisin minäkin halunnut nähdä kukkakimppuja ja somistusideoita. Myös maksupolitiikassa olisi parantamisen varaa, en ollut tajunnut varata käteistä mukaan ja niinpä kiinnostavat jutut jäivät ostamatta... Nyt kun pääsin purnaamaan, niin olin aika pettynyt myös hääpuku- ja kampausnäytökseen. Oma puku on jo hankittu, mutta kampaushommat ihan vaiheessa. Näytteilleasettajien olisi kannattanut panostaa esim. mallikirjojen esittelyyn. No, kaasot innostuivat silmin nähden häätouhuista, mikä oli ehjä messujen paras anti.
  13. Ei ole kokemusta vielä, kun omia häitä juhlitaan vasta elokuun lopussa ;D Mutta tosiaan Kaupunkiasento on varattu ja odotukset on korkealla!!
  14. Mä näin jo nyt ekan hääunen, vaikka meidän häihin on yli vuosi aikaa! Se oli kyllä ahdistava painajainen, unessa häät oli NYT ja multa puuttu puku ja kirkko oli varaamatta ja mitä kaikkea muuta ja kutsut oli kuitenkin lähetetty... Onneksi oli vaan unta
  15. oho tuo äskeinen vieras olin minä
  16. En ainakaan löytänyt aiheesta juttua täältä. Miltä tahoilta tällaista lasten leikittäjää voisi kysellä? Palkkaa vastaan totta kai. Saako MLL:ltä tähän tarkoitukseen ihmisiä?
  17. 45-50e/hlö. Siksi tuollainen haitari, kun hinnankorotuspaineita on mutta ei uskaltanut sanoa mikä on hinta puolentoista vuoden päästä. Tuo sisältää siis tilan ja ruoat, tarjoilijat, siivouksen ja jopa koristelun niin haluttaessa. Plussana ihana fantasiakakku cakefixiltä sisältyy hintaan! Emme pitäneet lainkaan pahana hintaa, ja muutkin kriteerimme täyttyivät tämän paikan kohdalla, eli omat viinat saa tuoda eikä ole määritelty loppumisaikaa.
  18. Onko kokemuksia orkesterista Kaupunkiasento? Musiikkityyli sopis meidän makuun ja alustavasti ollaan oltukin bändiin yhteydessä. Hintakin ihan suhteessa täällä foorumilla mainittuihin muihin bändeihin ja he keikkailevat kuitenkin isolla kokoonpanolla.
  19. Nyt on Wanha talli varattuna puolentoista vuoden päähän! Tosi mukavan oloinen tää rouva V. ja paikka tuntuu olevan meille just passeli. Nyt sais aika vaan kulua vähän nopeemmin.
  20. Meidän hääpäivä on 31.08.2013. Mekään ei haluttu sitä ihan kuuminta kesäaikaa ja ajateltiin myös ihmisten lomia ajankohtaa miettiessämme. Se on nyt sitten lukkoonlyöty kun alkuviikosta varasimme juhlapaikan. Meilläkään ei mitään taikaa liity kyseiseen päivämäärään, jos nyt väkisin haluaa jotain keksiä niin toistuuhan tossa ykkönen ja kolmonen kivasti...
  21. No onpa täällä epäluuloista porukkaa. Kyllä se nyt vaan ihan on sattumaa, että liityin tänne juuri nyt, huomasin itsekin päivitetyt sivut eilen. Olen kyllä plärännyt koko ketjun läpi ja nuo muutamat maininnat ko. paikasta bongannut, olisi vain mukava kuulla tarkemmin.
  22. Heipähei! Olisiko jollakin kertoa kokemuksia Wanhasta tallista? http://www.wanhatalli.com/ En löytänyt tilakohtaisista ketjuista tätä paikkaa. Kuvissa näyttää kauniilta ja sijainti olisi hyvä.