Jump to content
Naimisiin.info

Flor

Rouva
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Flor's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Mitäkö suunnilleen teidän karkkibuffat on tulleet maksamaan? Mietin tässä löytyisikö meidän budjetista tilaa vastaavaan, mutta en osaa ollenkaan arvioida hintoja...
 2. Onko kenelläkään ajankohtaisempia kokemuksia Pito-Almasta?
 3. Minun on tultava kehumaan Glamouria! Sieltä olen saanut aina todella hyvää palvelua ja olen päätynyt sieltä tilaamaan pukuni. Myyjille ei ole mikään ongelma antaa sovittaa liian pientä pukua (se jätetään vain takaa auki), kun taas Josefiinassa tunsin itseni hyvin epämukavaksi kun myyjä ei oikein meinannut antaa minulle mitään sovitettavaa...
 4. Minulle tulee tälläinen: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3723 Kuvissa puvun kauneus ei tule yhtä paljon esille, kuin livenä. Tykkään paljon, kun puku on hieman erilainen perinteisistä puvuista.
 5. Jos vaan muistan, voin kirjoitella kokemuksia enemmän häiden jälkeen sitten Tosin, me lähdetään heti häämatkalle ja palataan vasta kesäkuun puolivälissä, mutta onhan siinä vielä vähän aikaa ennen teidän häitä Häät oli ja meni, ja oli ihanaa! Pito-Alman ruoat keräsi tosi paljon kehuja eikä meillä muutenkaan ole mitään huonoa sanottavaa. Palvelu toimi ja ruoka samoin, ja sehän se on tärkeintä. Pito-Alma on kyllä tosi suosittu näköjään ,meillekkin tulossa Pito-Alma... Heh, meillekin on tulossa Pito-Alma...
 6. Juhlapaikka varattiin ensin, koska se on todella suosittu paikka ja piti varata melkein 2 vuotta ennen juhlaa. Kirkkoon alkaa varaaminen vasta reilun kuukauden päästä, joten saadaan jännätä saadaanko varattua juhlapaikkaa lähinnä oleva kirkko vai pitääkö katsoa vaihtoehtoja tilalle.
 7. Meidän piti vain mennä katsomaan sormuksia Sandbergin sormusesittelyyn, mutta tulihan sieltä samalla ostettua oma vihki. Sandbergin V-239W tuli hankittua 0,36ct:n timantilla. Nyt pitää sitten malttaa 9 kuukautta, että sormusta saa käyttää julkisesti. Yhdistelmänä minulla on siis hyvin kaunis ja klassinen yhdistelmä rivari 5x0,05ct:n timanteilla ja solitaire sormus 0,36ct:n timantilla.
 8. Mnä olen ajatellut sellaista vaihtoehtoa, että isäni saattaa minun puoleen käytävää sulhasen luo, josta sitten sulhasen kanssa kävelemme yhdessä käsi kädessä alttarille. Mielestäni tämä kunnioittaa hyvin vanhoja perinteitä ja antaa isälleni kunnian saattaa tyttärensä alttarille, mutta sitten kuitenkin korostaa sitä, että yhdessä mieheni kanssa haluamme käsi kädessä kulkea siitä hetkestä eteenpäin. Samalla siinä on pientä modernia twistiä ja luulen, että tämä onnistuu hyvin, kun kirkossa on pitkä käytävä.
 9. Minulla alkaa luultavasti kesäloma maanantaina, kun lauantaina on vihkiminen. Lomaa olen ajatellut pitää viikon ennen ja jälkeen häiden, joten ehtii rauhassa järjestellä asioita ja häiden jälkeen rentoutua ennen töihin paluuta. Mahdollisesti lomaa olisi 3 viikkoa, mutta 1 viikon olen ajatellut säästää elokuulle ja toisen viikon talvelle, jolloin talvella olisi lomaa 2 viikkoa. Häät on siis heinäkuussa 2014.
 10. Meillekin tulee valssiksi Janne Raappanan Kaksi Onnellista, mutta me myös aiomme tanssia oman häätanssin ikään kuin illan viimeisenä hitaana. Tanssiin emme kuitenkaan ole vielä valinneet kappaletta.
 11. Minäkin aion tehdä kaasoille listan kutsuttavista. Ja tosiaan vain ne kutsutaan polttareihin, jotka saavat kutsun myös häihin.
 12. Me kutsumme 90 henkilöä, joista muutama luultavasti jää pois esteiden takia.
 13. Minä haluaisin moussekakun, mutta mies haluaa perinteisen mansikkakakun, joten sillä mennään. Täytyy vain varmistaa koemaistamalla, että mansikkakakku on hyvin mehevä ja maukas. Mansikkakakut, joissa on välissä vain hieman jotain täytettä ovat mielestäni kaameita.
 14. Me aiomme sanoa, että kaikkia ei voitu kutsua millään tilan ja rahan vuoksi, joten päätimme kutsua vain kaikista läheisimmät henkilöt.
 15. Flor

  DJ kokemuksia

  Meille tulee dj häädj.fi sivuston kautta. Valitsimme kultapaketin, sillä halusimme myös tunnelmavalaistuksen. Kalliiksi tulee, varsinkin, kun joudumme varmaankin vielä erikseen maksamaan lisä-äänentoistosta. Juhlatila ja tanssitila ovat erilisissä rakennuksissa, joten mikkien kantavuus ei riitä molempiin tiloihin. Tanssitilaan tunnelmavalaistus on kuitenkin ehdoton, sillä halutaan saada rumahkoa kattoa piiloon ja ei tarvitse koristella niinkään paljoa. Bändeiltä saadut tarjoukset olivat samaa luokkaa kuin dj, ainoastaan nyt dj:n ansiosta saamme tunnelmamusiikkia ruokailun ajaksi, sillä dj:n soittoaika on 8 h. Bändi olisi kustantanut saman verran ja soittoaika 3x45 minuuttia.
×
×
 • Create New...