Flor

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Flor

 1. Mitäkö suunnilleen teidän karkkibuffat on tulleet maksamaan? Mietin tässä löytyisikö meidän budjetista tilaa vastaavaan, mutta en osaa ollenkaan arvioida hintoja...
 2. Onko kenelläkään ajankohtaisempia kokemuksia Pito-Almasta?
 3. Minun on tultava kehumaan Glamouria! Sieltä olen saanut aina todella hyvää palvelua ja olen päätynyt sieltä tilaamaan pukuni. Myyjille ei ole mikään ongelma antaa sovittaa liian pientä pukua (se jätetään vain takaa auki), kun taas Josefiinassa tunsin itseni hyvin epämukavaksi kun myyjä ei oikein meinannut antaa minulle mitään sovitettavaa...
 4. Minulle tulee tälläinen: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3723 Kuvissa puvun kauneus ei tule yhtä paljon esille, kuin livenä. Tykkään paljon, kun puku on hieman erilainen perinteisistä puvuista.
 5. Jos vaan muistan, voin kirjoitella kokemuksia enemmän häiden jälkeen sitten Tosin, me lähdetään heti häämatkalle ja palataan vasta kesäkuun puolivälissä, mutta onhan siinä vielä vähän aikaa ennen teidän häitä Häät oli ja meni, ja oli ihanaa! Pito-Alman ruoat keräsi tosi paljon kehuja eikä meillä muutenkaan ole mitään huonoa sanottavaa. Palvelu toimi ja ruoka samoin, ja sehän se on tärkeintä. Pito-Alma on kyllä tosi suosittu näköjään ,meillekkin tulossa Pito-Alma... Heh, meillekin on tulossa Pito-Alma...
 6. Juhlapaikka varattiin ensin, koska se on todella suosittu paikka ja piti varata melkein 2 vuotta ennen juhlaa. Kirkkoon alkaa varaaminen vasta reilun kuukauden päästä, joten saadaan jännätä saadaanko varattua juhlapaikkaa lähinnä oleva kirkko vai pitääkö katsoa vaihtoehtoja tilalle.
 7. Meidän piti vain mennä katsomaan sormuksia Sandbergin sormusesittelyyn, mutta tulihan sieltä samalla ostettua oma vihki. Sandbergin V-239W tuli hankittua 0,36ct:n timantilla. Nyt pitää sitten malttaa 9 kuukautta, että sormusta saa käyttää julkisesti. Yhdistelmänä minulla on siis hyvin kaunis ja klassinen yhdistelmä rivari 5x0,05ct:n timanteilla ja solitaire sormus 0,36ct:n timantilla.
 8. Mnä olen ajatellut sellaista vaihtoehtoa, että isäni saattaa minun puoleen käytävää sulhasen luo, josta sitten sulhasen kanssa kävelemme yhdessä käsi kädessä alttarille. Mielestäni tämä kunnioittaa hyvin vanhoja perinteitä ja antaa isälleni kunnian saattaa tyttärensä alttarille, mutta sitten kuitenkin korostaa sitä, että yhdessä mieheni kanssa haluamme käsi kädessä kulkea siitä hetkestä eteenpäin. Samalla siinä on pientä modernia twistiä ja luulen, että tämä onnistuu hyvin, kun kirkossa on pitkä käytävä.
 9. Minulla alkaa luultavasti kesäloma maanantaina, kun lauantaina on vihkiminen. Lomaa olen ajatellut pitää viikon ennen ja jälkeen häiden, joten ehtii rauhassa järjestellä asioita ja häiden jälkeen rentoutua ennen töihin paluuta. Mahdollisesti lomaa olisi 3 viikkoa, mutta 1 viikon olen ajatellut säästää elokuulle ja toisen viikon talvelle, jolloin talvella olisi lomaa 2 viikkoa. Häät on siis heinäkuussa 2014.
 10. Meillekin tulee valssiksi Janne Raappanan Kaksi Onnellista, mutta me myös aiomme tanssia oman häätanssin ikään kuin illan viimeisenä hitaana. Tanssiin emme kuitenkaan ole vielä valinneet kappaletta.
 11. Minäkin aion tehdä kaasoille listan kutsuttavista. Ja tosiaan vain ne kutsutaan polttareihin, jotka saavat kutsun myös häihin.
 12. Me kutsumme 90 henkilöä, joista muutama luultavasti jää pois esteiden takia.
 13. Minä haluaisin moussekakun, mutta mies haluaa perinteisen mansikkakakun, joten sillä mennään. Täytyy vain varmistaa koemaistamalla, että mansikkakakku on hyvin mehevä ja maukas. Mansikkakakut, joissa on välissä vain hieman jotain täytettä ovat mielestäni kaameita.
 14. Me aiomme sanoa, että kaikkia ei voitu kutsua millään tilan ja rahan vuoksi, joten päätimme kutsua vain kaikista läheisimmät henkilöt.
 15. Meille tulee dj häädj.fi sivuston kautta. Valitsimme kultapaketin, sillä halusimme myös tunnelmavalaistuksen. Kalliiksi tulee, varsinkin, kun joudumme varmaankin vielä erikseen maksamaan lisä-äänentoistosta. Juhlatila ja tanssitila ovat erilisissä rakennuksissa, joten mikkien kantavuus ei riitä molempiin tiloihin. Tanssitilaan tunnelmavalaistus on kuitenkin ehdoton, sillä halutaan saada rumahkoa kattoa piiloon ja ei tarvitse koristella niinkään paljoa. Bändeiltä saadut tarjoukset olivat samaa luokkaa kuin dj, ainoastaan nyt dj:n ansiosta saamme tunnelmamusiikkia ruokailun ajaksi, sillä dj:n soittoaika on 8 h. Bändi olisi kustantanut saman verran ja soittoaika 3x45 minuuttia.
 16. Pitsiprinsessa, kesän 2014 vuokra Isohaapassa on 1400-1450 euroa. En nyt muista kumpi se oli. Veikkaanpa, että kesällä 2015 vuokra on noin 1500€. Tämä on puhdas veikkaus, tietoa minulla ei ole.
 17. Meillä on vasta suunnitteluvaiheessa koko sormusten hommaaminen, mutta olen laittanut Andreasenille kyselyä sähköpostitse ja viestien perusteella asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Asiat selitetään hyvin laajasti ja yksityiskohtaisesti auki ja vastaukset ovat pitkiä. Ensivaikutelman perusteella todella hyvää palvelua!
 18. Oltiin viimeksi pari viikkoa sitten Isohaavassa häissä vieraina, ja bändin pojat oli tuttuja. He sanoivat, että paikan isäntä oli antanut ohjeeksi juuri tuon ei melua klo 22 jälkeen. Tämän jälkeen vastuu siirtyi bändille. Musa ja tanssiminen jatkui ihan normaalisti yli puolenyön. Omista häistä (jotka vietettiin pari vuotta sitten Ometassa) jäi sellainen fiilis, että Lehmonkärjessä onnistuu kaikki. Etukäteisohjeet ja laput olivat paljon tiukempia ja määräilevämpiä kuin itse käytäntö. Luulisin, että kyse on virallisuudesta ulospäin, ja käytäntö on sitten ihan toista. Eli huoli pois ja jatkoja suunnittelemaan Ps. Aivan eri asia olisi, jos suunnittelisitte häitä Hollolan hirveen. Tiedän bändien kieltäytyneen tulemasta soittamaan sinne, koska desibelirajoitukset ja muut tiukat ohjeet on vaan niin hankalia. Kiitos Mel! Ohjeistus on tosiaan ollut hyvin tiukkaa, joka ei kyllä vastannut meidän alkuperäistä käsitystä Lehmonkärjestä juhlatilana. Tietenkin noudatetaan Lehmonkärjen ohjeistuksia, mutta tuo 45db:n raja on hyvin tiukka.
 19. Hoi Lehmonkärjessä jo juhlansa viettäneet! Kuinka olette ratkaisseet tuon desibelirajoituksen? Rannallahan melu ei saa klo 22.00 jälkeen ylittää 45 desibeliä, mikä on todella vähän, sillä jo useamman ihmisen normaali puhekin yksistään aiheuttaa 60-70 db äänenpaineen? Käytännössähän tämä tarkoittaa, että klo 22.00 jälkeen ei voi soittaa musiikkia ollenkaan. Kuinka tarkkoja tästä rajoituksesta on oltu? Miten olette ratkaisseet tilanteen? Tämä asia kannattaa muuten ottaa huomioon omia juhlia järjestäessä. Me emme tajunneet tätä ajoissa ja nyt on jo liian myöhäistä muuttaa juhlapaikkaa....
 20. Hei Uuri, Olisin kiinnostunut Toivmuslähde k-6-8Bw sormuksesta. Se on ilmeisesti uutuus, onko sitä jo liikkeissä mallattavana, mikä olisi hintaluokka? Sopisiko se pariksi T-139-5W tyyppisen sormuksen kanssa? Millaista suosittelet vihkiksi tuon tyyppisen sormuksen seuraksi? Omani on saman kaltainen, mutta ei ole Sandbergin valmistama. Vihkiksi olen suunnitellut 1+sivukivet tyyppistä sormusta tai sitten solitairea, leveys maksimissaan 4mm.
 21. Varausmaksun suuruudesta en tiedä, sillä me olemme sopineet, että vahvistamme varauksen syksyllä 2013, jolloin vasta varausmaksu myös maksetaan. Villa Aurumissa morsiussviitin seinän takana ei ole ketään, sillä sinne on omat rappusensa. Tavallaan se on toisella puolella taloa kuin muut toisessa kerroksessa olevat makuuhuoneet. Mekään emme kuitenkaan tule jäämään yöksi Villaan, sillä vieraita pitää majottaa niin monta enkä todellakaan ole kuvitellut herääväni häiden jälkeisenä aamuna perheeni kanssa syömään aamupalaa. Ei, ei ja ei. Luultavasti menemme hotelliin Lahteen.
 22. Heidi: Isohaapan hinta kesälle 2013 oli noin 1380 euroa ja kesän 2014 arvio on 1400-1450 euroa. He laskuttavat nimen omaan tilavuokraa ja buffetti otetaan erikseen joko Lehmonkärki cateringistä tai pitopalvelusta. Kannattaa olla nopea, jos mielii Isohaapaa kesäksi. Kesä 2013 on ymmärtääkseni jo täynnä. Meillä on Isohaapa varattuna heinäkuussa 2014. Jos osan vieraista saa majoitettua omalle mökille, se kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi. Minun puoli sukua tulee hieman kauempaa, joten meillä on Villa Aurum varattuna myös. Hinta on todella suolainen 1800 euroa/ viikonloppu (kesällä 2012), joten meillä varmaankin yöksi jäävät vieraat saavat maksaa majoittumisen itse. Hintaa sille jää noin hotelliyön verran/vieras, joten se ei ole paha maksaa mikäli joutuisivat kuitenkin Lahteen jäämään hotelliin yöksi.
 23. Meidän budjetiksi olemme laskeneet noin 10 000 euroa, max 12 000 euroa. Tämä ei sisällä häämatkaa, sille varmaan lähdemme vasta joskus myöhemmin. Vieraita tulossa maksimissaan 100 henkilöä.
 24. Minulla tällä hetkellä kihlassa 5x0,05 karaattia eli yhteensä 0,25. Vihki on vielä etsinnässä.
 25. Otatteko siis nimenomaan Lehmonkärjen cateringin vai jonkin niistä yhteistyö cateringeistä? Meilläkin on häät heinäkuussa (alussa) 2014 Isohaapassa ja minulle jäi epäselväksi saako Lehmonkärki cateringiltä tilattua ruoat myös Isohaapaan.