Boogiehop

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Boogiehop

 1. Häämatkamme viimeiset kohteet ovat Bali ja viereinen Nusa Lembogan, jossa vietämme maaliskuussa pari viikkoa. Vietämme aikaa ainakin Ubudissa, Uluwatulla ja Lemboganilla. Olisiko kenelläkään vinkkejä hyviksi paikoiksi kuvata luontoa tai eläimiä/lintuja saarilla? Onko kukaan käynyt katsomassa delfiinejä pohjoisrannalla? Olisiko saarella jotain mukavaa vaelluspaikkaa, vai onko ilmasto liian kuuma vaeltamiseen?
 2. Clarify, mitä pidit Mantrasta? Meillä on sama hotelli varattuna kolmen viikon päästä ensimmäisiksi öiksi samaten. Sieltä jatketaan sitten reissua lähisaarille ja Indonesiaankin. Oliko hotellin lähellä mitään vaellusmahdollisuuksia tai lintubongausretkiä Samuilla? Yritin etsiä netistä, mutta en oikein löytänyt kumpiakaan.
 3. Ruoat ovat makuasioita, kuten Tiuku toteaakin. Luonnollisesti hääparin valinnat eivät miellytä kaikkia ja jokainen järjestää omanlaisensa juhlan. Itse pidän omaa sukuani varsin ruokakriittisenä ja omassa juhlassamme olimme iloisia, kun tarjoamamme ruoka sai hyvää palautetta myös parilta kriittisemmältä vieraaltani, joiden tiedän olevan hiljaa jos eivät ruoasta olisi nauttineet. Myös ruokavalinnat ovat juhlan järjestäjien vastuulla. Valitsimme lajalta listalta ei-arkiset ruoat, koska morsiusparihan valitsee tarjottavat ruoat. Ne olivat laadukkaita ja maistuivat.Jos Huplin listalta ei löydy omaan makuun sopivia vaihtoehtoja, niin toki joku toinen pitopalvelu on siinä tapauksessa sopivampi. Hupli tosin teki häihimme myös vuohenjuustosalaatin oman reseptini mukaan kun tätä pyysin ja sitä ei listalta löytynyt. Pitopalvelulla ei ole tekemistä sen valinnan kanssa, että tarjotaanko alku- ja pääruoat yhdessä, tai käytetäänkö pöydässä kuinka montaa viinilasia tai erilisiä lautasia. Meillä alku- ja pääruoka tarjottiin erillään toisistaan, koska tämä on perheemme normaali tapa ja mielestäni juhlavampaa. Toki astioita ja tarjoilijoita täytyy ostaa/palkata suhteessa omiin valintoihin. Hyvä ruoka ja tarjoilu oli meidän juhlan yksi tärkein elementti ja meinasin laittaa pitopalvelun vaihtoon täällä tulleiden vierailijoiden kommenttien takia aiemmin. Onneksi en tehnyt sitä, koska Hupli teki nappisuorituksen. Hupli hoitaa myös kommunikoinnin oikein hyvin ja sinne voi olla yhteyksissä ja kysyä vaikka saaduista palautteista jos asia jostain syystä huolettaisi. Edelleen siis pitopalvelua suositellen!
 4. Meidän häät olivat eilen ja Hupli hoiti homman hyvin kotiin! Ruoat olivat todella maukkaat, laadukkaat ja kauniisti esille laitetut. Emäntä oli mukava ja pätevä. Hauskaa oli, että vieraat tulivat kehumaan meille aina eri ruokia. Eniten kehuja taisivat saada lohirullat, sienisalaatti, marinoidut herkkusienet, pororullat ja kakku. Yhdyn siis aiempiin hyviin kokemuksiin ja suosittelen Huplia! Onneksi emme lähteneet vaihtamaan pitopalvelua! Itse aiomme käyttää Huolia jatkossakin!
 5. Meillä on Hupli häissämme 9 päivän kuluttua ja voin sen jälkeen kertoa, miten meni! Heillä ei ole kuulemma muuttunut mikään tässä viime kesän aikana ja ovat saaneet jatkuvasti asiakkailta suoraan hyvää palautetta. Kannattaa olla yhteyksissä Hupliin ja keskustella huolista. Ainakin minut he pitvät asiakkaana hyvillä vastauksilla ja asiallisella käytöksellä. Toivotaan, että ruokakin maistuu!
 6. Soukan sydämessä saimme aivan ihanaa palvelua. He pyysivät juhlasalin koristeita ja morsiuspukuni kuvia tms. että osaavat suunnitella kimput sen mukaan. Käytimme tunnin yhdessä kimppujen suunnitteluun. Hinnaksi 10 pöytäkimpulle (+ maljakolle), yhdelle isolle kimpulle, 4 ruusulle (+ maljakolle), morsiuskimpulle ja sulhasen vieheelle tuli noin 350e.
 7. Meillä on vielä Hupli, mutta hieman mietityttää toki. Toivon, että joku kertoisi hyvistä kokemuksista ja uskalletaan näin pitää pitopalvelu..
 8. Kiitos vastauksista! Hupli on saanut paljon hyvää palautetta jatkuvasti, joten täytyy vain uskoa, että ruoka maittaa. Olisi mukavaa tietää täällä vierailevilta henkilöiltä, jotka haukkuvat Huplia, että mihin nämä kokemukset perustuvat? Laskutuksesta en ole ollenkaan huolissaan. Sain tähän ihan pätevän selityksen pitopalvelulta ja se ei minua vaivaa jos ruoka vain on hyvää.
 9. Kiitos uusista kommenteista! "Vieras-kirppu" oli ilmeisesti vieraana häissä, eikä järjestämässä niitä? Tiedätkö antoiko hääpari palautetta Huplille, olivatko he myös pettyneitä ja mitä he saivat vastaukseksi? Hääparihan oli valinnut tuon perinteisen listan, eli valinnat varmaan miellyttivät vaikka maku ei olisi ollut kohdallaan? Mietin, että olikohan hääpari myös varmasti tilannut tarpeeksi monelle ruokaa, vai oliko kyseessä pitopalvelun moka? Meillä on Hupli edelleen valittuna, ja olen sen takia hyvin kiinnostunut palautteista. Nostin pitopalvelulle syksyllä sen saamia aiempia huonoja palautteita kesältä, ja päätettiin kuitenkin pitää Hupli. He vastaavat todella hyvin, lupasivat hoitaa pitopalvelun hyvin, kertoivat saaneensa pääasiassa hyviä palautteita koko viime ajan, ja saivat näin lievennettyjä huoliamme. Istuimme melkein kolme tuntia heidän toimistossamme käymässä päivän kulkua ja ruokia läpi. Olisiko kenelläkään muulla lisää palautetta Huplista?
 10. MInäkin olisin kiinnostunut tuoreista kokemuksista. Ainakin tarjouksen sai heti samana päivänä.
 11. Hei, Olisiko muilla lisää uusia kokemuksia Huplista? Olen varannut Hupli-pitopalvelun omiin häihin lukuisten hyvien aikaisempien kokemusten perusteella, mutta nämä viimeiset kirjoitukset huolestuttavat nyt kovasti. Meille ruokailu on yksi juhlan tärkä asia, ja kuulostaa, että Hupliin ei ehkä voi luottaa enää. Onko kukaan antanut Huplille palautetta huonosta palvelusta ja ruoasta, ja mitä siihen on vastattu?
 12. Kiitos kovasti vinkistä! Täytyy käydä katsomassa tuota paikkaa. Tiedätkö mikä tuo vuokra olisi suuruudeltaan?
 13. Hei Saippuakuplanen, voisitko laittaa minullekin kuvaesimerkin tilan koristelusta jos laitan sinulle sähköpostiosoitteni?
 14. Minun kihlasormus tuli kunnon alennuksen jälkeen maksamaan 500e ja vihki 900e. Kihla on siro valkokultainen rivisormus, ja vihki samaten, mutta yhdellä isommalla kivellä vielä keskellä.
 15. Hei, Osaisiko joku auttaa löytämään juhlapaikan ensi talven (!) häille seuraavilla kriteereillä: - Vieraita mahtuisi yhteen isoon tilaan 90 henkeä - Vihkiminen voisi tapahtua esimerkiksi viereisessä salissa/huoneessa - Paikkaan voi tuoda omat juomat ja tarjoilun (tai ovat kohtuuhintaisia) Olen ihastunut Pörssitaloon, Klaus K:n ja Astoria-saliin, mutta ne ovat kovin tyyriitä. Kiitos kovasti kaikista vinkeistä! Tuntuu, että omat ideat alkavat olla kovan etsinnän jälkeen lopussa
 16. Itsekin haluaisin kuulla kokemuksia Rake-salin häistä ja erityisesti miten vihkiminen onnistuisi siellä.
 17. Hei, Onko kukaan viettänyt tai viettämässä häitä Ravintola Pörssissä lähiaikoina? Olisin kiinnostunut vihkimisen ja juhlan onnistumisesta tuolla 80 hengelle, sekä nykyisistä hinnoista.
 18. Me maksoimme sormukset yhdessä yhteiseltä asiointitililtä vaikka molemmilla on omiin asioihin omat tilit. Eilen sain vihkisormuksen kotiin ja tänään käydään hakemassa kihlasormukseni takaisin kaiverruksesta. Miehen sormusta pitää odottaa vielä kaksi viikkoa ennen kuin saadaan kihlasormukset sormeen.
 19. Hei hannaemily! Kuulisin mielelläni, että miten vihkiminen ja juhla onnistuivat tuolla. Paikka kuulostaa ihanan tunnelmalliselle. Suunnittelemme häitä ensi talveksi ja vihkimisen pitäisi myös onnistua samassa paikassa. Meitä olisi tosin 70-80 henkilöä, eli vähän enemmän.
 20. Hei, nostan tätä keskustelua! Hakusessa olisi ensi talveksi (joulukuu 2012) juhlapaikka, jossa myös vihkiminen tapahtuisi erillisessä tilassa. Vieraita on tulossa 75. Tärkeää on, että paikka olisi tunnelmallinen ja siellä mahtuisi myös hyvin tanssimaan. Plussana olisi jos paikkaan voisi viedä omat tarjoilut tai juomat, mutta tämä ei ole ehdoton kriteeri. Osaisiko joku auttaa löytämään pääkaupunkiseudulta tai sen lähistöltä mukavan ja talveen soveltuvan juhlatilan, joka ei räjäyttäisi budjettia?