Shere Khan

Rouva
 • Content count

  276
 • Joined

 • Last visited

About Shere Khan

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1569 profile views
 1. Meidän häissä yhdellä parhaista kavereistani oli valkoinen maksimekko! Hän laittoi minulle etukäteen kuvan mekosta ja kysyi, onko ok jos laittaa sen. Vastasin että on ok, eikä haitannut minua juhlissa ollenkaan. Kyseessä ei ollut mikään iltapukutyyppinen mekko enkä muutenkaan usko että kenellekään olisi ollut epäselvää, kuka on morsian! Itse en kuitenkaan laittaisi valkoista tai siihen sekoitettavaa mekkoa. En edes harkitsisi asiaa, minulle se on itsestäänselvyys ettei häävieras pukeudu valkoisen. Lienenkö vanhanaikainen tai etikettinatsi hassua kyllä, ettei omissa häissämme valkoiseen pukeutunut kaverini häirinnyt minua ollenkaan! Ehkä jos ei olis kysynyt etukäteen niin olisi häirinnyt.
 2. Kutsussa mainitsimme mahdollisten rahalahjojen menevän häämatkaan, joten tökeröähän olisi ollut käyttää niitä johonkin muuhun
 3. LaCapitana, oletko puhunut häihin kutsumisesta miehesi kanssa? Tuon kommentin perusteella minkä hän heitti kihlajaisiin kutsumisesta voi olla ettei häntä niin haittaa käytöstavattoman äidin puuttuminen häistäkään...?
 4. Meille tuli tiistaina (kun häät olivat olleet lauantaina) serkun hääkutsu uudella nimellä
 5. Tänään kun tein listaa kiitoskorttitarpeista niin huomasin, että sulhasen siskoista kaksi ei ollut muistanut sen paremmin kortilla kuin lahjallakaan. o.O Samoin eivät olleet muutamat miehen kaveritkaan. Nyt on vähän ristiriitainen fiilis kun olen ollut sitä mieltä, ettei ole väliä tuovatko ihmiset lahjoja vai eivät, ja nyt on kuitenkin jotenkin loukattu olo, kun eivät edes korttia tuoneet... Osa minussa haluaisi jättää laittamatta kiitoskorttejakaan näille. Voi tätä ihmismielen monimutkaisuutta
 6. 120 kutsuttua, 107 taisi olla paikalla. Kolme oli sellaisia jotka olivat ilmoittautuneet mutta peruivat edellisenä iltana.
 7. Meidän häissä viikko sitten oli 16 alle kouluikäistä, eikä kirkossa ollut yhtään meteliä. Muutenkin häät tämän lapsikatraan kanssa sujuivat oikein hyvin, en sitten tiedä osataanko meidän suvussa vaan kasvattaa lapsia vai mikä on. En ennenkään ole ollut häissä joissa lapsista olisi ollut häiriötä.
 8. Minä, äitini ja kaasoni vietämme aamun kampaajalla, vihkiminen on klo 14. Joku meistä kiinnittää koristeet hääautoon, ellemme tee sitä jo kotona. Miehet (sulhanen, bestman, isäni ja kaksi veljeäni) hakevat kukat (kimpun ja vieheet siis), vievät juomat juhlapaikalle ja päästävät samalla bändin ja pitopalvelun sisälle sekä laittavat opastekyltit matkan varrelle.
 9. Arrgh, mua kiehuttaa. Yksi sulhasen täti ei vielä osaa sanoa, jaksaako hän tulla häihin (häät ovat vajaan kahden viikon kuluttua). Tämäkin "vastaus" hänestä saatiin irti vasta kun anoppi soitteli perään viikko ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen... Veikkaisin ettei hän tule sitten paikalle jos ei kerran _jaksa_ (ei tietääkseni ole sairas eikä matkakaan ole pitkä), ja jos jostain syystä tuleekin niin sitten istukoot jonkun pöydän päässä, meillä on siis istumajärjestys. Tämän tädin lisäksi kaksi sulhasen serkkua jätti ilmoittautumatta. Toinen kertoi tulevansa perheineen kun soiteltiin hänellekin viikon päästä ilmoittautumisen deadlinestä. Ei edes pahoitellut mitenkään sitä ettei ollut ilmoittautunut. Toista serkkua emme ole saaneet kiinni, eivätkä hänen vanhempansakaan (sulhasen täti miehineen) osaa sanoa onko tulossa. Ilmeisesti sitten ei, emme aio siihen ainakaan varautua... Tähän asti kaikki onkin mennyt niin hyvin häiden järjestelyssä, että kai jotain ärsytyksen aihettakin on sitten oltava.
 10. En tiedä kuuluuko tämä tähän ketjuun, mutta edelliseen viestiini liittyen: huh, kaikki mahtuvat eikä ole edes liian ahdasta
 11. Mulla on torstai ja perjantai. Järjestelyjen puolesta pelkkä perjantai riittää, torstaina käyn huollattamassa kynnet ja ripset, enkä ehtisi molempiin jos olisin töissä, joten pyysin senkin vapaaksi. Pidän palkattomana, lomat säästän loppukesälle mahdollista häämatkaa varten.
 12. Mua hirvittää se, kuinka saadaan kaikki vieraat mahtumaan istumaan
 13. Vuosi ja 3kk etukäteen, vaikka kyseessä on pikkukaupunki. Saimme kesän viimeisen jäljellä olevan viikonlopun (kun kesäksi lasketaan kesä-elokuu).
 14. Meillä vastausaikaa annettiin reilut 7 viikkoa. Nyt on reilu viikko jäljellä ja varmaan noin kaksi kolmasosaa kutsutuista on vastannut. Ensi viikon aikana odotellaan loppujen vastauksia. Itse ajattelin kyllä soittaa mahdollisten vastaamatta jättäneiden perään välttääkseni sen kiusallisen tilanteen, kun joku ilmoittautumatta jättänyt tulee häihin eikä hänelle ole istumapaikkaa.