Rimiina

Rouva
 • Content count

  527
 • Joined

 • Last visited

About Rimiina

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Ei tunnu, vaan juuri sopivalta! Tuntuu, että jos yhtään ei ois hössöttäny, ei juhlasta ois tullu noin hyvä!
 2. Mie otin huikan ufoa ja puoli lasia punaviiniä valmistautuessa, mutta thats it. Aamupalan jälkeen ei kyl mikään ruoka oikein maistunut.
 3. Tällainen kimppu oli minulla! Tykkäsin todella paljon!! Toiveenani oli ainoastaan saada valkoisesta gerberasta kimppu, loput sai tekijä päättää itse.
 4. Oltiin kotona ja haettiin jossain vaiheessa auto juhlapaikalta (sekä loput tavarat) ja haettiin lapset mummolasta kotiin. Rento päivä!
 5. Nukuin todella hyvin ja sikeästi. Tais jonkun 7h yöunet tulla nukuttua, kun heräsin jo 07 totutusti, vaikka ois saanutkin nukkua vielä pidempään.
 6. Kela kortti tuli eilen.. Muuta ei vielä oo kuulunut.
 7. Alkuperäinen budjetti tais olla 7000, joka jossain vaiheessa nousi kyl yli 8000, mut toisaalta kyl pitopalvelun lasku oli pienempi mitä odotettiin, joten voi olla että se tasoittaa. Rahan meno tuntuu jotenkin vähemmältä, kun säätötilillä on yhä rahaa ja sain hankintoja tehtyä hiljalleen palkasta, joten säästötili jäi pääosin rukkaamatta. Kaikki oli kyl sen arvoista! Mekon kun saisi myytyä jossain vaiheessa ja lasten juhlavaatteet.
 8. Meil oli aivan ihana hääjuhla, mutta töppäyksittä ei selvitty. Toisaalta ne tuovat vain muistoja juhlaan ja mitään suurempaa ei tapahtunut. Tai no.. Meillä oli hääkakku telineessä, jossa siis 4 kakkua (1kakku/alunen). Leikattiin meidän palaa ylimmästä telineestä, kun se kakun alusta kaatui ja koko kakku lensi ylösalaisin pöydälle. Tästä on muistona kokonainen kuva sarja (kiitos ihanan kuvaajamme) jossa näkyy meidän ja vieraiden ilmeitä! Naurettiin kunnolla, ja mies saikin siitä ison palan itselleen ja loppu kakku pelastettiin lautaselle, josta vieraatkin vielä ottivat paloja. Tästä saatiin kuulla koko loppuilta kyllä, ja varmasti jäi kaikkien mieleen.
 9. Me istuimme samassa pöydässä kaasojen ja heidän puolisoidensa kanssa sekä bestmanin ja hänen puolisonsa kanssa. Oli tosi hyvä ratkaisu. Saatiin jutella ja naureskella heidän kanssaan, kun muuten meni päivä aika pitkälti muiden vieraiden kanssa jutellessa ja pystyttiin käymään läpi samalla jos oli jotain varmisteluja ohjelmista, aikatauluista yms.
 10. Itse tilasin hääkukan hiuksiini täältä; http://www.etsy.com/shop/EnchantedlyYours Aivan ihana valkoinen kukka! Tilasin myös tyttärelleni pienen kukkapinnin häitä varten.
 11. Klipsi pidennykset tulee, mutta eipä ne paljoa oikeasti tota tukkaa pidennä, ehkä 5cm. Lähinnä ne antaa paksuutta, jotta saadaan kampaus hyvin. Hiuksissa on oma väri ja pidennykset ei erotu siitä ollenkaan, joten väriäkään ei tarvii laittaa. Ripsiin tulee pidennykset, mutta ne on jo nyt, ja niitä vaan huolletaan pari päivää ennen häitä, ja laitetaan ehkä ihan sivuille milli tai 2 lisää pituutta.. Ei kait tässä muuten itseä sit muutellakaan..
 12. Meidän häistä jää pois - morsiuskimpun heitto - sukkanauhan etsintä ja heitto - hääkarkkeja ei tule, mutta karkkibuffa tulee. Sinne onkin jo 22kg karkkia valmiina. - Huntua ei tule morsiammelle. Eikä tiaraakaan. - Marsseihin koitetaan saada jotain erilaista, mutta kanttori on vastahakainen.. - Ei isää saattamassa alttarille. Morsian kävelee ihan itse yksinään sinne sulhon luo. - Hääauton ainoa koristelu on takalasin kuvakollaasi meistä. - Ei riisiä, mutta saippuakuplia kylläkin. - Ei hääkaarta tai parille omaa pöytään. Istutaan kaasojen ja bestmanin seurassa. Muuten mennään melko perinteisesti. Tosin meillä ryöstetään morsiuspari ja anopit saavat hoitaa parin takaisin juhlimaan. Morsiustyttö ja sulhaspoika löytyy, kun on noi omat muksut! Tosin terälehtiä eivät heittele tms. Miun edellä astelevat kirkon käytävää kera kaasojen. Tytöllä on kukkakori kannettavanaan.
 13. Meillä kirkon ja juhlapaikan etäisyys toisistaan on sellainen 2km. Sopivan lähellä siis..
 14. Meillekin tulee ottimiksi nyt sitten ihan vain isoja lusikoita ja muutamat pihdit. Saan työpaikalta ne lainaan. Nyt on karkitkin hommattu!! Ja kyllä niitä tulikin.. 6 lajia, ja yhteensä taitaa olla 22 kiloa karkkia.. Meillä vanhoja lasipurnukoita 2L ja 3L koossa. Näitä on 7kpl. Ne on siis aika hyvän kokoisia ja haluankin että karkkia on reilusti ja että karkkibuffa näyttää runsaalta ja herkulliselta! 90 vierasta ois tulossa joista n. 10 lapsia..
 15. Radansuussa ilmeisesti vaihtuivat omistajat nyt keväällä, joten en tiedä onko vanhoista kokemuksista, ainakaan palvelun osalta, hirveästi hyötyä.. Mutta mutta.. Muutaman viikon takaa löytyis kokemus, kun olimme siellä kaverin häitä juhlimassa. Paikkahan on todella nätti, vaikkakin jonkin verran rapistunut ulkopuolelta. Palvelu oli hyvää, tosin kakku loppui kesken ja jouduttiin odottamaan uutta kakkua jonkun aikaa, jota sitäkään en itse ehtinyt maistaa kun se oli syöty.. Ilmeisesti aika monelta siis kakkua jäi saamatta. Lisäksi kahvin kanssa kuuluneita juomia sai tiskiltä vieraat käydä itse kyselemässä ja pyytelemässä kun niitä ei oltu varattu tarpeeksi tarjolle. Ruokailuissa kesti tosi kauan, että uudet ruoat saatiin esille. Etenkin alkuruoan ja pääruoan välissä oli todella pitkä tauko.. ja iltapalan kiusaus oli aivan liian pippurista ja suolaista.. Muuten ruoat olivat ihan hyviä. Niin ja tosiaan likööreiltä loppuivat lasit kesken.. En muista oliko muita vikoja, mutta pääosin juhlista kuitenkin jäi hyvä fiilis.. Henkilökunta oli ystävällistä ja tuli kuva että yrittivät parhaansa. Voi olla vaikutusta että jos homma on vielä hiukan uutta, niin ei kaikkea ole osattu huomioida. Sali oli kivan kokoinen ja avara. Et ihan kiva paikka kyl! Jotkut juhlat voisin siellä järjestää mutta varmistaisin että kakku ja juomat riittää!