Rimiina

Rouva
 • Content count

  527
 • Joined

 • Last visited

About Rimiina

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Ei tunnu, vaan juuri sopivalta! Tuntuu, että jos yhtään ei ois hössöttäny, ei juhlasta ois tullu noin hyvä!
 2. Mie otin huikan ufoa ja puoli lasia punaviiniä valmistautuessa, mutta thats it. Aamupalan jälkeen ei kyl mikään ruoka oikein maistunut.
 3. Tällainen kimppu oli minulla! Tykkäsin todella paljon!! Toiveenani oli ainoastaan saada valkoisesta gerberasta kimppu, loput sai tekijä päättää itse.
 4. Oltiin kotona ja haettiin jossain vaiheessa auto juhlapaikalta (sekä loput tavarat) ja haettiin lapset mummolasta kotiin. Rento päivä!
 5. Nukuin todella hyvin ja sikeästi. Tais jonkun 7h yöunet tulla nukuttua, kun heräsin jo 07 totutusti, vaikka ois saanutkin nukkua vielä pidempään.
 6. Kela kortti tuli eilen.. Muuta ei vielä oo kuulunut.
 7. Ihan hyvänä. Kiharat hiukan suorenivat illan aikana, mutta miulla tosi hankala ja liukas hiuslaatu. Jokainen kampaaja on siitä valittanut, jonka oon tavannu! Kampaus kyllä pysyi pakoillaan koko illan eikä kiharoiden väheneminen haitannut menoa!
 8. Alkuperäinen budjetti tais olla 7000, joka jossain vaiheessa nousi kyl yli 8000, mut toisaalta kyl pitopalvelun lasku oli pienempi mitä odotettiin, joten voi olla että se tasoittaa. Rahan meno tuntuu jotenkin vähemmältä, kun säätötilillä on yhä rahaa ja sain hankintoja tehtyä hiljalleen palkasta, joten säästötili jäi pääosin rukkaamatta. Kaikki oli kyl sen arvoista! Mekon kun saisi myytyä jossain vaiheessa ja lasten juhlavaatteet.
 9. Meil oli aivan ihana hääjuhla, mutta töppäyksittä ei selvitty. Toisaalta ne tuovat vain muistoja juhlaan ja mitään suurempaa ei tapahtunut. Tai no.. Meillä oli hääkakku telineessä, jossa siis 4 kakkua (1kakku/alunen). Leikattiin meidän palaa ylimmästä telineestä, kun se kakun alusta kaatui ja koko kakku lensi ylösalaisin pöydälle. Tästä on muistona kokonainen kuva sarja (kiitos ihanan kuvaajamme) jossa näkyy meidän ja vieraiden ilmeitä! Naurettiin kunnolla, ja mies saikin siitä ison palan itselleen ja loppu kakku pelastettiin lautaselle, josta vieraatkin vielä ottivat paloja. Tästä saatiin kuulla koko loppuilta kyllä, ja varmasti jäi kaikkien mieleen.
 10. Me istuimme samassa pöydässä kaasojen ja heidän puolisoidensa kanssa sekä bestmanin ja hänen puolisonsa kanssa. Oli tosi hyvä ratkaisu. Saatiin jutella ja naureskella heidän kanssaan, kun muuten meni päivä aika pitkälti muiden vieraiden kanssa jutellessa ja pystyttiin käymään läpi samalla jos oli jotain varmisteluja ohjelmista, aikatauluista yms.
 11. Laahuksessa on tummia likatahroja. Vielä en ole pesulaan kerinny, mutta eiköhän ne siellä pois saada.
 12. Kirkossa vihittiin. Yksin kävelin ja mies käveli vastaan..
 13. Päivä oli paljon ihanampi kuin uskalsin kuvitellakaan! Yllätyin oikein kuinka hyvin kaikki meni ja kuinka vieraatkin tuntuivat viihtyvän.
 14. Itse tilasin hääkukan hiuksiini täältä; http://www.etsy.com/shop/EnchantedlyYours Aivan ihana valkoinen kukka! Tilasin myös tyttärelleni pienen kukkapinnin häitä varten.
 15. Klipsi pidennykset tulee, mutta eipä ne paljoa oikeasti tota tukkaa pidennä, ehkä 5cm. Lähinnä ne antaa paksuutta, jotta saadaan kampaus hyvin. Hiuksissa on oma väri ja pidennykset ei erotu siitä ollenkaan, joten väriäkään ei tarvii laittaa. Ripsiin tulee pidennykset, mutta ne on jo nyt, ja niitä vaan huolletaan pari päivää ennen häitä, ja laitetaan ehkä ihan sivuille milli tai 2 lisää pituutta.. Ei kait tässä muuten itseä sit muutellakaan..