Jump to content
Naimisiin.info

Alithea

Morsian
  • Viestit

    56
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Alithea kaikki viestit

  1. Kävimme tänään tiedustelemassa kukkien hintoja Kuopio/Siilinjärvi akselilla neljästä eri kukkakaupasta. Minulla oli kukkakauppoihin mentäessä jo visio siitä, mitä haluan, joten luovuudelle ei minun tapauksessa hirveästi sijaa jäänyt. Haluan tiiviin mutta isohkon kimpun neilikoista, heittokimpun, ison asetelman buffet-pöytään, 5 rintaviehettä, 3 ranneviehettä ja max. 30 kpl pieniä asetelmia vieraiden pöytiin. Tässä tuloksia reissulta: Kukka-Lunariassa miesfloristi ja oletettavasti toinen omistajista oli palvelualtis ja mukava. Mallasi heti pöytäasetelmiin tulevia kukkia antaakseen meille hyvän kuvan onko kolme neilikkaa riittävän näköisesti kukkia. Kyllä on ainakin meille! Pyysin välittömästi hinta-arviota kukista ja kuljetuksen juhlapaikalle mukaan lukien antoi hinnaksi n. 500e. Myyjän asenne vakuutti myös sulhasen. Puijonlaakson Kukassa saimme myös iloista ja nopeaa palvelua. Myyjä kuunteli toiveemme, kysyi tarkennusta ja oli muutenkin ystävällinen. Emme saaneet hinta-arviota heti, mutta lupasi soittaa muutaman päivän päästä tarjouksen kanssa. Olikohan meidän tilauksemme sen verran arvokas, että tarvitsi vielä omistajan kanssa harkita lopullista summaa. Vuorelan kukasta olen täältä lukenut hyviä kokemuksia, joten menimme sinne suurin odotuksin. Vanhempi naismyyjä oli jotenkin aran oloinen, mutta kuunteli toiveemme ja oli ystävällinen. He eivät kuitenkaan tällä hetkellä ainakaan kuljeta kukkia juhlapaikalle, joten tämä paikka karsiutui ihan jo sillä perusteella. Myös kukkien hinnaksi hän arvio n. 620e, mikä tuntui Lunarian jälkeen aika huimalta. Viimeisenä kävimme Kukka- ja hautauspalvelu ky Eija Markkasella Siilinjärvellä. Liike oli viihtyisä ja kukat oli siellä aseteltu erittäin kauniisti esille, joten uskon, että myös heidän sitomansa kukat olisivat kauniita. Myyjä (oletan, että oli itse Eija Markkanen) oli hymyilevä ja kuunteli toiveemme tarkasti ja kyseli tarkennuksia, jos en kertonut visiostani riittävän tarkasti. He toimittavat kukat juhlapaikalle 10e maksusta. Itse kukille hän arvioi hinnaksi jotain 600-700e välistä. Meille tuli tosi hyvä fiilis tästä kukkakaupasta, mutta joudumme hinnan takia karsimaan. Odotamme siis Puijonlaakson kukan tarjousta, mutta epäilen sen olevan myös jotain 600e päälle. Päädymme todennäköisesti Kukka-Lunariaan, mutta emme ainoastaan hinnan takia vaan sulhasen (ja morsiamen) saaman hyvän fiiliksen ja täältä aiemmin luettujen kokemusten perusteella!
  2. iiinez: kiitos! Augusta: Tuo sormus on minusta ollut ehdottomasti kaikkein vaikein päätös häihin liittyvistä asioista, joten ymmärrän täysin sinua! Jos ei ole pakko kiirehtiä, niin ota vaan rauhassa ja tutkaile vaikka ulkomaisia sivustoja ja sieltä inspiroiduttua voi teettää sormuksen sitten Suomessa. Itse tein niin!
  3. Tässä minun sormukseni! 28 + 1, 0,30 ct / 0,70 ct. Tilaustyönä teetetty Malmin korupajalla. Hyvää kuvaa sormuksesta ei valitettavasti ainakaan minun kameralla saa, mutta jospa tuo antaisi vähän osviittaa. Vihkisormus siis kuvassa, en tule käyttämään sitä kihlan kanssa.
  4. Mekin saatiin vieraslista kasaan ja vieraita olisi sitten 146 kutsuttava, huhu! Ketään ei voi poiskaan jättää, kun ovat tärkeitä tavalla tai toisella
  5. Onhan noita valmiita sermejä myytävänä varmaan jossain kodin1:ssä tai muissa sisustusliikkeissä! Tietenkin hinta saattaa olla se ongelmallinen asia Sermin päältä olisi varmaan helppo laittaa roikkumaan teemaan sopivia koristeita ja se olisi tietenkin helppo siirtää pois tarvittaessa! Muutama ikeasta löytyvä, en tiedä ovatko teidän teemaan sopivia: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70182191/ http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80193066/ http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50141106/
  6. Morsiusneitona tulee toimimaan häiden aikaan 11-vuotias kummityttöni. Hänen tehtävänään on kannatella laahustani sillä vihkiminen on (hyvällä säällä) ulkona!
  7. Alithea

    Kuopio

    Hei, jos tätä ketjua vielä lukee joku, joka on häitänsä Punttisilimässä Siilinjärvellä juhlinut, niin kaipaisin kuvia tilasta koristelun jälkeen!
  8. Hei, olin vieraana Backaksen kartonossa häissä elokuussa 2011. Vieraan näkökulmasta voin sanoa, että paikka ja piha olivat erittäin kauniit! Vihkiminen suoritettiin pihalla, siihen oli kannettu penkkejä koko vierasmäärälle (n. 80 henkeä). Tuo vierasmäärä on minusta maksimi mikä juhlatilaan sopii, ahdasta ei ollut minusta tuolla määrällä, mutta varmasti on jos enemmän olisi vieraita. Minusta henkilökunnan toiminta näytti hyvältä, viinit kaadettiin laseihin ja lautaset (tyhjät) tuotiin ja vietiin pöydästä, vaikka muuten olikin buffet. Ruoka oli muuten erinomaista, mutta olin hieman pettynyt pääruokana olleeseen lihaan, joka oli hieman liian kuivaa ja vähäsuolaista.
  9. Kuulisin mielelläni lisää varsinkin positiivisia kokemuksia Ilmeestä, koska varasin (jo) sinne ajan meikkiin ja kampaukseen kesälle 2014! Itsellä kyllä joka tapauksessa on tarkoitus ottaa koekampaukseen mukaan kuvia ja ohjeistaa kunnolla meikin suhteen!
  10. Alithea

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Poistumismusiikki meillä on päätetty jo aikoja sitten: Star Wars Throne Room Theme, koska elokuvat ovat olleet suosikkejani lapsesta asti. Saapumismusiikki taas on aiheittanut enemmän päänvaivaa, mutta valitsemme nyt joko Pachelbel Canon in D Major tai Howard Shoren Concerning Hobbits. Varmaan lopullisen päätöksen joutuu tekemään vasta lähempänä. Häävalssivaihtoehtoja on tällä hetkellä Suvivalssi, Akselin ja Elinan häävalssi ja Maijan ja Jannen häävalssi.
  11. Alithea

    Kuopio

    Laitoin viestiä maistraattiin ja sain tälläisen vastauksen: Vuoden 2014 vihkimisiä voi varata vuoden alkupuolella. Meillä on vihkijöillä viikonloppuvihkivuorot ja en tiedä vielä miten ne menevät ensi vuonna. Pyydettäessä vihkijät ovat lukeneet vaikka etukäteen varatun tekstin vihkikaavan lisäksi. Siitä voi sitten sopia lähempänä vihkiaikaa, kun tietää vihkijän.
  12. Meillä juhlapaikkakuntaa valitessa tärkeintä oli, että juhlapaikka on joko meidän nykyisellä asuinpaikkakunnalla, jotta olen itse lähellä tai vanhempieni kotipaikkakunnan läheisyydessä, jossa äitini voi järjestää asioita. Koska äiti sitten lobbasi kovasti lapsuuden kotipaikkakuntani puolesta, päädyimme pitämään juhlat siellä!
  13. Hei, olisi tosi kiva nähdä lisää kuvia juhlapaikoista, varsinkin jos kuvissa näkyisi tila teidän juhliin koristeltuna! Mietin jo oman juhlapaikan koristelua ja olisi mukava nähdä ideoita!
  14. Alithea

    Teemana vihreä

    Koivu-allergisena hieman epäilen riittääkö että nyppii norkot ja huuhtelee oksat. Ylipäätään siihen vuoden aikaan on koivu-allergisilla vaikea olla ja allergeenien tuominen sisätiloihin ja lähelle heitä ei voi auttaa hirveästi. Ikävä sanoa tätä, kun idea kuulostaa minustakin tosi hyvältä. Tietysti voit tiedustella onko vieraittesi joukossa kuinka paljon allergisia henkilöitä, ja ovatko he kuinka allergisia koivulle.
  15. Alithea

    Kuopio

    Tietääkö kukaan lähtevätkö Kuopion maistraatista vihkijät kuinka mielellään vihkimään muualle? Meidän juhlapaikka on n.30km että pitkä matka ei olisi kyseessä.
  16. Menemme naimisiin kesällää 2014 mutta vähän kävi vahinko ja puvun varasin (maksoin puolet) jo kuukausi sitten
  17. Alithea

    Iisalmen Raatihuone

    Eikö kenelläkään naikkarilla todella ole ollut häitä Iisalmessa? Mainitsemissani paikoissa tai muualla?
  18. Tuleva mieheni kosi minua tullessaan hakemaan minua Englannista viime kesänä, olin ollut vaihdossa ja hän tuli minua "vastaan" Lontooseen. Hän oli kirjoittanut minulle kirjeen (englanniksi, kieli, jota opiskelen ja hän ei taas osaa aivan niin hyvin), missä kertoi tunteistaan ja siitä, että haluaisi viettää elämänsä minun kanssa. Sormukset sitten ostettiin sieltä! Ja yllätyksenä tuli, vaikka sitä hieman aavistelinkin
  19. Alithea

    Iisalmen Raatihuone

    Olisin kiinnostunut myös kuulemaan kokemuksia Iisalmen työväentalolta ja Metsäpirtin pitopalvelusta! Admin: Otsikon voisi varmaan vaihtaa koskemaan koko Iisalmea.
  20. Omat kokemukseni Tyynelästä tammikuulta ja huhtikuun puolesta välistä olivat todella hyvät ja vahingossa Se Oikea pukukin sieltä löytyi, vaikka katselemaan vaan piti mennä. Liike tosiaan vaikuttaa pieneltä ulkoa päin ja ei ole järin tilava sisältäkään, mutta pieneen liikkeeseen on saatu mahtumaan paljon pukuja. Malleja oli hyvin erilaisia, ainoastaan vähän oli hihallisia/olkaimellisia pukuja, jota tämä morsian nimenomaan halusi. Mutta myös sellaisten pukujen kohdalla, joihin ei olkaimia alunperin kuulunut, onnistuisi olkaimet teettää. Minua palveli ensimmäisellä kerralla omistaja Katrin ja pidin hänestä todella paljon. En liikkeeseen mennessä tiennyt muuta kuin, että haluan olat/hihat ja en vitivalkeaa pukua ja mukanani toin muutaman mallin numerosarjan netistä löytämänäni osviittaa antamaan, ja näiden avulla Katrin löysi nopeasti useita pukuja minulle sovitettavaksi. Hän tosiaan tuntuu muistavan kaikki liikkeen puvut. Nopeasti myös selvisi minkä malliset puvut minulle sopivat ja löysinkin pari erittäin hyvää vaihtoehtoa. Toisella reissulla mentiin eri porukalla katsomaan vielä edellisen kerran suosikkeja. Muutaman kuukauden aikana mieli oli hieman muuttunut ja kumpikaan aiemmista puvuista ei tuntunut siltä oikealta. Sovittelin myyjän (hieman vanhempi nainen, tummat lyhyet hiukset) löytämiä ja muutaman oman bongaukseni, joista yksi oli sitten Se Puku. Tyynelässä myyjä puki minulle aina puvun loppuun asti päälle, nyörit siististi niin, että vaikutelma oli oikea ja molemmat myyjät innostuivat, kun sovitettava puku istui minulle hyvin ja varsinkin, kun selkeästi puku minua miellytti. He myös säilyttävät pukuja juhlaan asti, joka minulla on vasta noin kahden vuoden päästä.
  21. Alithea

    Iisalmen Raatihuone

    Tiedustelin kulttuurikeskukselta, joka paikkaa vuokraa, monelleko hengelle Raatihuoneen isoimpaan saliin saa sijoitettua pöytiä. Minulle vastannut henkilö ei kuitenkaan varmaksi osannut sanoa, veikkasi 50-60. Jos joku on Raatihuoneella juhlinut häitä tai muita juhlia, niin olisi kiva kuulla teidän kokemuksia.
  22. Hei! Olen myös kiinnostunut käyttämään neilikkaa kukkana kimpussani ja muissa hääkukissa (esim. pöytäasetelmissa). Aikomuksena olisi vaalean vihreä ja vaalea/tumma violetti. Onko kenelläkään ollut kukkia näissä väreissä tai törmännyt jossain kuvaan? Olisi mukava nähdä esimerkkejä. Ja muutenkin saa laittaa lisää kuvia neilikoista!
  23. Hei, Onko kenelläkään kokemuksia Iisalmen Raatihuoneesta? Kuinka paljon vieraita mahtuu? Toimiko järjestelyt? Oliko paikka kaupungin keskellä hyvä/huono valinta? Kiitos!
×
×
  • Create New...