Air

Morsian
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About Air

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meille tulossa nyt ilmoittautumisten jälkeen vieraita 73 henkilöä, joista kolmea emme kutsuneet. Kolme heistä lapsia ja yksi kaverin uusi poikaystävä. Lapsia nyt siis kokonaisvierasmäärstä 9. Olimme alunperin kutsuneet vain sisarustemme lapset, joita yhteensä olisi ollut siis 6. Tulimme lopputulokseen näiden neljän extravieraan kanssa, että parempi antaa heidän tulla, kuin loukata kenenkään mieltä, vaikka kyllä meitä hieman ärsyttää, että aikuiset ihmiset, jotka tietävät kelle kutsu oli osoitettu eivät siitä välitä.
 2. HääTäi luulisin, että voi olla haastavaa jakaa raja läheisten ja ei-niin läheisten kavereiden välille. Ainakin meille olisi. Miten sinä ajattelet?
 3. Meillä n. 55 henkilöä, jotka juovat alkoholia Erilaisia oluita 10 lavaa. Erilaisia siidereitä 5 lavaa, joista muoks. 2 lavaa kuivaa omenasiideriä. Erilaisia lonkeroita 3 lavaa Punaviiniä 6 tonkkaa eli 18 l Valkoviiniä 4 tai 5 tonkkaa Skumppaa 12 pulloa Lakkalikööriä 2.5 l Konjakkia 2l
 4. Minua henkilökohtaisesti ärsyttää, että meille saattaa tulla kutsu eräisiin häihin, jolloin on ainut yhteinen loma viikkomme koko kesänä. Emme siis voi oikein tehdä kyseiselle viikolle suunnitelmia esim matkaa jonnekin. Häihin on enää tasan 2 kuukautta vähän ennen meidän häitämme. Kutsuja ei ole siis vielä lähetetty kenellekään. Olisin ollut varaamassa jo matkoja kuukausi sitten, kunnes muisin, että kutsu saattaa tulla. Suunnitelmia olisi jo tehty, jos emme olisi tienneet ajankohtaa.
 5. Me kutsuimme vain läheisimpiä ihmisiä häihimme. Näin ollen kutsuimme kutsuttavien kumppanit olivat he tuttuja tai vähän tuntemattomiakin. Emme nimittäin halunneet kutsua sellaisia henkilöitä häihimme joiden kumppaneiden läsnäolo olisi meille yhdentekevää. Kutsuttejen kumppanit ovat siis tärkeitä meille, koska kutsututkin ovat. Emme kuitenkaan laittaneet sinkkututuillemme kutsuun merkintään +avec, vaan kutsuimme kaikki kutsutut nimellä.
 6. 9 kiloa alle neljässä kuukaudessa! Happy! Vielä ois tavotteena saada 8 pois ennen häitä. Nää tulokset on tuoneet paljon mulle iloa Miten muilla menee?
 7. Minä heitän oman kimppuni, sillä päivästä jää varmasti monia muitakin muistoja Tavallaan myös koen, että sen perinne ei tuntuisi niin taianomaiselle, jos heittäisin heittokimpun.. Mutta se on vaan mun tunne..
 8. Me painatimme kutsut lopulta Unigrafiassa Helsingissä. Tilasimme ne netin kautta. Olimme tyytyväisiä, vaikka meille luvattua opiskelija-alennusta ei lopulta annettukaan.
 9. Lomalla mulle tuli kilo lisää, mutta olen aika helpottunut, että vain niin vähän. Olin sellaisella ns "sportti-lomalla". Laskettelin/hiihdin joka päivä monta tuntia. En kyllä muista milloin viimeksi olisin yhtä paljon herkutellut niin paljon viikon aikana Mutta tyytyväinen olen siihen, että olen saanut pidettyä painoa suunnilleen samassa dietin jälkeen eivätkä kilot ole tulleet takaisin. Senkin jälkeen on lähtenyt kiloja. Joulukuusta on nyt -7 kg. Olisi huippua laihtua ennen häitä se -10 kg, mutta kai se -5kg olisi jo aika jees.
 10. Sulhasellani ei ole bestmania. Vaikka kysyikin yhtä ystäväänsä, joka ei halunnut olla bestman ja toinen ehdokas asuu toisella puolella maapalloa. No olen yrittänyt udella polttareista sulhoni kavereilta, että ovatko suunnitelleet niitä jne.. Yksi hänen kaverinsa sanoi, että vittuako se sulle kuuluu millon ne on? ja että et saa tietää! Tuntui vähän pahalta.. En tajua, miten sulho on niin erilainen kavereihinsa verrattuna.
 11. Pari viikkoa olin diettiruualla ja tuloksia tuli. Nyt minulla alkoi fyysinen työharjoittelu, joten minun on pakko syödä enemmän. Jatkossa korvaan osan aterioista diettiruualla. Nyt olen laihtunut kahdessa ja puolessa kuukaudessa 7 kg. Tavoitteena olisi vielä tiputtaa 10. Liityin täällä myös ryhmään 5-10kg pudottavat. Laittelen sinne varmaan tarkempia painonpudotustietoja jatkossa. Onkohan minun täysin mahdotonta laihtua 2 kg kuussa viiden kuukauden ajan?
 12. Meidän juhlapaikkamme valikoitui seuraavasti: -Hinta -Omien juomien vieminen - Upealla ja kauniilla paikalla järvenrannalla -Palju, savusauna, normisauna - Laadukas ruoka juhlapaikan puolesta -Hyvä ja edullinen yöpymismahdollisuus - Loistavat juhlatilat
 13. Minua jännittää, että stressaan asioita tai säikähdän vastoinkäymisiä hääpäivänä. Siksi haluaisin kuulla kokemuksianne.
 14. Minusta on ennemminkin outoa, että sulhosi veli ja hänen kihlattunsa sopivat hääpäivän viikkoa ennen teidän häitänne. Mielestäni heidän pitäisi muuttaa hääpäiväänsä, jos se on ongelma. On myös mielestä todella töykeää päättää hääpäivä noin lähelle omaa veljen hääpäivää.
 15. Katsoin tuota morsiusdiettiä fitfarmin sivuilta, mutta totesin, että ne normaalit fitfarm vaihtoehdot ovat huomattavasti edullisempia ja monipuolisempia. En tosin jaksa vielä aloittaa uutta tarkkaa ruokavaliota tämän kolmen viikon jälkeen melkein heti perään. Koitan syödä terveellisesti, usein ja pienin annoskoin tämän dietin jälkeen. Nyt on lähtenyt kaksi kiloa viikossa ja olo on mahtava! Eikä ole ollut edes nälkä. Vähemmän, kuin ennen. Tottakai "tuoretta" ruokaa tekisi mieli, mutta olen päättänyt tehdä tämän kunnolla loppuun. Olisi aivan mahtavaa, jos parin viikon päästä olisin tiputtanut 4 kiloa vielä lisää. Silloin tavoitepainoon olisi vain 7 kiloa eli n.1 ja puolikiloa kuussa. Olen kyllä tyytyväinen. En pety kuitenkaan, jos en pääse tavoitteeseni. Tänään laskiessani painoindeksiäni huomasin sen olevan alle 25! Jee! Olen taas normaalipainoinen!