Air

Morsian
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Air

 1. Minua jännittää, että stressaan asioita tai säikähdän vastoinkäymisiä hääpäivänä. Siksi haluaisin kuulla kokemuksianne.
 2. Haluaisin kuulla mitka ovat teidan syynne juuri tahan ratkaisuun!
 3. Meille tulossa nyt ilmoittautumisten jälkeen vieraita 73 henkilöä, joista kolmea emme kutsuneet. Kolme heistä lapsia ja yksi kaverin uusi poikaystävä. Lapsia nyt siis kokonaisvierasmäärstä 9. Olimme alunperin kutsuneet vain sisarustemme lapset, joita yhteensä olisi ollut siis 6. Tulimme lopputulokseen näiden neljän extravieraan kanssa, että parempi antaa heidän tulla, kuin loukata kenenkään mieltä, vaikka kyllä meitä hieman ärsyttää, että aikuiset ihmiset, jotka tietävät kelle kutsu oli osoitettu eivät siitä välitä.
 4. HääTäi luulisin, että voi olla haastavaa jakaa raja läheisten ja ei-niin läheisten kavereiden välille. Ainakin meille olisi. Miten sinä ajattelet?
 5. Meillä n. 55 henkilöä, jotka juovat alkoholia Erilaisia oluita 10 lavaa. Erilaisia siidereitä 5 lavaa, joista muoks. 2 lavaa kuivaa omenasiideriä. Erilaisia lonkeroita 3 lavaa Punaviiniä 6 tonkkaa eli 18 l Valkoviiniä 4 tai 5 tonkkaa Skumppaa 12 pulloa Lakkalikööriä 2.5 l Konjakkia 2l
 6. Minua henkilökohtaisesti ärsyttää, että meille saattaa tulla kutsu eräisiin häihin, jolloin on ainut yhteinen loma viikkomme koko kesänä. Emme siis voi oikein tehdä kyseiselle viikolle suunnitelmia esim matkaa jonnekin. Häihin on enää tasan 2 kuukautta vähän ennen meidän häitämme. Kutsuja ei ole siis vielä lähetetty kenellekään. Olisin ollut varaamassa jo matkoja kuukausi sitten, kunnes muisin, että kutsu saattaa tulla. Suunnitelmia olisi jo tehty, jos emme olisi tienneet ajankohtaa.
 7. Me kutsuimme vain läheisimpiä ihmisiä häihimme. Näin ollen kutsuimme kutsuttavien kumppanit olivat he tuttuja tai vähän tuntemattomiakin. Emme nimittäin halunneet kutsua sellaisia henkilöitä häihimme joiden kumppaneiden läsnäolo olisi meille yhdentekevää. Kutsuttejen kumppanit ovat siis tärkeitä meille, koska kutsututkin ovat. Emme kuitenkaan laittaneet sinkkututuillemme kutsuun merkintään +avec, vaan kutsuimme kaikki kutsutut nimellä.
 8. 9 kiloa alle neljässä kuukaudessa! Happy! Vielä ois tavotteena saada 8 pois ennen häitä. Nää tulokset on tuoneet paljon mulle iloa Miten muilla menee?
 9. Minä heitän oman kimppuni, sillä päivästä jää varmasti monia muitakin muistoja Tavallaan myös koen, että sen perinne ei tuntuisi niin taianomaiselle, jos heittäisin heittokimpun.. Mutta se on vaan mun tunne..
 10. Me painatimme kutsut lopulta Unigrafiassa Helsingissä. Tilasimme ne netin kautta. Olimme tyytyväisiä, vaikka meille luvattua opiskelija-alennusta ei lopulta annettukaan.
 11. Lomalla mulle tuli kilo lisää, mutta olen aika helpottunut, että vain niin vähän. Olin sellaisella ns "sportti-lomalla". Laskettelin/hiihdin joka päivä monta tuntia. En kyllä muista milloin viimeksi olisin yhtä paljon herkutellut niin paljon viikon aikana Mutta tyytyväinen olen siihen, että olen saanut pidettyä painoa suunnilleen samassa dietin jälkeen eivätkä kilot ole tulleet takaisin. Senkin jälkeen on lähtenyt kiloja. Joulukuusta on nyt -7 kg. Olisi huippua laihtua ennen häitä se -10 kg, mutta kai se -5kg olisi jo aika jees.
 12. Sulhasellani ei ole bestmania. Vaikka kysyikin yhtä ystäväänsä, joka ei halunnut olla bestman ja toinen ehdokas asuu toisella puolella maapalloa. No olen yrittänyt udella polttareista sulhoni kavereilta, että ovatko suunnitelleet niitä jne.. Yksi hänen kaverinsa sanoi, että vittuako se sulle kuuluu millon ne on? ja että et saa tietää! Tuntui vähän pahalta.. En tajua, miten sulho on niin erilainen kavereihinsa verrattuna.
 13. Pari viikkoa olin diettiruualla ja tuloksia tuli. Nyt minulla alkoi fyysinen työharjoittelu, joten minun on pakko syödä enemmän. Jatkossa korvaan osan aterioista diettiruualla. Nyt olen laihtunut kahdessa ja puolessa kuukaudessa 7 kg. Tavoitteena olisi vielä tiputtaa 10. Liityin täällä myös ryhmään 5-10kg pudottavat. Laittelen sinne varmaan tarkempia painonpudotustietoja jatkossa. Onkohan minun täysin mahdotonta laihtua 2 kg kuussa viiden kuukauden ajan?
 14. Meidän juhlapaikkamme valikoitui seuraavasti: -Hinta -Omien juomien vieminen - Upealla ja kauniilla paikalla järvenrannalla -Palju, savusauna, normisauna - Laadukas ruoka juhlapaikan puolesta -Hyvä ja edullinen yöpymismahdollisuus - Loistavat juhlatilat
 15. Minusta on ennemminkin outoa, että sulhosi veli ja hänen kihlattunsa sopivat hääpäivän viikkoa ennen teidän häitänne. Mielestäni heidän pitäisi muuttaa hääpäiväänsä, jos se on ongelma. On myös mielestä todella töykeää päättää hääpäivä noin lähelle omaa veljen hääpäivää.
 16. Katsoin tuota morsiusdiettiä fitfarmin sivuilta, mutta totesin, että ne normaalit fitfarm vaihtoehdot ovat huomattavasti edullisempia ja monipuolisempia. En tosin jaksa vielä aloittaa uutta tarkkaa ruokavaliota tämän kolmen viikon jälkeen melkein heti perään. Koitan syödä terveellisesti, usein ja pienin annoskoin tämän dietin jälkeen. Nyt on lähtenyt kaksi kiloa viikossa ja olo on mahtava! Eikä ole ollut edes nälkä. Vähemmän, kuin ennen. Tottakai "tuoretta" ruokaa tekisi mieli, mutta olen päättänyt tehdä tämän kunnolla loppuun. Olisi aivan mahtavaa, jos parin viikon päästä olisin tiputtanut 4 kiloa vielä lisää. Silloin tavoitepainoon olisi vain 7 kiloa eli n.1 ja puolikiloa kuussa. Olen kyllä tyytyväinen. En pety kuitenkaan, jos en pääse tavoitteeseni. Tänään laskiessani painoindeksiäni huomasin sen olevan alle 25! Jee! Olen taas normaalipainoinen!
 17. Elokuun puolivälissä ei ole paljoa luonnonkukkia tarjolla :/ Edit. Muuten todella hyvä idea Unenvarjo!
 18. Suosittelen! Mulla on kolmessa päivässä lähtenyt kilo. jos tämä tahti jatkuu niin se on n. 2 kiloa viikossa. Nälkäkään ei ole tullut. Tänään hemmottelin itseäni ja laitoin ruokalusikallisen raejuustoa ruokaani. Joka päivä dietti ruokien lisäksi olen syönyt yhden porkkanan. Välillä ei edes meinaa muistaa välipaloja, kun ei ole vaan nälkä
 19. Vuosi ja kaksi viikkoa ennen häitä
 20. Kutsuasiat alkaa olla hyvällä mallilla ja lähetämme ne n. 5kuukautta ennen häitä eli tässä parin viikon sisällä.
 21. Joo, suosittelen välipaloja. Itsekin olen ajatellut tän ruokadietin jälkeen ruveta syömään tiheemmin esim. välipalana jonkun mandariinin tai banaanin. Tähän kuuluu 6 ruokailukertaa päivässä ja luulen, että ehkä sillä pärjää. Ennen just söin suht epäsäännöllisesti ja vaan 3 kertaa päivässä. Enkä esim. melkein ikinä aamupalaa! Katsotaan nyt miten käy
 22. Kiitos tsemppauksesta! En ymmärrä.. Elin tällä viikolla huomattavasti epäterveellisemmin, kuin muilla viikoilla. Menin vaalle ja se ilmoitti, että olen laihtunut alle viikossa kilon! Olin, että mitä ihmettä. Olen laihtunut nyt parissa kuukaudessa 3.5 kiloa se ei riitä minulle, joten ajattelin kokeilla erityistä ruokavaliota kolmen viikon ajaksi. Tuntuu, että masentaa kun paino ei tipahda nopeasti. Luulen, että jos paino putoaisi merkittävästi saisin lisää motivaatiota. Nyt on tarkoitus syödä 830 kaloria per päivä ja annokset on valmiiksi suunniteltu jokaiselle päivälle. Jos en meinaa jaksaa niin sitten aion syödä vihanneksia tuon lisäksi. Otan tämän itselleni haasteena, jonka haluan voittaa! Diettini viimeisenä päivänä on ristiäiset saa nähdä miten itsekuripitää. Vanhempani pettyivät, kun kerroin että ensi kuun suunniteltu illallinen taitaa jäädä minun osaltani väliin. Toivon ihan oikeasti, että heikko itsekurini-(ja tuntoni) paranisi! Edit. Suosittelen kaikille katsottavaksi Jutta ja puolen vuoden superdietit! On muuten motivoiva ohjelma. Viime jakson, kun katsoin ruudusta niin sain jotenkin lisää voimia tähän itseni ylittämiseen
 23. Puustinen mullakin piristi päivää, kun huomasin, että hääbudjettimme onkin laskenut 5000 eurosta 4000 euroon Huippua!
 24. Olen miettinyt, että tarvitsevatko morsiusneitomme/morsiuslapsemme omat pikkukimppunsa. Heitä on neljä. Emme olleet ajatelleet hankkia häihimme muutenkaan tule muita kukkia morsiuskimpun ja sulhasen vieheen lisäksi. En esimerkiksi hanki heittokimppua. Miten teillä muilla on ollut morsiuslapsien suhteen nämä kukka-asiat?