Auroran unelmahäät

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Auroran unelmahäät

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 11/10/94

Contact Methods

 • Website URL
  http://norsunluusydan.blogspot.fi/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Interests
  Bloggaaminen, sisustus, häät... :)

Recent Profile Visitors

1486 profile views
 1. Hei onko kellään kokemusta tuosta jääkarhujen karhusalista hääpaikkana? Vaikuttais aika edulliselta vaihtoehdolta kun ei tarvita älyttömän montaa tuntia.
 2. Aivan liian kallis on meille toi Joukiisenranta. Tähtikalliosta tuli s-postia että 400e on vuorokausi ilman saunaa. Jos ois satasen halvempi niin otettais varmaan se, mutta nyt pitää vielä vähän pyöritellä vaihtoehtoja.
 3. Voivoivoi...Täällä yksi joka rakastaisi luonnonkukkia koristelussa ja kimpuissa, mutta häät toiveissa syyskuulle 2015 ja tarkemmin syyskuun ensimmäiseen viikonloppuun. Kukkiiko silloin enää mikää?
 4. Joo katoin sitä aiemmin, mutta en löytänyt sen navetan hintaa mistään? Olenkohan sokea. Tiedätkö mimmuk minkä hintainen on? Ja sit sitä mietin kun syyskuun alussa häät ja siellä ei oo lämmitystä.
 5. Moikka! Meillä tulossa häät syyskuussa 2015 eli paikkavarauksia tehdään. Ongelmallista on. Noin 45 vierasta, ei paikan yhteydessä olevaa pitopalvelua, pieni budjetti ja neutraalit värit. Siinäpä ne kriteerit. Ehdotuksia? Laittelin sähköpostia vähän kaikkialle mitä tästä ketjusta löysin, mutta ikävän monessa on pitopalvelu kyljessä. Kenelläkään tarkempaa/tuoreempaa tietoa tuosta jakokosken tähtikalliosta? Kuvia ehkäpä? Kuullosti hyvältä kun joku tuolla puhui siitä, laitoin sähköpostia muttei vielä vastausta, liekö oikea sähköpostiosoitekaan?
 6. Hei tämä nyt ei ole varsinaine pitopalvelu (kai? en oo niihin ees kerenny tutustuu tarkemmin vielä) mutta onko kellään kokemusta siitä millaista ruokaa on Honkavaaran perinnepihassa? Täältä(kin) pyysin siis tarjoukset ja vaikuttais ihan sopivalta paikaltakin.
 7. Kiitoksia Emmma! Ja huomasin unohtaneeni listasta kokonaan herrkumarjani, herukat ja karviaiset.
 8. Minun piti ihan avata hääkansion vieraslista pitkästä aikaa laskeakseni lapsukaisten määrä. Sellasta lukua kun seitsemän näytti olevan niitä, jotka lapsiksi luen. Ja juuri kun olin laskenut niin mieleeni juolahti, että serkun tyttöystävähän on raskaana. (sain vasta kuulla) Joten 8 pikkuvierasta on meidän listalla. Ikähaitari on yllättävän laaja, koska omat pikkuveljeni ovat silloin toinen 8 ja toinen kohta 11. (härregud vasta ne oli ihan nappuloita! ) Sitten pienin vieras tulee olemaan tämä parikuinen vauva ja muiden lasten iät n.5v, 2x3v, 2v ja 2,5v... Jotain haluaisin keksiä ja nämä muksut huomioon ottaa, mutta mitä?
 9. Oon miettiny tätä ja tullut siihen tulokseen että meille tulee (syysteemalla taas) jotkut kivat sydänheijastimet joihin paikkakortit tulee sitten kiinni. Tai meneekö se nyt niin päin, että heijastimet tulee paikkakorttiin kiinni. Näin vieraat saa sittenkäytännöllisen lahjan mukaansa. En tiedä vielä tuleeko nuo sitten roikkumaan esimerkiksi lasin reunalla vai miten, mutta se selkenee varmaan ajan mittaan. Joko väkerrän itse jotain tällästä kun yllä tai sitten ostetaan vaan erä jotain alla olevan tyyppistä:
 10. Kattoo mitä laitan iskän väsäämään. Mutta meille ei tule varmaan kuin yksi kaksi kylttiä kun paikka (ainakin toivottavasti saadaan se paikka) on ihan kutostien varrella.
 11. Meillä on syyshäät ja yks yö miun mieleen vaan pälkähti teemaansopiva "karkki"buffa idea. Eli siis kun kuitenkin halutaan mahdollisimman pienellä budjetilla selvitä, karkista en itse hirveästi välitä ja haluan jotain vähän erilaista kuin kaikilla muilla niin ajattelin että meilleppä tuleekin MARJABUFFET! luultavasti siis mustikkaa, puolukkaa, karpaloa, lakkaa, vadelmaa ja ehkä mansikkaa. Vatunkin kanssa voi olla, että onko enää kun vaan pakastimesta. :/ Siihen sitten vaan lisukkeet esim vaniljakastike ja kermavaahto pöytään. Toimisi luultavasti meidän jälkiruokana sitten kakun ohella. Tähän vielä on lisättävä, että molemmat anopit tykkää ihan huvikseen kykkiä metsässä joka syksy.
 12. Juu olen kanssa lukenut tuosta, mutta minulla on kotonakin näitä ja ihan olen niitä poltellut monia pitkiä iltoja.
 13. Mullapa ois tänne pikkuinen vinkki ja ehkä osittain tuonne askartelun puolellekkin menee. Tein viime syksynä muuten vain ikkunalaudalle lyhtyjä pilttipurkeista jota oli kertynyt. Siis pesin ne ja irrotin etiketit ja sitten maalasin vähän "hutiloiden" ulkopuolelta sinisellä maalilla. Näihin sitten tuikku palamaan ja valo väreilee mukavasti niistä kohdista, joissa maalia on niukemmin. Ajattelin tehdä itse samaisia lyhtyjä oranssilla maalilla syyshäihimme. Toivotaan että joku ymmärsi selityksestä jotain.