Eeliza

Rouva
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Eeliza

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiitos Marakatti kokemusten jakamisesta. Noilla tiedoilla voi lähteä hyvillä mielin seikkailemaan toiselle puolelle palloa. Eikä näköjään tarvi pakata omia eväitäkään mukaan. ;D Kuulostaa iiiiihan pikkuisen vaan tasokkaammalta kuin finski.
 2. Lähdetään Seychelleille kahden kuukauden pähkäilyn jälkeen. Lämpöä, upeita rantoja, luontoa, tropiikkia, rauhallista kahdestaan oloa, luksusta, jotain uutta ja erilaista... Loistavasti häämatkalle sopiva paratiisikohde, jonne tuskin tulisi koskaan muuten mentyä. Mietittiin pitkään myös New York + karibia -yhdistelmää, mutta todettiin et Nyciin on helppo lähteä myöhemminkin lomalle. Häämatkalta haluttiin lopulta jotain uniikkia ja semmosta once in a lifetime -kokemusta.
 3. Tulethan Marakatti kertomaan omat kokemuksesti Etihadista sitten teidän reissunne jälkeen. Meillä myös Finskin ja Etihadin lennot elokuulle, tosin määränpää on Malediivien sijaan Seychellit.
 4. Suunnataaan elokuussa häämatkalle Seychelleille. 6 yötä Praslinilla ja 4 yötä La Diguella. Lisää vaan matkakertomuksia, kokemuksia ja vinkkejä tulemaan, jos joku ei vielä ole kirjoittanut.
 5. Me myös printattiin osoitteet suoraan kuoriin kotitulostimella. Wordista löytyy kirjekuoriasetukset erikokoisille kuorille. Ajattelin kanssa, etten todellakaan halua mitään omia harakanvarpaita kuoriin rustata niin tulostamalla saatiin symmetrisesti ja kauniisti osoitteet kuoriin. Laitettiin samalla fontilla kuin kutsuteksti ja mun sisko luuli, että olin kirjoittanut ne itse käsin. Joo, olisinkin!
 6. Tää on kyllä ehkä söpöin idea ikinä! Hoituis kätevästi samalla sekä kukat että paikkakortit. Tosin ehkä laittaisin kuitenkin hääjuhlaan jotain kauniimpia kukkia kuin mehikasveja.
 7. http://img3.etsystatic.com/002/1/6627720/il_fullxfull.396139575_o8nh.jpg
 8. terikselle jotain inspistä...
 9. Roslin, kiitos! Tämän ohjeen mukaan tein itse ruusut http://bridgetbaxter.blogspot.fi/2009/11/tattered-fabric-roses.html Ja varret tein sovelletusti tällä ohjeella http://www.weddingbee.com/2010/08/25/diy-fabric-flowers-tutorial/#axzz2LGqZVNxp Varsiin käytin paksua rautalankaa, jonka ympärille kieputin kukkateippiä. Ja nuo ohjeessa olevat valkoiset huopapyörylät korvasin vihreästä huovasta vapaalla kädellä lehden muotoon leikatuilla palasilla. Sinänsä simppelit tehdä, mutta aikaa noihin sai kyllä vierähtämään. Ja kuumaliima on sitten KUUMAA! Au! Etenkin organzasta (höttövalkoinen ja tummemman pinkki) tehdyissä ruusuissa liima tuppas puskemaan kankaasta läpi ja polttamaan sormia. Paksumman kankaan kanssa (toinen valkoinen ja vaaleanpunainen) ei ongelmaa suuremmin ollut.
 10. Voi kiitos! Oli noissa kova väkertäminen hääkimpun ohella, mutta olin kyllä lopputulokseen varsin tyytyväinen ja ylpeä itsestäni.
 11. Sisääntulomarssina meillä oli Edward Elgarin Pomp and Circumstanse, joka on itselleni tuttu ala-asteen orkesteriajoista ja halusin sen nostalgisuuden vuoksi. Poistumismarssina oli Hakanpään Trumpettisävelmä, johon molemmat tykästyttiin heti, kun kuultiin. Valssiksi valitsimme Maijan ja Jannen Häävalssin, joka ilmeisesti ei ollut tuttu esim. anopille vaan hän sitä jälkeenpäin kehui, kuinka kaunis oli.
 12. En tiedä antaisivatko Butikista suoraan Kellyn yhteystietoja, jos esittelisit asiasi heille. Tai sitten jos numeropalvelusta on saatavissa numero niin soittaisi suoraan hänelle?
 13. Meidän hääkakku näytti tältä..
 14. ^ Hyvä pointti. Tuossa tapauksessa kirkkolehtinen onkin varsin perusteltu.