helmiQ

Morsian
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About helmiQ

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Nannukka ^ Meillä oli häät helmikuussa Uudella Seurahuoneella. Ei voi muuta kuin suositella! Kaikki toimi kuin unelma. Hintatasoa luullaan korkeaksi, mutta sitä se ei todellakaan ole. Mitään yllätyskustannuksia ei tullut. Ainut miinuspuoli varmaan se, että omia juomiahan sinne ei saa viedä. Me tarjottiin vieraille onnittelumalja (Kuusenkerkkä kuohujuoma) ja ruoan kanssa 2 kaatoa viiniä. Vieraat saivat ostaa sitten baarista itse muut haluamansa alkoholijuomat. Narikkapalvelua me ei otettu, joka olisi muistaakseni ollut sen 3€/vieras. Tosi hyvin toimi narikka ilman narikkapalvelua. Juhlat olivat kyllä mielestäni yksityiset. Hugon puolella ruokailevat eivät häirinneet mitenkään juhlintaa eikä Petrellin saluunan puolelta kuulunut mitään. Henkilökunta huolehtii, että ulkopuolisia henkilöitä ei Seurahuonesaliin tule. Oman karkkibuffan saa viedä. Meillä sitä ei ollut, mutta tarjottiin kahvipöydässä suklaata kakun lisäksi. Hääkakunhan ja muut kahvipöydän tarjottavat saa tuoda itse. Ei tarvitse tilata heidän kauttaan jos haluaa esim. jonkun muun kuin perinteisen kermakakun. Tämäkin oli mielestäni tosi kiva juttu. Meillä oli alkuruokana: - Graavattua lohta ja sinappidressingiä - Mätimoussea - Savusiikaa - Paahtopaistia - Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä - Possupastramia - Fetajuustosalaattia' - Kana-pastasalaattia - Katkarapusalaatti vaihdettiin virhersalaattiin Pääruokana: - Paahdettua naudan ulkofileetä, timjami-kermaperunoita ja punaviinikastiketta. Häissämme ollut dj kommentoi alkuruokaa, että tämähän on kuin laivan buffetissa Alkuruokabuffet oli todella runsas ja ruoka oli niiiiiiin hyvää Juhlien isäntänä toimi Seurahuoneelta Juha ja parempaa asiakaspalvelua saa kyllä hakea Kaikki toimi ja vieraat olivat todella tyytyväisiä kuten myös hääpari Mitään negatiivista sanottavaa en ko. paikasta keksi sanoa. Suosittelen siis täydestä sydämestäni Seurahuonetta hääjuhlan viettopaikaksi
 2. Meidän häissä oli soittamassa Dj Ossi ja ei voi muuta kuin suositella! Dj Ossi löytyy esim. Facebookista.
 3. Meidän valokuvaaja suositteli tällasta kuin www.fotonetti.fi Tilattiinki sieltä kuvat ja ne oli tosi laadukkaita, edullisia ja toimitus tosi nopea (tehtiin tilaus sunnuntaina ja kuvat oli tiistaina postilaatikossa). Suositellaan
 4. ^Työkaverini miehellä on firma nimeltä Cupe Films Tarjoaa video- ja valokuvausta. Videot saa myös editoituna valmiiksi
 5. Pheasant: Suosittelen kyllä tuota koekakkua
 6. Pheasant: Kerroskakkua ollaan suunniteltu. Täytteeksi tulee vadelmamoussea ja valkosuklaamoussea. Päälle joko sokerimassakuorrute tai vaahtokarkkimassakuorrute (jos vain mahdollista saada). Millaseen kakkuun te ootte päätyny?
 7. Me tilattiin Wadelmasta hääkakusta "koekakku". Kakku oli todella hyvää Yhteydenpito sujui tosi hyvin ja kakku oli valmis sovittuna aikana sitä hakiessani. Keskustelin sitte siinä samalla omistajan kanssa, että paikanpäälle kannattaa tulla sitten lopullisen päätöksen jälkeen, suunnittelemaan tarkemmin hääkakkua jne. Kokemusta ei siis muutoin meillä Wadelmasta kuin tämän "koekakun" muodossa ja kyllä me hääkakku Wadelmasta sitten häihimme hankitaan
 8. Joo, täytyy kondiittorin kans keskustella millä se "liimataan" kiinni ettei kippaa
 9. Tuolta löytyy keskustelua Oulun kirkoista http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/19379-oulun-kirkot/page-6 Huhtikuussa kirjoitetussa viestissä mainittu, että riisiä saisi Oulujoen kirkossa heitellä.
 10. ^ Piti oikein digitaalisella vaa'alla punnita, kun en osannu yhtään arvioida painoa Paino 152g.
 11. Kannaatta käydä paikan päällä noita juhlatiloja katteleen, silloin saa parhaiten kuvan millanen paikka on ja voi kysellä tarkemmin tietoja. Ei maksa mitään Meki kierrettiin suht monta paikkaa ja sitte kaikista listattiin plussat ja miinukset. Sen jälkeen tehtiin päätös.
 12. Yks vaihtoehto vielä olis toi Paloaseman Ullakko Meillä häät Uudella Seurahuoneella Seurhahuone-salissa. Seurahuonehan on historiallinen rakennus, mutta tuo Seurahuone-sali ei mielestäni niin vanhalta näytä sisältä. Erillistä tilavuokraa ei oo (sisältyy ruoan hintaan). Lasaretin tilojen vuokrat pyöri siinä 700-1800€:n välillä, ku alkuvuodesta käytiin kyselemässä.
 13. Rauhalan vuokra oli muistaakseni 500€. Ruoat tulee paikan omasta ravintolasta, samoiten juomat, eli ei mahdollisuutta omiin juomiin. Siihen isompaan tilaan mahtu muistaakseni 70hlöä ja sitte pariovien takana oli pienempi tila johon meni n.30 hlöä. Pyydettiin Rauhalasta alkuvuodesta tarjous, mutta päädyttiin sitten viettämään hääjuhla toisessa ravintolassa.
 14. Onko DJ Sakke minkä hintanen? Meille ei oo näillä näkymin tulossa bändiä ja ollaan mietitty josko DJ hommattais paikalle huolehtiin musiikkipuolesta.