helmiQ

Morsian
  • Viestit

    88
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän helmiQ kaikki viestit

  1. Nannukka ^ Meillä oli häät helmikuussa Uudella Seurahuoneella. Ei voi muuta kuin suositella! Kaikki toimi kuin unelma. Hintatasoa luullaan korkeaksi, mutta sitä se ei todellakaan ole. Mitään yllätyskustannuksia ei tullut. Ainut miinuspuoli varmaan se, että omia juomiahan sinne ei saa viedä. Me tarjottiin vieraille onnittelumalja (Kuusenkerkkä kuohujuoma) ja ruoan kanssa 2 kaatoa viiniä. Vieraat saivat ostaa sitten baarista itse muut haluamansa alkoholijuomat. Narikkapalvelua me ei otettu, joka olisi muistaakseni ollut sen 3€/vieras. Tosi hyvin toimi narikka ilman narikkapalvelua. Juhlat olivat kyllä mielestäni yksityiset. Hugon puolella ruokailevat eivät häirinneet mitenkään juhlintaa eikä Petrellin saluunan puolelta kuulunut mitään. Henkilökunta huolehtii, että ulkopuolisia henkilöitä ei Seurahuonesaliin tule. Oman karkkibuffan saa viedä. Meillä sitä ei ollut, mutta tarjottiin kahvipöydässä suklaata kakun lisäksi. Hääkakunhan ja muut kahvipöydän tarjottavat saa tuoda itse. Ei tarvitse tilata heidän kauttaan jos haluaa esim. jonkun muun kuin perinteisen kermakakun. Tämäkin oli mielestäni tosi kiva juttu. Meillä oli alkuruokana: - Graavattua lohta ja sinappidressingiä - Mätimoussea - Savusiikaa - Paahtopaistia - Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä - Possupastramia - Fetajuustosalaattia' - Kana-pastasalaattia - Katkarapusalaatti vaihdettiin virhersalaattiin Pääruokana: - Paahdettua naudan ulkofileetä, timjami-kermaperunoita ja punaviinikastiketta. Häissämme ollut dj kommentoi alkuruokaa, että tämähän on kuin laivan buffetissa Alkuruokabuffet oli todella runsas ja ruoka oli niiiiiiin hyvää Juhlien isäntänä toimi Seurahuoneelta Juha ja parempaa asiakaspalvelua saa kyllä hakea Kaikki toimi ja vieraat olivat todella tyytyväisiä kuten myös hääpari Mitään negatiivista sanottavaa en ko. paikasta keksi sanoa. Suosittelen siis täydestä sydämestäni Seurahuonetta hääjuhlan viettopaikaksi
  2. Meidän häissä oli soittamassa Dj Ossi ja ei voi muuta kuin suositella! Dj Ossi löytyy esim. Facebookista.
  3. Meidän valokuvaaja suositteli tällasta kuin www.fotonetti.fi Tilattiinki sieltä kuvat ja ne oli tosi laadukkaita, edullisia ja toimitus tosi nopea (tehtiin tilaus sunnuntaina ja kuvat oli tiistaina postilaatikossa). Suositellaan
  4. ^Työkaverini miehellä on firma nimeltä Cupe Films Tarjoaa video- ja valokuvausta. Videot saa myös editoituna valmiiksi
  5. Pheasant: Suosittelen kyllä tuota koekakkua
  6. Pheasant: Kerroskakkua ollaan suunniteltu. Täytteeksi tulee vadelmamoussea ja valkosuklaamoussea. Päälle joko sokerimassakuorrute tai vaahtokarkkimassakuorrute (jos vain mahdollista saada). Millaseen kakkuun te ootte päätyny?
  7. Me tilattiin Wadelmasta hääkakusta "koekakku". Kakku oli todella hyvää Yhteydenpito sujui tosi hyvin ja kakku oli valmis sovittuna aikana sitä hakiessani. Keskustelin sitte siinä samalla omistajan kanssa, että paikanpäälle kannattaa tulla sitten lopullisen päätöksen jälkeen, suunnittelemaan tarkemmin hääkakkua jne. Kokemusta ei siis muutoin meillä Wadelmasta kuin tämän "koekakun" muodossa ja kyllä me hääkakku Wadelmasta sitten häihimme hankitaan
  8. Joo, täytyy kondiittorin kans keskustella millä se "liimataan" kiinni ettei kippaa
  9. Tuolta löytyy keskustelua Oulun kirkoista http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/19379-oulun-kirkot/page-6 Huhtikuussa kirjoitetussa viestissä mainittu, että riisiä saisi Oulujoen kirkossa heitellä.
  10. ^ Piti oikein digitaalisella vaa'alla punnita, kun en osannu yhtään arvioida painoa Paino 152g.
  11. Kannaatta käydä paikan päällä noita juhlatiloja katteleen, silloin saa parhaiten kuvan millanen paikka on ja voi kysellä tarkemmin tietoja. Ei maksa mitään Meki kierrettiin suht monta paikkaa ja sitte kaikista listattiin plussat ja miinukset. Sen jälkeen tehtiin päätös.
  12. Yks vaihtoehto vielä olis toi Paloaseman Ullakko Meillä häät Uudella Seurahuoneella Seurhahuone-salissa. Seurahuonehan on historiallinen rakennus, mutta tuo Seurahuone-sali ei mielestäni niin vanhalta näytä sisältä. Erillistä tilavuokraa ei oo (sisältyy ruoan hintaan). Lasaretin tilojen vuokrat pyöri siinä 700-1800€:n välillä, ku alkuvuodesta käytiin kyselemässä.
  13. Rauhalan vuokra oli muistaakseni 500€. Ruoat tulee paikan omasta ravintolasta, samoiten juomat, eli ei mahdollisuutta omiin juomiin. Siihen isompaan tilaan mahtu muistaakseni 70hlöä ja sitte pariovien takana oli pienempi tila johon meni n.30 hlöä. Pyydettiin Rauhalasta alkuvuodesta tarjous, mutta päädyttiin sitten viettämään hääjuhla toisessa ravintolassa.
  14. Onko DJ Sakke minkä hintanen? Meille ei oo näillä näkymin tulossa bändiä ja ollaan mietitty josko DJ hommattais paikalle huolehtiin musiikkipuolesta.
  15. Tänään käytiin syömässä Uudella Seurahuoneella vappulounas ja oli todella maistuvaa!! Hyvin toimi Seurahuone -salin tila, ruoka haettiin noutopöydästä.
  16. Meille tulee kuvaajaksi Jussi Peltola. Ja kuvaus toteutetaan dokumentaarisena hääkuvauksena.
  17. Jep, sama täällä, en koe tuota askartelua paskartelua ihan ommimmaksi jutuksi. Joten saapi jäädä meidän häistä kaikki ylimääränen tilpehööri ja koristus pois. Yksinkertainen on kaunista Paikkakortit ja ohjelmat kuiten ajattelin tekasta ihan omin kätösin. Siinäki jo ihan tarpeeksi tuskanhikeä Kutsut tilataan. Mitään save the date -kortteja ei lähetellä. Ootteko muut miettiny millasta ruokapuolta? Tuleeko bändiä tai dj:tä? Ja ootteko aatellu tehdä istumajärjestyksen?
  18. Meille myös varattuna häihimme Uuden Seurahuoneen Seurahuone-sali Kun käytiin kattomassa paikkaa ja juteltiin menusta jne, olivat kyllä mielestäni joustavia. Sanoivat, että menuja voidaan muokata toiveden mukaan ja sen myötä sitten laskea menulle uusi hinta. Ja myös se on mahdollista, että jos on jokin tietty budjetti menulle, niin laskevat/suunnittelevat siihen sitten sopivan ruokakokonaisuuden. Eli varmasti pystyy paljon neuvottelemaan. Viinit tarjotaan häävieraille ruoan kanssa, mutta baarin tarjonnasta joutuvat sitten vieraat pulittamaan itse. Varmaan jonkin verran ostetaan alkuun boolia, mutta loput on sitte häävieraille omakustanteista. Me ei olla vielä päästy pitkälle ruokien kanssa, koska häät helmikuussa 2014. Soveimme Seurahuoneen myyntipalvelun kanssa, että syksyllä palataan sitten asiaan ja aletaan suunnittelemaan. Ootteko muut miettineet koristeluja tuonne Seurahuoneelle? Minun mielestä paikka muutenkin jo niin juhlava, että ei tarvii suuremmin mitään koristusta. Ja talon puolesta tulee Iittalan Kivi-tuikut pöytiin.
  19. Hannibal: Meillä sama juhlatila Ja sama vuosikin häille Ja me oltiin myös haaveiltu Lasaretin Aurora-salista pyöreine pöytineen Se sitten kariutui siihen tilavuokraan... Ja olis se ollu 80 hlölle vähä turhan iso. Mutta Seurahuoneen Seurahuone-sali oli niin meidän näköinen, ja ihastuttiin siihen het
  20. Pheasant: Radissonissa hääsviitin hinta 160€. Huoneessa on sauna. Lisäks kuohuvaa tulee tarjolle Ja aamiainen tietty kuuluu hintaan.
  21. Me varattiin Radisson Bluesta sviitti Samaiseen hotelliin tulee myös kiintiöhuonevaraukset häävieraille, jos tarvivat majoitusta häiden aikaan.
  22. Meillä tulee tuon dokumentaarisen hääkuvauksen hinnaks 1190€. Ja kaikki kuvaajat joilta pyydettiin tarjous tuosta dokumentaarisesta hääkuvauksesta oli hinta yli 1000€. Pääsääntöisesti 1300-1500€. Niko Raappana tais olla halvin, 990€, mutta kiitoskortit olisi pitänyt teettä hänen kauttaan, joten hinta olisi varmaan sitten noussut kutakuinkin tuohon reiluun tonniin. Mutta kannattaa pyydellä tarjouksia, se ei maksa mitään
  23. ^ Ok, kiitti Täytyypä käydä tsekkaan toi Vistaprint
  24. Prinsessahäät2013: Mistä tilasit kutsut englannista? Oliko millanen ero hinnassa verrattuna suomen hintoihin? Me tässä pähkäillään, että tilataanko tuolta perinteisestä paikasta Now & Forever vai tehdäänkö kutsut itte. Ulkomailtakin vois tilata, jos löytyis joku hyvällä valikoimalla oleva nettisaitti.