Sartsuli

Rouva
 • Content count

  5125
 • Joined

 • Last visited

About Sartsuli

 • Rank
  VIP
 • Birthday 11/08/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu

Recent Profile Visitors

1301 profile views
 1. Mulla oli tummansininen puku, joka oli noin polvimittainen ja valkoiset saapikkaat. Oli siis helmikuun ensimmäinen päivä, joten avokkaissa käpyttely ei oikein ulkosalla onnistunut.
 2. Turkulaisille suosittelen tanssistudio Centroa. Me otimme sieltä kolme tai neljä yksityistuntia ennen häitä ja se todella näkyi häävalssin aikana, tanssissamme oli huimasti enemmän varmuutta ja taitoa. Centrossa järjestävät myös tanssikursseja hääpareille yleensä keväisin.
 3. Meille tuli kihlausajaksi tasan 7 kk. Sitä seuraavana päivänä oltiinkin jo onnellisesti naimisissa.
 4. Ei tunnu turhalta. Me tosin järjestettiin häitä vain muutama kuukausi, joten ei siinä kauheasti ehtinyt hössöttää. Rahaa saatiin kyllä palamaan, mutta ei meistä kumpikaan näe sitä turhana, koska sillä saimme mm. ikuistettua hääpäivän kuviin, juhliin bändin ja ruokaa, josta vieraat ouhuvat edelleen.
 5. Me tavattiin juhannuksena 2011, jonka jälkeen se oli menoa. Käytännössä tuosta ajankohdasta lähtien vietettiin jokainen viikonloppu ja muukin liikenevä aika yhdessä. Kummallakaan ei ollut muita, vaikkei "virallisesti" seurusteltukaan, mutta käytännössä kylläkin. Tammikuussa 2012 alettiin "virallisesti" seurustelemaan. Helmikuussa 2012 siirrettiin virallisesti kattilat samaan kaappiin. Toukokuussa 2012 ostettiin oma asunto. Kesäkuussa 2012 mentiin kihloihin ja helmikuussa 2013 vietettiin häitä. Näin meillä.
 6. Onko kellään tuoreita kokemuksia Mallorcasta? Meidän häämatka suuntautuu syyskuussa tuonne, hotelliin, joka suhteellisen lähellä Palman kaupunkia.
 7. Meillä on säästössä: - Huntu ja hääkäsineet - Kutsukortti - Hääalbumi, johon tulee hääkuvia - Hääkirja, johon saimme täyttää infoa häiden suunnittelusta - Hääkakun koriste - Vierailta saadut onnittelukortit - Polttarikansiot - Häiden vieraskirja - Blogini kirjoitukset häiden suunnittelusta
 8. Meillä kaikista kutsutuista kaksi ilmoitti, ettei pääse ja toiset kaksi peruivat häiden aattona. Muuten kaikki tulivat paikalle ja hyvä niin.
 9. Meidän häiden suunnittelussa mies oli todella paljon mukana ja onneksi niin, koska ne olivat meidän häät eivätkä minun häät. Asiaan vaikutti varmasti se, että suunnittelimme häät nopeaan, joten häähössötystä ei kestänyt kauan. Lisäksi meillä on muutenkin tapana päättää kaikki yhdessä, niin oli luonnollista päättää myös häiden asioista yhdessä.
 10. Meidän häissä mun puolelta oli enemmän vieraita kuin miehen puolelta. Miehellä on niin kovin pieni suku, että montaa sukulaista siksi ei häneltä tullut. Kaikki meni kuitenkin tosi kivasti ja toisilleen tuntemattomat häävieraat tutustuivat illan aikana ja naurua riitti.
 11. Täältä löytyy meidän häissä olleen hääbingon kuvat ja tekstit, jos joku tarvitsee avuksi.
 12. iPhonen autocorrection on ihana asia..
 13. Minkäslainen tuo bingo oli tarkemmin ottaen ? Jokaisen paikalla oli lappu, jossa oli 4x4 ruudukko, siis ihan normi bingotyyliin. Ruutuihin oli vain numeroiden sijasta kirjoitettu häissä bongattavia asioita, kuten: -morsiuspari suutelee -sulhasen äiti vetistelee -joku käy piilopullolla -joku kehuu ruokaa -kaaso ja morsian halaavat -bestman nappaa sukkanauhan Jne. Tähän tyyliin Meidän vierailla oli tosi hauskaa, kun yrittivät bongailla mahdollisimman monia tapahtumia! Palkinnoksi meillä oli suklaasuukkoja, ettei mitään sen suurempaa. Koitan tehdä tonne mun blogiin vielä tosta hääbingosta postauksen ja tuun vaikka linkittään sitten kun saan valmiiksi sen ensin.. Edit: iPhonen autocorrection häröilyt veks.
 14. Me olimme noin puolituntia kuvauksessa ja meiltä meni matkaan juhlapaikalle hevoskyydillä n. 20min, joten 50min oli vierailla ylimääräistä aikaa. Olivat kuulemma hakeneet baaritiskiltä juotavat, bestman oli ohjeistanut illan kulusta. Lisäksi bestman ja kaaso olivat jakaneet häävisan morsiusparista, mutta sitä ei ollut ehtinyt kukaan vielä edes pahemmin täytellä. Meillä oli häävisan vastauslaput pöytäkunnittain, koska ajattelimme, että se rikkoo hyvin jään vieraiden ihmisten kesken.
 15. Heitin oman kimppuni surutta menemään.