Jump to content
Naimisiin.info

Allegro

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Allegro kaikki viestit

  1. Minulla oli moni asia suunniteltuna jo rutkasti ennen kuin hääpäivä oli päätetty. Vastaavasti moni sellainenkin asia, jonka olisi voinut hoitaa merkittävästi etukäteen, jäi päätettäväksi aivan viime hetkille... Eli etukäteenkin voi hoitaa paljon asioita, mikäli tietää, ettei kyllästy.
  2. Kaikki häihin tulevat ovat tienneet tulevista häistä hääsuunnittelun alkuvaiheista asti, mutta vain lähipiirin kanssa asiasta on puhuttu jokseenkin säännöllisesti.
  3. Käytännön syistä meillä on järkevintä, että nukumme häitä ennen samassa majapaikassa. Sulho vie minut aamulla meikkiin + kampaukseen, siitä jatkan itse kaason luo pukeutumaan. En jaksa stressata tuosta samasta majapaikasta häitä edeltävänä yönä, sillä muut majoitusvaihtoehdot aiheuttaisivat meidän tapauksessa liikaa päänvaivaa ja käytännön järjestelyongelmia.
  4. Allegro

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meillä bändille varattu 3 x 45min settiä. Miten muilla? Riittääkö 3, onko 4 jo liikaa?
  5. Leikkinurkkaus ja pienet puuhapaketit. Häissä ei ole lapsia kuin 3, nekin kaikki kummilapsiamme.
  6. 6 häät takana (osassa olen ollut mukana ihan pienenä), omien jälkeen tiedossa jo 4... Taidettiin siis startata kunnon hääbuumi serkusten ja kavereiden keskuudessa.
  7. Minusta on kiva tapa osoittaa vieheillä/muutoin kukilla juhlan kannalta "tärkeät" henkilöt - siispä vieheet sulhaselle ja bestmanille, lisäksi pieni kukka kaasoille.
  8. Pohdimme ensiksi paikkakuntaa, sen jälkeen teimme kartoitusta kyseisen paikkakunnan juhlapaikoista ja kirkoista. Molemmat varattiin sitten loppuviimein samana päivänä - en siis muista tarkalleen, kumpi ensin
  9. Sesongin ulkopuolella 7kk riitti hyvin.
  10. Jo suunnittelujen alkuvaiheessa teimme sulhon kanssa selkeän periaatteen, että häävieraiksi ei kutsuta kuin meille oikeasti läheisiä ihmisiä (sukulaisia sekä ystäviä), jotka tunnemme etukäteen ja joiden kanssa olemme varmasti myös häiden jälkeen yhteyksissä.
  11. ^^Hyvä idea laittaa somen kautta viestiä yhteisesti kaikille ilmoittautumattomille vaikkapa viikkoa ennen. Itsekin nimittäin meinaan helposti unohtaa kaikki ilmoittautumispäivämäärät sun muut, niin pieni muistutus ei ole pahitteeksi!
  12. Sovimme yhdessä, että huomenlahjaksi molemmat organisoivat yhden päivän aktiviteetit häämatkallemme. Yllätys säilyy siis matkalle asti!
  13. Passin ja lentolippujen lisäksi vanha nimi on mulla esimerkiksi luottokortissa. Siitäkin saattaa tulla siis ongelmia, jos maksaa häämatkalla ostoksia vanhalla luottokortilla ja joutuukin näyttämään kassalla henkkarit -> jos passissa on jo uusi nimi, nimet ei täsmää vanhan luottokortin kanssa.
  14. Pohdin pitkään, pitäisinkö oman nimeni vai ottaisinko mieheni nimen. Yhdistelmänimen suhteen päätös oli helppo: se ei ole edes vaihtoehto, sillä nimemme eivät sovi pitkäksi pötköksi. Lopullisen päätöksen nimiasiassa taisin tehdä kivi-sakset-paperi-meiningillä.
  15. Itse pohdin sitä, mitä eroa on allergioilla ja erityisruokavalioilla. Voiko kutsussa käyttää pelkästää allergia-sanaa ("ilmoitathan allergiastasi ilmoittautumisen yhteydessä" tms)? Entä siinä tapauksessa vaikkapa kasvissyöjät - uskaltavatko he ilmoittaa omasta ruokavaliostaan, kun se ei varsinaisesti ole allergia?
  16. Mielestäni ei ole kohteliasta vaatia kaasoa ja bestmania kustantamaan itse hääparin toiveiden mukaisia asuja ellei toiveet todella osu yksiin myös kaason ja bestmanin omien mieltymysten (ja juhlavaatteiden hankintatarpeiden) kanssa. Toisaalta ymmärrän kyllä hyvin myös hääparin halun vaikuttaa avustajien puvustukseen, varsinkin jos avustajia on useita. Tällöin siis jää mielestäni jäljelle vaihtoehto, jossa hääpari ainakin auttaa kustannuksissa. Meillä ei kuitenkaan ollut erityisiä toiveita kaasolle ja bestmanille esittää, joten itse ovat puvustusasiat hoitaneet.
  17. Viitisen vuotta yhteiseloa taustalla. Ei lapsia vielä, mutta ehkäpä toivottavasti piakkoin...
  18. Kotipaikkakunnallamme, jossa asuu myös kaaso, bestman ja muut lähimmät ystävät. Myös sulhon vanhemmat asuvat n.30km päässä. Näin ollen järjestelyt sujuu helposti, kun apujoukkoja on lähettyvillä.
  19. Vähän reilu vuosi kihlautumisesta tuntui sopivalta ajalta häiden valmisteluun. Keskikesän häitä ei haluttu, joten päätettiin ottaa varaslähtö ja mennä naimisiin toukokuussa.
×
×
  • Create New...