isle

Rouva
  • Viestit

    85
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä isle

  • Taso
    Juniori

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Onkos tämän kesän morsmaikkuja suuntaamassa Kreetalle? Me lähdetään miehen kanssa syyskuun loppupuolella sinne, varattiin pienestä hotellista huoneisto viikoksi. Agia Marinan ja Plataniaksen rajalla tullaan majailemaan siis. Tarkoituksena olisi useammaksi päiväksi vuokrata auto ja käydä katselemassa saarta vähän laajemmaltakin alueelta, kuitenkin niin että öiksi palattaisiin aina hotellille. Jännittävää, kumpikin ollaan miehen kanssa melko kokemattomia reissaajia joten saa nähä miten tästä selvitään
  2. Tässä oma yhdistelmäni, jonka sain n.viikko sitten pujottaa sormeeni Alla siis kihla ja päällä vihki. Itelle oli tärkeää, että molemmat sormukset on siroja, eikä saa olla ulokkeita.
  3. Täällä kans yks... Ite olen onnistunut saamaan tämän asian suhteen hieman itseluottamusta Joe Blascon avulla. Käytän siis Red Neutralizeria meikkivoiteena, siihen päälle ohut kerros puuteria. Se tietoisuus siitä ettei enää näytä niin punaselta mitä ilman meikkiä, on helpottanu tässä asiassa. Ainut ongelma on, etten ole keksiny miten tuon neutralisoijan saa pysymään tasaisena koko päivän, ku olen kova hikoilemaan kasvoistakin. Etenkin nenän kohalla näyttää joskus aika kaameelta..oisko kellään tähän vinkkejä?
  4. Minä otan kaks viikkoa ennen häitä vapaaksi, ukko aiko ottaa viikon ennen häitä. 5 vuoden urakka koulussa on pian ohi, joten haluan oikeasti pitää lomaa ja ilman pahempaa stressiä vielä tehdä viimeisiä silauksia häitä varten
  5. On nähny kuvissa ja livenä mun päällä,en pysty pitämään salassa! Ja mies muutenkin herkistyy niin helposti että eiköhän se ole ihan vaikuttunut vielä sitten kirkossakin
  6. Tässä minun: http://shoppegowns.com/87474/2846-Atelier-Diagonal-Bridal-Gown.aspx Vuosimalli taitaa olla jotain 2011, mutta ei minua paljon haittaa vaikkei uusinta huutoa ookaan
  7. Meillä juhlatila (iso mökki) järven rannalla koko viikonlopuksi kustantaa 800e. Tämä sisältää kaiken ruokailuun tarvittavan (paitsi itse ruoka), jonkin näköset saunatilat, n. 45 henkilön yöpymisen, tanssiterassin. Pitopalvelun voi myös ottaa niiltä, mutta vielä ei olla hintojakaan kyselty.
  8. Minut saattaa velipoika, koska isä kattelee tilaisuutta pilven reunalta...
  9. Meillä tulee 45km, eiköhän sen noin puolessa tunnissa aja ku suurin osa matkasta ihan hyvää asfalttia. Lähes kaikki vieraat omaa porukkaa lukuunottamatta on pitkänmatkalaisia ja todnäk tulevat autoilla, joten kuljetusta ei tarvi järjestää (tarvittaessa kimppakyydit). Ite oon tykänny häistä, joissa saa vähän relata ennen juhlapaikalle menoa autossa istuen ja samalla puhua seuralaisten kanssa vihkitilaisuudesta, kattella maisemia jne. Liian nopeat siirtymiset on jotenki ärsyttäviä
  10. Meillä melko sama tilanne. Ku häistä kerrottiin niin ihmetteli että onpa meillä kiire (häiden aikaan yhdessä 6v..), ja sitte ku kerroin ettei aiota koko sukua kutsua, niin stressasi että ne joita ei kutsuta vihastuvat heille asiasta... Muutenki kuulosti että on tässä vähän sulateltavaa ja hirvee stressi tulee järjestelyjen kanssa jne. Mutta uutisen kertomisen jälkeen ei ole kysyny MITÄÄN koko häistä, mikä tietenki vähän harmittaa ku ei osoita minkäänlaista innostusta asiasta. Mutta toisaalta saadaanpahan järkätä ihan oman näköiset häät ku ei ole tuputtamassa omia näkemyksiään joka asiaan. Muuten meillä on anopin kanssa hyvät välit.
  11. Meilläki mies huolehtii hääauton ja bändin järkkäämisen + kaikki "miesten hommat" häitä edeltävinä aikoina. Saa sitä varmasti patistella jossain vaiheessa, ku on aika hidas tekemään päätöksiä (esim. bestmania ei osaa valita), mutta luotan kyllä 100-prosenttisesti että tekee sovitut hommat Lähinnä naureskelee ku olen alottanu tämän hössöttämisen, mutta kyllä se aina jollain tavalla osoittaa olevansa kiinnostunut olemaan mukana järjestelyissä. Ja yhdessä päätetään tärkeimmistä asioista.
  12. Me ollaan häitten aikaan oltu yhessä melkeen 6 vuotta. Oma perhe oli että jee, vihdoinkin!! Kun taas miehen vanhemmat oli että teilläpä kiire on mennä naimisiin... ARRGGH!
  13. Oliko kellään kokemusta koivunlehdistä? Sateellahan ne ei varmaan kovin kivat oo (liimautuu iholle ja huonolla tuurilla voisko jopa värjätä pukua) mutta jos ei sada, niin voisin kyllä ajatella meille sellasia Kirkolta en ole vielä varmistanut, saako siellä heitellä mitään.
  14. Tiiättekö te mitään yhen/kahen miehen orkesteria, joka kiertelis soittelemassa yksityisissä juhlissa?
  15. Ite aion viskata kimpun, koska kyllä sitä krääsää kertyy muutenkin elämän aikana Ja kuviahan saa kimpusta otettua niin, että sitä voi katella jälkikäteen..