Jump to content
Naimisiin.info

isle

Rouva
  • Viestit

    85
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän isle kaikki viestit

  1. isle

    Kreeta häämatkakohteena

    Onkos tämän kesän morsmaikkuja suuntaamassa Kreetalle? Me lähdetään miehen kanssa syyskuun loppupuolella sinne, varattiin pienestä hotellista huoneisto viikoksi. Agia Marinan ja Plataniaksen rajalla tullaan majailemaan siis. Tarkoituksena olisi useammaksi päiväksi vuokrata auto ja käydä katselemassa saarta vähän laajemmaltakin alueelta, kuitenkin niin että öiksi palattaisiin aina hotellille. Jännittävää, kumpikin ollaan miehen kanssa melko kokemattomia reissaajia joten saa nähä miten tästä selvitään
  2. Tässä oma yhdistelmäni, jonka sain n.viikko sitten pujottaa sormeeni Alla siis kihla ja päällä vihki. Itelle oli tärkeää, että molemmat sormukset on siroja, eikä saa olla ulokkeita.
  3. Täällä kans yks... Ite olen onnistunut saamaan tämän asian suhteen hieman itseluottamusta Joe Blascon avulla. Käytän siis Red Neutralizeria meikkivoiteena, siihen päälle ohut kerros puuteria. Se tietoisuus siitä ettei enää näytä niin punaselta mitä ilman meikkiä, on helpottanu tässä asiassa. Ainut ongelma on, etten ole keksiny miten tuon neutralisoijan saa pysymään tasaisena koko päivän, ku olen kova hikoilemaan kasvoistakin. Etenkin nenän kohalla näyttää joskus aika kaameelta..oisko kellään tähän vinkkejä?
  4. Minä otan kaks viikkoa ennen häitä vapaaksi, ukko aiko ottaa viikon ennen häitä. 5 vuoden urakka koulussa on pian ohi, joten haluan oikeasti pitää lomaa ja ilman pahempaa stressiä vielä tehdä viimeisiä silauksia häitä varten
  5. On nähny kuvissa ja livenä mun päällä,en pysty pitämään salassa! Ja mies muutenkin herkistyy niin helposti että eiköhän se ole ihan vaikuttunut vielä sitten kirkossakin
  6. Tässä minun: http://shoppegowns.com/87474/2846-Atelier-Diagonal-Bridal-Gown.aspx Vuosimalli taitaa olla jotain 2011, mutta ei minua paljon haittaa vaikkei uusinta huutoa ookaan
  7. isle

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä juhlatila (iso mökki) järven rannalla koko viikonlopuksi kustantaa 800e. Tämä sisältää kaiken ruokailuun tarvittavan (paitsi itse ruoka), jonkin näköset saunatilat, n. 45 henkilön yöpymisen, tanssiterassin. Pitopalvelun voi myös ottaa niiltä, mutta vielä ei olla hintojakaan kyselty.
  8. Minut saattaa velipoika, koska isä kattelee tilaisuutta pilven reunalta...
  9. Meillä tulee 45km, eiköhän sen noin puolessa tunnissa aja ku suurin osa matkasta ihan hyvää asfalttia. Lähes kaikki vieraat omaa porukkaa lukuunottamatta on pitkänmatkalaisia ja todnäk tulevat autoilla, joten kuljetusta ei tarvi järjestää (tarvittaessa kimppakyydit). Ite oon tykänny häistä, joissa saa vähän relata ennen juhlapaikalle menoa autossa istuen ja samalla puhua seuralaisten kanssa vihkitilaisuudesta, kattella maisemia jne. Liian nopeat siirtymiset on jotenki ärsyttäviä
  10. Meillä melko sama tilanne. Ku häistä kerrottiin niin ihmetteli että onpa meillä kiire (häiden aikaan yhdessä 6v..), ja sitte ku kerroin ettei aiota koko sukua kutsua, niin stressasi että ne joita ei kutsuta vihastuvat heille asiasta... Muutenki kuulosti että on tässä vähän sulateltavaa ja hirvee stressi tulee järjestelyjen kanssa jne. Mutta uutisen kertomisen jälkeen ei ole kysyny MITÄÄN koko häistä, mikä tietenki vähän harmittaa ku ei osoita minkäänlaista innostusta asiasta. Mutta toisaalta saadaanpahan järkätä ihan oman näköiset häät ku ei ole tuputtamassa omia näkemyksiään joka asiaan. Muuten meillä on anopin kanssa hyvät välit.
  11. Meilläki mies huolehtii hääauton ja bändin järkkäämisen + kaikki "miesten hommat" häitä edeltävinä aikoina. Saa sitä varmasti patistella jossain vaiheessa, ku on aika hidas tekemään päätöksiä (esim. bestmania ei osaa valita), mutta luotan kyllä 100-prosenttisesti että tekee sovitut hommat Lähinnä naureskelee ku olen alottanu tämän hössöttämisen, mutta kyllä se aina jollain tavalla osoittaa olevansa kiinnostunut olemaan mukana järjestelyissä. Ja yhdessä päätetään tärkeimmistä asioista.
  12. Me ollaan häitten aikaan oltu yhessä melkeen 6 vuotta. Oma perhe oli että jee, vihdoinkin!! Kun taas miehen vanhemmat oli että teilläpä kiire on mennä naimisiin... ARRGGH!
  13. isle

    Mitä te heittelette?

    Oliko kellään kokemusta koivunlehdistä? Sateellahan ne ei varmaan kovin kivat oo (liimautuu iholle ja huonolla tuurilla voisko jopa värjätä pukua) mutta jos ei sada, niin voisin kyllä ajatella meille sellasia Kirkolta en ole vielä varmistanut, saako siellä heitellä mitään.
  14. isle

    Rovaniemi

    Tiiättekö te mitään yhen/kahen miehen orkesteria, joka kiertelis soittelemassa yksityisissä juhlissa?
  15. Ite aion viskata kimpun, koska kyllä sitä krääsää kertyy muutenkin elämän aikana Ja kuviahan saa kimpusta otettua niin, että sitä voi katella jälkikäteen..
  16. isle

    Rovaniemi

    Mä luulen, että mennään ihan sillä että sulhon täti kuvaa harrastuneisuuttaan (vielä ei olla kysytty) ja jos ei, niin eiköhän vieraat sen verran kuvaa että saadaan hääpäivä ikuistettua Mulla on jo puku, kävin n.1kk sitten sen hommaamassa. Edullisesti sai ja sopi vielä mun vartalon mallille (mitä nyt pitäis pikkusen kiloja puotella että näyttää vielä paremmalta) niin samapa tuo oli hommata Joko teillä on pitopalvelu varattu? Meillä sen sais juhlapaikalta, taijetaan ottaa se jos ei ole kovin pahan hintainen. Tuleeko teille bändiä tms.? Me ajateltiin hommata jonkun näkönen, vaikka kahen miehen orkesteri soittamaan niin saa tanssia
  17. isle

    Rovaniemi

    Näytti aika kivalta paikalta tuo Ounasvaaran maja, piti vähän tehdä tutkimusta Aika saman tyyppinen on sisältä se meijänki juhlapaikka, tosin huomattavasti pienempi. Nyt mä sain viimein varattua sen kirkonki 28.6. Ja juhlapaikanki alustavasti. Kiva että voi alkaa nyt sit oikeasti jo miettimään kaikkia hankintoja, varauksia ym.
  18. isle

    Rovaniemi

    Tai itse asiassa Ranualla meidän häitä juhlitaan Mut ajattelin kuitenkin kuuluvani tähän Rovaniemi-osastoon.. Me suunniteltiin Simojärven rannalta yhtä isompaa mökkiä juhlapaikaksi. Vieraslista ois tarkan seulan jälkeenkin 70 henkilön mittanen, mut juhlapaikalle ei kuulema mahu kun 60, joten täytyy hieman vielä karsia, valitettavasti... Ossaatko muuten suositella paikkaa, mistä sais kampauksen ja meikin edullisesti (ja hyvän näköset tietty..) ? Ite ajattelin Roin puolella käyä ne laitattamassa. Paljonko teillä on tarkotus kutsua vieraita?
  19. isle

    Rovaniemi

    Tässä yksi Rovaniemen vieruskuntalainen Häät 6/2014. Vielä ei olla kirkkoa ja juhlapaikkaa varattu, mutta jospa ne ois vielä vapaana sille päivälle mitä ajateltiin Lumen sulamista nimittäin odoteltu, että näkee ulkoa päinki ko.paikan.
  20. Omiin polttareihin voisin sisällyttää pari hauskaa juttua, kuten benjihyppy/seinäkiipeily/ralliautoilu, sekä joku tankotanssi tai vastaava. Illan ja yön vois sitten olla vaikka mökillä hyvässä seurassa syöden hyvää ruokaa, juoden, saunoen ja paljussa istuskellen, taustalla hyvää musiikkia Kaupungilla hääriminen ei ole ollenkaan minun juttu, eikä illallakaan olis pakko minnekään baariin mennä jos nuo em. asiat toteutuisivat.
  21. Suurimmat pelot on, että ruoka on pahaa, yleinen tunnelma on latistunut ja vierailla ei innosta mikään, ja sataa niin paljon ettei voida viettää aikaa kunnolla ulkona. Lisäksi pelottaa vähän, että miten minun ja puolison suku, lähinnä sisarukset ja vanhemmat, tulevat toimeen, koska ollaan aika erityyppisiä ihmisiä. Myös, jos eräs vieras intoutuu ottamaan liikaa alkoa, niin että siitä pitää huolehtia koko illan. Ai niin, ja että puvulle läikkyy esim. punaviiniä!
  22. Meillä säästetään esim.: - Hääpuku alennuksesta (tuli jo hommattua, ja meni alle budjetin) - Hääauto tutulta - Koristeissa mahdollisimman paljon ympäröivästä luonnosta saatavaa matskua (kukat, koivua ym.), ja koristellaan itse - Koristeluun tarvittavia isompia hankintoja saadaan lainaksi lähipiiristä - Paikkakortit, kutsut ja ohjelmat tehdään itse - Sormukset, ei tarvi olla kasan isoin timantti vaan siro ja pieni ja edullinen - Hääkakku ja iltaruuat tehdään itse - Yöpymispaikka, sillä voidaan majoittua (ja suurin osa vieraista voi myös) juhlapaikalle, mikä ei sekään ollut kovin kallis - Kaasojen puvut, jokainen saa pukeutua omiin mekkoihinsa - Hääkampaus ja -meikki tutuilta - Sulhon täti luultavasti kuvaa harrastuneisuuttaan, ja vaikkei kuvaisi, niin kyllä joku aina räpsii niitä kuvia - Häämatka jonneki edulliseen kohteeseen ja lyhyeksi aikaa (tosin, en tätä edes laskisi omaan hääbudjettiin..)
  23. Valmistun just ennen häitä, mies on työssäkäyvä. Vuokralla vielä asutaan. Häiden aikaan olen vielä 26, mies 27, ja yhteisiä vuosia tuolloin takana ~6v.
  24. isle

    Kuinka teillä kosittiin?

    Me oltiin puhuttu kihlautumisesta ja häistä useampaan otteeseen, mutta se ajankohta oli miehen mielestä "sitte joskus, onhan tässä loppuelämä aikaa". No, eräs aamu ku oltiin anoppilassa vihjailin taas jotakin kihlautumisesta, ja ku vastaus oli taas "sitte joskus" niin meinasin jo hermostua, että ei me varmaan koskaan päästä kihloihin asti... Mentiin sitten samana päivänä siskon ja hänen miehensä luona käymään, oli tarkotus käydä ajamassa minun hevosella pieni kärrylenkki. Lenkillä mies sano yhen järven kohdalla että pysähytäänpä tähän kattomaan tuota järveä, ja minä tietty olin vastahakoisena asian suhteen, mutta lopulta suostuin sinne pysähtymään ja sidoin hepan kiinni puuhun. Heppa kävi vähän kuumana ja samalla mies puheli kauniita sanoja meistä ja yhtäkkiä se polvistu, avasi korurasian ja kysy että haluanko elää sen kanssa loppuelämän. Olin ihan ihmeissäni ja vastasin tietty myöntävästi, ja piti sitä heti hoppuuttaa nousemaan ylös ku hevonen meinasi tosissaan hermostua siinä vieressä. Lähettiin takasin tallille, jossa sisko naureskeli että oliko hyvä reissu, oli ilmeisesti juonessa mukana... Ja aika hyvin miehelläki aamulla piti pokka, ku meinasin ettei me varmaan koskaan päästä kihloihin asti...
×
×
  • Create New...