Chantilly

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Chantilly

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. kävin tutustumassa tämän uuden profiiliin käyttöön sivullasi, ajattelin vain jättää viestiä etten ole mikään stalkkeri. :)

 2. En ole, kaapissa roikkuu vielä.
 3. Mulle jäi paha maku TK:sta, koska en ikinä kimppuani sieltä saanutkaan vaikka morsiussidonnasta oli sovittu hyvissä ajoin. Yritin monesti häitä edeltävällä viikolla ottaa yhteyttä kyseiseen putiikkiin ja Johannaan, mutta ei vastausta. Häitä edeltävänä päivänä joku Johannan kollega toisesta kukkakaupasta soitti ja sanoi, että hän tekee mun kimpun, ja että Johanna oli itse matkoilla ja unohtanut koko morsiussidonnan. Great. Ellei kimpunsitojaa olisi ilmaantunut, olisin hätätapauksessa pyytänyt Eerikin kukkaa sitomaan kimppuni, kuten olisi varmaan alun perin pitänytkin tehdä. Heidän palveluunsa olen aina ollut hyvin tyytyväinen.
 4. Ei kaduta, olen tosi tyytyväinen
 5. Lähdimme häämatkalle 8)
 6. Olihan se hieman haikeaa, mutta pidän myös uudesta sukunimestäni, eli ei kaduta.
 7. Kyllä, erittäin tyytyväinen
 8. Kahvi, sitten tanssitaan all night long 8)
 9. Meillä lähti kutsut ykkösluokassa, ja ihan fiilispohjalta, ei mietitty sitä sen enempää.
 10. Kanssasi on niin hyvä olla, syliisi helppo tulla. Vain sinut tahdon viereeni, vain sinut mukaani. (Hector & Susanna Haavisto)
 11. Tällä samaisella palstalla on ainakin yksi versio: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1109522132
 12. Juuri varmuuden vuoksi mun kaaso ehdotti voivansa järjestää pari ässää hihaan, jos vieraat alkavat liikehtiä levottomasti meidän leikittömissä häissä : Mutta muuten kyllä toivotaan, että iltaa vietetään itseasiassa samoissa merkeissä kuin rosero.
 13. Mekään ei leikkejä kaivata.. : Tarkoituksemme on tarjota perheille ja lähimmille ystäville hyvä illallinen sekä viettää loppuilta tanssien ja rupatellen.
 14. Me lähdetään heti seuraavana aamuna. 15 tuntia kestävällä menomatkalla ehtii sitten sulatella hääpäivän tapahtumia - kunhan saatais vierekkäiset paikat lentokoneessa
 15. Emme maksa kaason pukua, hän saa itse valita ja ostaa pukunsa.