Jump to content
Naimisiin.info

Chantilly

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Chantilly kaikki viestit

  1. kävin tutustumassa tämän uuden profiiliin käyttöön sivullasi, ajattelin vain jättää viestiä etten ole mikään stalkkeri. :)

  2. En ole, kaapissa roikkuu vielä.
  3. Mulle jäi paha maku TK:sta, koska en ikinä kimppuani sieltä saanutkaan vaikka morsiussidonnasta oli sovittu hyvissä ajoin. Yritin monesti häitä edeltävällä viikolla ottaa yhteyttä kyseiseen putiikkiin ja Johannaan, mutta ei vastausta. Häitä edeltävänä päivänä joku Johannan kollega toisesta kukkakaupasta soitti ja sanoi, että hän tekee mun kimpun, ja että Johanna oli itse matkoilla ja unohtanut koko morsiussidonnan. Great. Ellei kimpunsitojaa olisi ilmaantunut, olisin hätätapauksessa pyytänyt Eerikin kukkaa sitomaan kimppuni, kuten olisi varmaan alun perin pitänytkin tehdä. Heidän palveluunsa olen aina ollut hyvin tyytyväinen.
  4. Ei kaduta, olen tosi tyytyväinen
  5. Olihan se hieman haikeaa, mutta pidän myös uudesta sukunimestäni, eli ei kaduta.
  6. Kyllä, erittäin tyytyväinen
  7. Kahvi, sitten tanssitaan all night long 8)
  8. Meillä lähti kutsut ykkösluokassa, ja ihan fiilispohjalta, ei mietitty sitä sen enempää.
  9. Kanssasi on niin hyvä olla, syliisi helppo tulla. Vain sinut tahdon viereeni, vain sinut mukaani. (Hector & Susanna Haavisto)
  10. Chantilly

    HÄÄNÄYTELMÄ?????

    Tällä samaisella palstalla on ainakin yksi versio: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1109522132
  11. Juuri varmuuden vuoksi mun kaaso ehdotti voivansa järjestää pari ässää hihaan, jos vieraat alkavat liikehtiä levottomasti meidän leikittömissä häissä : Mutta muuten kyllä toivotaan, että iltaa vietetään itseasiassa samoissa merkeissä kuin rosero.
  12. Mekään ei leikkejä kaivata.. : Tarkoituksemme on tarjota perheille ja lähimmille ystäville hyvä illallinen sekä viettää loppuilta tanssien ja rupatellen.
  13. Me lähdetään heti seuraavana aamuna. 15 tuntia kestävällä menomatkalla ehtii sitten sulatella hääpäivän tapahtumia - kunhan saatais vierekkäiset paikat lentokoneessa
  14. Emme maksa kaason pukua, hän saa itse valita ja ostaa pukunsa.
  15. Jätän hääpäivän meikin suosiolla ammattilaisen huomaan. Pääasiassa siksi, että luulenpa etten jänskätyksessäni pystyisi saamaan itseääni miellyttävää lopputulosta aikaan Lisäksi uskon, että minun kohdallani ammattilaisen tekemänä meikin lopputulos on kestävämpi ja huolitellumpi. Koemeikkiin olen menossa hyvissä ajoin ennen häitä, joten saas nähdä...
×
×
  • Create New...