Karjalan nainen

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Karjalan nainen

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tällainen oli minulla syyskuussa http://img51.imageshack.us/img51/4889/8rc6.jpg
 2. Meillä hääpäivä lähestyy jo hirmusta vauhtia ja nyt pelottaa sulhasen alkanut flunssa. Saa nähdä onko meistä jompi kumpi tai molemmat nenät punasina tai ääni pois alttarilla. Lisäksi vielä tänään saatiin kuulla, että hääauto on rikki, joten uuden metsästys on alkanut..eihän tässä ole kuin neljä päivää aikaa.
 3. Mut vietiin viikko sitten omissa polttareissani sirkuskouluun ja tykkäsin siitä kovasti. Oli kivaa, kun koko porukka pääsi temppuilemaan.
 4. Meidän matka on noin 500m, joten aika ihanteellinen mielestämme.
 5. Meillä on häihin aikaa enää alle kuukausi ja huomaan, että meitä molempia alkaa juhlat stressaamaan. Molemmilla on pinna tiukalla ja hermot menee pienistä asioita. Sinänsä kaikki järjestelyt on suht kunnossa, mutta taitaa yleisesti vaan jännitys vaivata. Oon ihmetellen lukenut, kun monet ovat kirjottaneet ajan ennen häitä olevan yhtä onnea ja autuutta. Mua ehkä stressaa eniten, kun miehellä on erilainen tahti asioiden hoitamiseen kuin mulla, enkä viittis koko ajan patistaa ja muistutella. Mutta innolla ootellaan juhlia ja mä en ainakaan jaksais enää ootella.
 6. Mä olin ajatellut kinuskikakkua (miehenkin hyväksyntä on), joka sopii aika hyvin syksyhäihin.
 7. Eikös niitä ole sellaisia pitkiä tähtisadetikkuja?
 8. Oltiin tänään miehen kanssa yhdessä pukujen sovituksessa ja oli kyllä kiva nähdä hänen ilmeensä, kun näki puvun päälläni.
 9. Haminan Johanneksen kirkossa vihitään ja juhlat pidetään Wanhalla Toipparilla eli ihan siinä lähellä. Missäs teillä on juhlat?
 10. Täällä olisi yksi tämän syksyn haminalainen morsian
 11. Heti, kun mentiin kihloihin, alettiin suunnittelemaan häitä. Eli puoli vuotta ennen juhlia. Nyt kun on reilu kaksi kuukautta aikaa häihin, niin tuntuu, että aika on ollut ihan riittävä. Ennemminkin toivoo, että tulis ne häät jo. Moni asia on sellainen, että ne pystyy hoitamaan vasta juuri ennen juhlaa.
 12. Varasta vaan Mäkin olen varastanut idean joltakin tältä sivustolta.
 13. Meillä ei heitetä mitään, vaan kilkutellaan pieniä hääkelloja.
 14. Mulla on kihla 16 ja vihki pikkusen isompi, kokoa en edes tiedä. Kihla tulee päällimmäiseksi, joten se tulee pitämään hyvin vihkiä sormessa.
 15. Mä tilasin vieheet sulhaselle, bestmanille, kahdelle kaasolle sekä vanhemmille.