Jump to content
Naimisiin.info

Karjalan nainen

Rouva
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Karjalan nainen kaikki viestit

  1. Tällainen oli minulla syyskuussa http://img51.imageshack.us/img51/4889/8rc6.jpg
  2. Meillä hääpäivä lähestyy jo hirmusta vauhtia ja nyt pelottaa sulhasen alkanut flunssa. Saa nähdä onko meistä jompi kumpi tai molemmat nenät punasina tai ääni pois alttarilla. Lisäksi vielä tänään saatiin kuulla, että hääauto on rikki, joten uuden metsästys on alkanut..eihän tässä ole kuin neljä päivää aikaa.
  3. Karjalan nainen

    Pienet polttarit

    Mut vietiin viikko sitten omissa polttareissani sirkuskouluun ja tykkäsin siitä kovasti. Oli kivaa, kun koko porukka pääsi temppuilemaan.
  4. Meidän matka on noin 500m, joten aika ihanteellinen mielestämme.
  5. Meillä on häihin aikaa enää alle kuukausi ja huomaan, että meitä molempia alkaa juhlat stressaamaan. Molemmilla on pinna tiukalla ja hermot menee pienistä asioita. Sinänsä kaikki järjestelyt on suht kunnossa, mutta taitaa yleisesti vaan jännitys vaivata. Oon ihmetellen lukenut, kun monet ovat kirjottaneet ajan ennen häitä olevan yhtä onnea ja autuutta. Mua ehkä stressaa eniten, kun miehellä on erilainen tahti asioiden hoitamiseen kuin mulla, enkä viittis koko ajan patistaa ja muistutella. Mutta innolla ootellaan juhlia ja mä en ainakaan jaksais enää ootella.
  6. Mä olin ajatellut kinuskikakkua (miehenkin hyväksyntä on), joka sopii aika hyvin syksyhäihin.
  7. Eikös niitä ole sellaisia pitkiä tähtisadetikkuja?
  8. Oltiin tänään miehen kanssa yhdessä pukujen sovituksessa ja oli kyllä kiva nähdä hänen ilmeensä, kun näki puvun päälläni.
  9. Haminan Johanneksen kirkossa vihitään ja juhlat pidetään Wanhalla Toipparilla eli ihan siinä lähellä. Missäs teillä on juhlat?
  10. Täällä olisi yksi tämän syksyn haminalainen morsian
  11. Heti, kun mentiin kihloihin, alettiin suunnittelemaan häitä. Eli puoli vuotta ennen juhlia. Nyt kun on reilu kaksi kuukautta aikaa häihin, niin tuntuu, että aika on ollut ihan riittävä. Ennemminkin toivoo, että tulis ne häät jo. Moni asia on sellainen, että ne pystyy hoitamaan vasta juuri ennen juhlaa.
  12. Varasta vaan Mäkin olen varastanut idean joltakin tältä sivustolta.
  13. Meillä ei heitetä mitään, vaan kilkutellaan pieniä hääkelloja.
  14. Mulla on kihla 16 ja vihki pikkusen isompi, kokoa en edes tiedä. Kihla tulee päällimmäiseksi, joten se tulee pitämään hyvin vihkiä sormessa.
  15. Mä tilasin vieheet sulhaselle, bestmanille, kahdelle kaasolle sekä vanhemmille.
  16. Mun vanhemmille kerrottiin niin, että mentiin kihlajaispäivänä mökille, kun tiedettiin niiden olevan siellä ja siinä sitten ilmoitusluonteisesti mainittiin, että ollaan rengastettu toisemme. Molemmat olivat tosi onnellisia ja sanoivat, että tätähän ollaan odotettukin. Eivät kauaa ehtineet iloitsemaan, kun jo kerrottiin, että puolen vuoden päästä on sitten häät. Samantien alkoivat jo häitä meidän kanssa ideoimaan ja lyötiin hääpäivä lukkoon. Sulhon äidille kerrottiin samantien puhelimitse ja hänkin iloitsi uutisesta ja toivotti minut tervetulleeksi sukuun.
  17. Tutkin netistä potentiaalisia vaihtoehtoja, jotka täyttäisivät kriteerimme. Mies kyseli työpaikaltaan paikkakuntaa tuntevilta sopivia juhlapaikkoja. Sitä kautta saimme vinkin juhlapaikastamme. Parin päivän päästä käytiin paikkaa katsomassa ja tehtiin samantien päätös sen varaamisesta. Eli lopulta oli vain yksi vaihtoehto
  18. Meillä on kanssa lyhyt matka, n. 500m. Eli tarvittaessa vieraat voivat vaikka kävellä juhlapaikalle. Vielä on mietinnässä se, että millä me kuljetaan itse juhlapaikalle, mutta jos jollakin muulla kuin jalkaisin, niin todennököisesti ajetaan vähän ylimääräisiä kunniakierroksia.
  19. Me mennään matkalle vasta myöhemmin, joko vuoden lopussa tai sitten ensi keväänä. Ollaan mietitty sellasta pidennettyä viikonloppua jossakin kaupunkikohteessa Euroopassa. Eli aika avointa on..
  20. Mulle tulee kaksi kaaso, toinen on hyvä ystäväni ja entinen työkaverini ja toinen veljeni vaimo. Bestmanistä ei ole vielä varmuutta (mies hoitaa kunhan saa aikaiseksi), mutta ehdolla on hänen veljensä ainakin sormuksen luovuttajaksi kirkossa ja toinen mahdollinen sitten enemmän ohjelmapuolen hoitajaksi.
  21. Millos teillä helmiäinen2013 on häät? Ostin nimittäin meille koristeen, häät on syksyllä ja sen jälkeen voisin sen myydä?
  22. Onnea songvari pian lähestyvään hääpäiväänne!
  23. Mä yritän hillitä itseäni, etten olisi sellainen sulhoa patisteleva morsian, mutta jotenkin raivostuttaa, kun toinen ottaa asiat niin lunkisti. Olen monta kertaa pyytänyt, että voisitko omalta osaltasi varmistaa bestmanin, selvittää omien sukulaistesi osoitetiedot yms., mutta mitään ei tapahdu. Kun voisikin olla varma, että asiat tulee hoitumaan ilman patistelua. Itse haluaisin tehdä asiat ajoissa ja toinen enemmän viime tipassa. Monet hänen vastuullaan olevat jutut kuitenkin vaikuttavat omien asioideni järjestelyyn, kuten kutsukorttien askarteluun. Sainpahan jupistua
  24. Ryntäsin tapani mukaan heti pukukauppaan hääpäivästä päätettyämme eli noin puoli vuotta ennen itse juhlaa. Ja päätöksen puvusta tein viikossa. Mitä sitä nyt pidempään miettimään, kun täydellinen osui kohdalle Mittojen tarkistukset tehdään sitten pari kuukautta ennen häitä.
  25. Hui, kun katsoin kuvaa, niin ihmettelin, että miten käteni on tänne joutunut Mulla on nimittäin kihlana samanlainen, kuin tuo leveämpi sormus ja tänään kävin kaupassa kokeilemassa vihkisormuksia ja ihastuin melkein samanlaiseen, kuin tuossa kuvassa se toinen.
×
×
  • Create New...