Jump to content
Naimisiin.info

MrsIndia

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän MrsIndia kaikki viestit

  1. Osaakohan joku auttaa mua.. Meillä on häät 6 viikon päästä ja sain vasta nyt hyvän idean.. laitetaan bussiin kaikille häävieraille pieni Bailey's tms pullo matkan iloksi ja myöhemmäksi iloksi. Ainoa vaihtoehto saada juomat Tallinnasta on pyytää bestmäneja ostamaan ne nyt viikonloppuna kun lähtevät sulhon kanssa polttareihin. Kysymys on siis mistä pikkupullot kannattaa ostaa / tilata ? Tallinnan satamasta vai laivalta? Voiko satamakauppoihin tehdä tilaus niin bestmänit pääsee helpommalla? Tallinkin sivuilta en edes nähnyt valikoimaa (alkoholilain mukaan ei saa näyttää) joten en osaa sanoa edes onko siellä pikkupulloja ja paljon ne maksaa. Jos haluan siis etukäteen tilata juomia laivalta näin ei-matkustajana niin miten sen voi tehdä? Auttakee, aikaa ei oo paljon..
  2. MrsIndia

    Kukkabudjetti

    Saatiin hinta-arvio kukkakauppiaalta häiden kukista. En osaa yhtään sanoa onko hintataso ok, vai mitä hääkukat "yleensä" maksavat. Tajuan tietysti että hintaan vaikuttaa kukkalaatu ja koko jne. Hinta-arviot on nyt seuraavanlaiset: - oma kukkakimppu (valkoisia ruusuja, vaaleanliila ruusu, tumma eustoma, lila freesia) 70€. - kaasojen kimput (pienet kimput, samanlaiset kuin morsiammen) 35€ kpl - Vieheet (valkoinen ruusu ja liila fressia sulholle, bestmaneille valkoinen ruusu) 8€ kpl - Pöytäkukat (valkoiset ja liilat kukat) 40€ kpl (9-10 pöytää) - buffetpöytään kukat 100€ Ainoastaan mietityttää noi buffapöydän kukat. Ilmeisesti suunnitelmissa ois laittaa isompi asetelma siihen, mut vähän kauhistuttaa 100€ kukat jossain ruokien luona. Millaisia hintoja te muut olette maksaneet kukista?
  3. En kauheasti höpöttele hääjärjestämisestä, koska en halua töissäkään leimautua "häähulluksi". ;-) Onhan mulla elämässäkin muita juttuja, mutta välillä on pakko avautua stressistä, jatkuvasta to-do listasta, sulhon aikaansaamattomuudesta jne. Toisaalta sen takia pidän blogia, jonne voi välilä avautua, mutta myös pohdiskella juttuja. Häät on jo toukokuussa joten tässähän on kohta kiire kaiken suhteen! :-D
  4. Suomalais-intialaiset häät tiedossa toukokuussa 2014! Pidän blogia hääsuunnitteluista, sieltä voi lukea kuulumisia, pohdiskeluja ja kahden kulttuurin kömmähdyksistä. www.springshaadi.blogspot.com
  5. MrsIndia

    Kertakäyttökamerat

    Meillä on myös kuvaaja koko päiväksi mutta silti harkitsin pitkään kertisten käyttöä. Vieraista saisi kivoja kuvia ja varmasti hauskoja otoksia, mutta mietin että mitä teen n. 100 kuvalla häiden jälkeen, varsinkin jos kuvalaatu on huono? Totesin että ehkä käytetään rahat johonkin järkevämpään. Varmasti vieraat ottavat kuitenkin itsestään kuvia omilla kännyköillään, joten saadaan varmasti niistäkin osa meille jos halutaan.
  6. Onko teillä kaikilla häävalssi tanssina? Me mietittiin pitkään jotain erilaista ja päädyttiin tangoon. Nyt tosin tuntuu että haukattiin liian suuri pala.. Olisi pitänyt alkaa harjoittelu jo aiemmin. Meillä on toukokuussa häät ja vasta nyt tammikuun alussa aloitettiin treenaus. Kyseessä on siis meille täysin uusi tanssi. Vähän kauhistuttaa tuleeko tästä mitään.. Eli jos jollain on tiedossa hyviä yksityisopettajia tanssista, mielellään otetaan yhteystietoja vastaan..
  7. Me luotiin lopulta hääsivusto weddingwindow:n kautta. Vertailtiin muutamaa eri vaihtoehtoa, mutta päädyttiin weddingwindow:hin koska se oli mielestämme monipuolisin ja siinä oli eniten muokkausmahdollisuuksia. Vertailin kahta finaalivaihtoehtoa WeddingWindow ja My Wedding -sivustoja blogissani. Sieltä voi siis kurkata meidän kokemuksia. http://springshaadi.blogspot.fi/2013/09/wedsites.html Zankyou:sta vielä sen verran, että ne ottaa välistä provikan, joten vieraiden lahjoittamaa summa ei saa kokonaan vaan palvelu ottaa (muistaakseni) 5% provikan. Todettiin, että haluamme rahat kokonaisuudessaan eli laitamme lahjalistaan vain tilinumeron.
  8. Meillä on suomalais-intialaiset häät, joten hankimme todennäköisesti koristeeksi intialaisia rannerenkaita lautasliinojen ympärille ja jätämme ne vieraille muistona häistämme. :-)
  9. Mä en ole koskaan innostunut hääkarkki-teemasta.. Musta on hölmöä laittaa kymmeniä tai satoja euroja joihinkin lahjoihin vieraille. Meidän häihin on tulossa noin 110 vierasta ja kun niille alkaa kaikille antamaan jotain parin euron lahjaa, niin siinähän menee paljon rahaa. Ajattelin yhdistää koristelun ja lahjan - todennäköisesti hankitaan meidän intialais-suomalaisiin häihin lautasliinan ympärille intialaisia koristeellisia rannerenkaita.. Olemme menossa jouluksi Intiaan ja saamme sieltä tosi edullisesti koristeellisia renkaita jotka samalla luovat vähän tunnelmaa juhlapaikkaan.
  10. Mä en ole jotenkin koskaan syttynyt tuolle hääkarkki-asialle.. miksi maksaa kymmeniä tai satoja euroja jostain karkeista, kun häissä on muutenkin tarjolla makeaa eli hääkakku jälkiruokana. Onhan se ehkä kiva koristelu pöytiin, mutta ainakin mulla se menee osioon "pihistä"..
  11. MrsIndia

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Mulla on ongelmia keksiä kaasoille tekemistä vielä tässä vaiheessa.. häät on toukokuussa 2014. Häät on ravintolahäät, joten emme tarvitse apua tilan koristelussa tms juurikaan. Tässä vaiheessa siis suurin osa järjestelyistä on lähinnä päätösten tekemistä, joten ei niihin saada oikein kaasoja/bestmaneja mukaan. Hääpäivänä hommaa tosin saattaa riittää.. Meillä on intialais-suomalaiset häät ja mietin että koristeltaisiin juhlatilaa perinteisillä intialaisille rannerenkailla, esim. lautasliinojen ympärillä. Sitä varten tarvitaan luultavasti kaasojen apua varmistamaan että hommat menee ravintolassa oikein. Lisäksi kaasot lupasivat yllättää meidän hääyösviitin, joten joku heistä menee koristelemaan huonetta. Tietysti kaasot olisivat mukana kampaamolla ja meikkauksessa sekä pukeutumisessa. En osaa tässä vaiheessa sanoa mitään kukista ja miten ne hoidetaan juhlapaikalle, ehkä joku bestmaneistä pystyy tekemään sen..
  12. Me toivomme pääsääntöisesti rahaa unelmien häämatkan järjestämiseksi. Olemme asuneet yhdessä häihin mennessä jo 1,5 vuotta, joten kaikki tarpeellinen on suurin piirtein hankittu. Laitamme luultavasti muutaman konkreettisen lahjaesineen listaan niille jotka eivät halua siirtää rahaa tilille.
  13. Mulla on sellainen hääpuku, jonka laahus alkaa selästä aika ylhäältä, niin etten tiedä sopiiko sen kanssa huntu. Hunnun pitäisi olla tosi lyhyt jotta se ei menisi liikaa päällekkäin mekon oman tyllikerroksen kanssa - en halua ns. kermaa kermakakun päälle. ;-) Olen miettinyt hiuskoristetta - jotain pantamaista joka toisi jotain kivaa näyttävyyttä myös hiuksiin jos huntu jää pois.. pohdiskelin juuri eri vaihtoehtoja blogissani. Halun myös välttää liiallisen prinessatyyin.. eli kampaus täytyy olla tarpeeksi rento, eikä liikaa pönöttävä juhlakampaus.
  14. MrsIndia

    Vietnam

    Hei, nostetaan aihetta, onko kenelläkään uudempia kokemuksia Vietnamista häämatkakohteena? Olemme miettineet useampia kohteita, Nha Trangia, Phu Quocia, Hoi Ania ja Danangia.. Phu Quocista ei oikein tunnu löytyvän oikeasti hienoa resortia, haluamme kuitenkin luksusta häämatkalle. Muutenkin olen ymmärtänyt että saari on toistaiseksi aika rauhallinen mutta turismiin panostetaan rakentamalla teitä ja lentokenttiä yms. Olisi kiva kuulla ajatuksia joltain joka on ollut siellä viime aikoina. Hoi An on ilmeisesti aika upea historiallinen kaupunki, mutta mietin onko siellä tarpeeksi hieno ranta? Haluaisimme häämatkakohteeseen sekä rantalomaa, kulttuuria sekä luontoa.
  15. Tietysti ikävää, että jäi paha maku suuhun. Jos et ole koskaan edes tavannut serkkuja, niin ehkä ymmärrettävää että he eivät halua kutsua häihin. Samaa mieltä kuin Maple Nut että vanhemmat puhuivat häistä, eivät serkut. En sinuna siis myöskään ottaisi paineita heidän kutsumisesta omiin häihin, varsinkaan jos et ole tavannut heitä.
  16. Esbes, toihan on kiva idea! Me laitetaan pystyyn omat häänettisivustot, ja lähetetään sähköpostilla STD ilmoitus ja siinä mukana linkki sivustolle. Sivusto rakennettiin lähinnä ulkomailta tulevia vieraita varten; siellä tulee olemaan eri majoitusmahdollisuuksia, lahjalista, lisätietoa häistä jne. Eipähän tarvi kutsun mukaan laittaa kauheaa nippua lisätietoja. :-)
  17. MrsIndia

    Erilainen häämarssi

    Mites, onko joku suunnittelemassa häämarssia ilman urkuja? Mä en tykkää uruista ja kaikki musiikki kuulostaa joten kolkolta niillä soitettuna, joten mietin tosissaan jotain urutonta vaihtoehtoa.. esim. jousikvartetti. Mietityttää lähinnä että onko musiikki sitten liian hiljaista niin ettei se kuulu tarpeeksi kirkon perälle asti? Onko kenelläkään kokemuksia??
  18. Mulla on myös kolme kaasoa ja olen antanut toivomukseni että pukeutuvat teemavärin mukaisesti. Sanoin kuitenkin että koska en pysty osallistumaan kustannuksiin, en voi vaatia mekkojen suhteen mitään, mutta toiveeni esitin. Kolmelle kaasoille mekkojen ostaminen tulee maksamaan jo muutaman satasen, ettei haluta tai voida alkaa inventoimaan tähän. Olisi tietysti ihanaa jos kaikilla olisi sävy sävyyn samanlaiset tai samantyyppiset mekot. :-)
  19. Meillä on myös suunnitelmissa pystyttää hääsivusto helpottamaan ulkomailta saapuvien vieraiden suunnittelua ja jakaa paremmin kaikki info häävieraille. Siten ei tarvitse toivottavasti laittaa kutsuihin liian paljon ylimääräistä infoa. Poikaystäväni eräs kaveripariskunta oli käyttänyt zankyou.com palvelua. Heillä oli sivuilla infoa parista, häistä, lahjalista ja lista hotelleista, joihin oli sovittu erikoishinnat häävieraille. Lahjalista oli musta tosi kiva; siellä ei ollut perinteisiä lahjoja, mutta lähinnä lista elämyksistä tms joita toivoivat häämatkalleen. Esim. hääillallinen rannalla, hieronta, elämysmatka jonnekin jne. En muista tarkalleen miten se onnistui, mutta ilmeisesti sivuston kautta pystyi suoraan ns ostamaan lahjan ja korvamerkitsemään sen ostetuksi. Näin kaikki vieraat pystyivät ostamaan jonkun erikoisen elämyksen sen sijaan että olisivat siirtäneet tilille rahaa.
  20. Olin itse alunperin ajatellut etten perusta blogia, mutta päädyin siihen kuitenkin.. Pakkohan on kaikki mielenkiintoiset suunnittelut ja tapahtumat jollekin jakaa. Poikaystäväni on nimittäin katolinen intialainen, joten "joudun" katolisen kirkon avioliittokurssille ja kutsumme häihimme vieraita ympäri maailmaa. Tietysti siipan intialainen tausta vaikuttaa myös hääjärjestelyihin, vaikka muuten ovatkin Helsingissä ja aika normaalit suomalaiset häät. :-) Tervetuloa siis seuraamaan suunnitteluja blogissani http://www.springshaadi.blogspot.com sekä tietysti jakamaan omia kokemuksia ja suunnitteluja! Shaadi on hindiä ja tarkoittaa häitä.. häät ovat toukokuussa 2014.
  21. www.springshaadi.blogspot.com

  22. Hei, nostetaanpa vielä aihetta Sri Lankasta. Olemme suunnittelemassa häämatkaa ja Sri Lanka on nousemassa yhdeksi top-vaihtoehdoksi. Meillä on häät toukokuun puolessa välissä, joten häämatkalla oltaisiin toukokuun loppupuolella. Ilmeisesti osassa saarta on silloin sadekausi. Paljon on ollut myös mainintoja hyttysistä Sri Lankassa. Onko kellään tuoreempia kokemuksia matkoista Sri Lankaan ja mitä kannattaa ottaa huomioon sinne matkustaessa?
  23. Mulla on myös ongelma boleron tms kanssa. Olen käynyt kiertämässä hääpukuliikkeitä ja päättänyt ostaa tyllisen, kapealinjaisen hääpuvun: Mekko on olkaimeton, joten tarvitsen jotain hartioiden suojaksi ainakin juhlapaikkaan mutta mahdollisesti kirkkoon. Häät on toukokuussa joten säätila voi olla ihan mitä vain. Pitsibolero ei sovi tyllimekon kanssa, turkis on liian talvinen, huivi on mielestäni hankala, koska sitä joutuu varmaan asettelemaan ja säätämään. Ainoa mitä olen keksinyt on neulebolero, Kate Middleton tyyliin. Mutta mistä sellaisia mahtaa löytää ? Kaikki mitä on osunut silmiini netin kautta näyttää kuin isoäidin tekemiltä. ;-) Muutenkin arastelen vähän kirkkoon menemistä olkaimettomassa mekossani.. Eikö se ole liian paljastava ?
  24. Bolero-ongelma! Tarkoitus olisi mennä tänään ostamaan hääpuku. Olen kiertänyt tarpeeksi kauppoja ja tiedän millaisen puvun haluan; kapealinjaisen mutta tyllipuvun. Ongelmana on sitten että miten peittää hartiat toukokuun häissä. Pitsibolero ei mielestäni sovi tyllimekkoon, satiinista ei tykkään koska siitä tulee helposti jakkumainen ja liian virallisen oloinen. Turkisbolero on liian paksu toukokuun häissä. Ehkä neulebolero voisi onnistua.. Onko kenelläkään kokemuksia tyllimekoista ja millainen yläosa sopii mekkoon??
  25. Löysin unelmien hääpuvun, joka on kaunis, herkkä ja klassinen..Kertakaikkisen ihana! Hääpuvussa on pitkä laahus - toisaalta upea ja näyttävä, toisaalta varmasti epäkäytännöllinen hääjuhlassa. Puvun päällä on tyllikerros, joka jää hölmösti sivulta levälleen kun helman kiinnittäisi takaa ylös. Puku on kertakaikkisen upea, mutta mietin nyt kovasti käytännöllisyyttä.. Laahus olisi pääasiassa näytillä kirkossa ja juhlan alkuvaiheessa, sen jälkeen se olisi paras nostaa ylös. Varsinkin häätanssin aikana.. Miten te muut olette pärjänneet pitkien laahusten kanssa? Onko pitkä laahus vain tiellä hääjuhlan aikana? Saitteko sen järkevästi nostettua ylös ilman että puvun ilme muuttui liikaa?
×
×
  • Create New...